הפלמידות הלבנות חזרו

paluta

New member
Fluorocarbon and the Japs

החומר ששמו המסחרי Fluorocarbon פותח דווקא באירופה ולא ביפן והוא נמצא בשימוש נרחב בתעשיה וכמובן בשל תכונותיו הוא תועש גם לחוטי דייג לידיעתך יצרני חוטי דייג מחומר זה ישנם באירופה ( גרמניה, אנגליה הולנד ואפילו בבלגיה ) וכמובן גם בארה"ב כמובן שהיפנים המעתיקנים משתמשים גם הם בטכנולוגיה זו לגבי מחירים אז בממוצע באירופה מחיר גליל של 25 מטר נע בין 4 ל 8 דולר תלוי בקוטר - בארה"ב סדר מחירים דומה. אין לי מושג מה רמת המחירים באר. ומי מחזיק במלאי של חוטים מסוג זה

daviel

New member
אני לא יודע מאיפה המידע...

אבל זה היה כתוב באתר של Berkley: Fluorocarbon fishing leaders originated in Japan, where the Japanese are extremely detailed about the presentation of their bait. The Japanese fish under heavy pressured conditions and make every attempt to make their presentations as real and lifelike as possible. They pride themselves on their ability to do this, and willingly spend more money to do so. אגב לא מזמן קניתי חוטי ניילון של חברות אמריקאיות Stren וSufix...ובשני המקרים החוט היה - Made in Japan. והחברות האלה לא מתביישות לציין את זה. ובקשר למעתיקנות של היפנים, מספיק רק לראות את המוצרים החדשים של Penn וMitchell, בשביל לראות את ההפך. אני לא מבין מאיפה השנאה הזאת ליפנים, נראה כאילו לחמת איתם ב-Perl Harbor

אוריא

New member
סלעים דגים וחוטים.

כמו שאמרתי כבר כמה פעמים בז´רז´ור אני לא דוגמא. לפחות עדין לא. אבל כמו שגם אמרתי בהודעה הקודמת יש עוד אנשים שמשתמשים בחוטים דקים בז´רז´ור. הבעיה שלך כמו שזה נשמע ממרחק היא שהדגים נכנסים לך לתוך הסלעים כשהם קרובים (?) אליך. כמו שאמר daviel במצב הזה כנראה שעובי החוט כבר לא משנה. זה מצב בעייתי בכל עובי חוט. אני חושב שהמשיכה עצמה למטה לא משנה (עם זה לא לסלעים) במצב הזה אתה צריך להוריד את הקצה של המקל ולתת לדג למשוך חוט.

miki shtarkman

New member
פלמידות לבנות

שלום הייתי רוצה לדעת באיזה שעות, באיזה פתיון, ובאיזה מרחק מהחוף ?

S K I P E R 2

New member
פלמידות לבנות- ז´רז´ור

לשאלתך החל מזריחת השמש ועד לשקיעתה כשהדגש הוא על זמן הזריחה וזמן השקיעה. פתיון לרוב מ-" רפלות " צבעים גדלים ומינים שונים. מרחק מהחוף משתנה בהתאם לזרמים-רוחות-סרדינים ובורים שבמים,רשתות דייגים ועוד,אין תשובה מדעית ומבוססת בענין. לפעמים נתפסים 30 מטר מהחוף ןפעמים 5 מייל מהחוף. מקווה שעזרתי

למעלה