הפלצן של איספהאן שוב פותח ג'ורה!

אלון 58

New member
הפלצן של איספהאן שוב פותח ג'ורה!

והתשקורת "חייבת" לצטט כל "גיהוק" שיוצא מפיו המלוכלך.

מכיר את הבדיחה על הצרצר?

הצרצר הזקן צירצר רק על מנת שלא "יצרצרו" אותו.... לי זה נשמע כמו קריאה נואשת לשלום......ואנחנו כמובן מצדדים באנשי שלום. אז....."סימנס"......לשלום. רוצים שלום עם איראן....

קופי ענאן חייב להתפטר.......

אי אפשר להמשיך כך עם השתיקה של האו"ם לגבי המלחמות בעולם. האו"ם לא מבצע את תפקידו בחינוך העולם

האו"ם חייב לצאת מניו-יורק ומז"נבה..

השטן האמיתי יושב בניו-יורק ובז,נבה (באוניברסיטאות ה"יישומיות" ובמי שמשקיע בהן במניות "הון סיכון").........

a e q u i t a s

New member
היום אני רגוע יותר מאתמול ../images/Emo4.gif

כול מנהיגי העולם, כולל אלה שהיו הכי דיפלומטיים ודרכי המלחמה הם לא דרכם בעליל, הבינו שאיראן צועדת ובעצם מתחננת שמדינות העולם יתקפו את מתקניה הגרעיניים... בהתחלה חשבתי, שכל התבטאויות של נשיא איראן הם סתם התגרות, היום אני מאמין לאור כל הציטוטים ומילות ה"חוכמה" שיוצאים לו מהפה שהוא פשוט אידיוט!!! כל מילה על השמדת ישראל, גרעין ושלטון מוסלמאי עולמי מקרב את קיצו יותר ויותר... אבל אתם יודעים מה.. אני היום, הרבה יותר שמח מאתמול ושלשום... כי לפני כלל לא היה בטוח שיהיה קונסנזוס עולמי לשימוש באופציה הצבאית כנגד איראן, היום נראה שכולם מסכימים על עקרון הצבאי... זה דיי מרגיע במובן מסוים...

לסייע לצעירים האמריקניים,החיילים...

אנא, סייעו לחיילי ארה"ב...(ל 3000 מהם)... ומינעו מלחמות. אזרחי ארצות הברית צריכים למנוע את רצח החיילים האירופים והאמריקאים שעומד להתרחש... בגלל שאבקת החלב של צרנוביל וסביבתה....גרם לכמה מחלות אצל ילדים והמנהיגים כבר מתכננים איך לקבל מימון מחברות הביטוח.....

לסייע לחיילים האוקריינים.....

אבקת החלב מצ"רנוביל.... גרמה כנראה להרבה תחלואה.... ומישהו שם מעוניין להפטר מהצעירים שלו ולכן יוזם את הדלקת האיזור ... מינעו את מותם של החיילים האוקריינים, האירופאים, האמריקאים, המוסלמים..... מינעו מלחמה. אנא היו אסרטיביים יותר בדרישה לשלום

a e q u i t a s

New member
הגרדיאן הבריטי מדווח...

הגרדיאן הבריטי מדווח שארה"ב ובריטניה ערכו משחקי מלחמה לתקיפה בעומק איראן, טיימס ריפורט מדווח על "קרע" בצמרת האיראנית בנוגע לתוכנית הגרעין, וכל התבטאויות של נשיא איראן בדבר השמדתה של ישראל והמערב הם רק מוסיפים שמן רותח למדורה שגם כך בוערת... אין מנוס מתקיפה באיראן, וכולם יודעים את זה, והדבר הזה לא היה כל כך בטוח לפני כמה חודשים... זה הבדל.

אלון 58

New member
קשה להאמין שזה יתצא-לפועל...,

זה נראה הרבה יותר מסובך,שטח טריטוריאלי עצום,מרחבים עצומים,כוחות גדולים,ועוד לא הזכרנו את הפיאסקו שכבר היה לאמריקנים על האדמה הפרסית ב-1979...!

הוא מת לצאת לג'יהאד, רק מחפש דרך

שבה הוא לא יהיה הראשון שיתקוף, בונה על כך שתקיפה על אירן תפצל את המערב (שחלקו עסוק בלהיות נפש במקום לתפוס צד) ותאחד סביבו את העולם המוסלמי. צריך לעשות את זה בצורה חכמה, לא נראה לי שבוש הוא האדם לעשות שום דבר חכם, רק לדהור קדימה כמו קאובוי דפוק. יש לי תחושה חזקה שאנחנו נשלם את המחיר על המלחמה בעירק בעיניין האירני, מלהיטות יתר בעיניין העירקי תהיה הססנות יתר העיניין האירני, הדיפלומטיה תגרר ותגרר עד שיהיה מאוחר מידיי או כמעט מאוחר מידיי.

lightflake

New member
דווקא בשביל להיכנס בכח צריך קאובוי

כמו בוש. ומה עדיף לנו? שארה"ב תכנס לשם או שישראל תכנס לשם ואולי בכך תגזור את גורלה? בכל מקרה אם ארה"ב תכנס לאירן, ישראל תחטוף טילים ותאלץ להצטרף למלחמה. זה לא חלום בלהות זו המציאות.

a e q u i t a s

New member
לצערי, אני מסכים איתך

טילים על ישראל זה רק אחד האפשרויות ממגון רחב של תגובות איראניות בגין תקיפה על מתקניה הגרעיניים.

lightflake

New member
טילים עם אפשרויות בלתי קונבנציונליו

ת... כמובן לא חושב שהם יגיעו לכאן עם צבא, אולי כמה מטוסי קרב אבל זה נראה לי לא הצד החזק שלהם לעומת חיל האוויר. או שאתה מתכוון להפעלת מתאבדים? גם זה נראה לי שדווקא קל יותר לביצוע באירופה וארה"ב מאשר בישראל.

למעלה