הפנים התמהוניות של הקהילה הטרנסג'נדרית בישראל

יש פתגם מאוד יפה "טובל ושרץ בידו"

עם כל הכבוד לגילה גולדשטיין, זה שתשתמשי במכבסת מילים מפוארת ותנסי להראות כמה היא דמות חשובה, עדיין לא יקח ממנה את הדימוי השלילי שהיא מציגה ללא היסוס.
&nbsp
אני לא אומרת שיש לי בעיה איתה באופן פרטני כאדם, אך יש לי בעיה מאוד גדולה שאדם כמוה נבחר להיות הפנים של קהילה.

אני חושבת שהדיון הזה הוא חשוב, ראית בעצמך שעקב דימוי שלילי

שקועקע בחברה אישה אחרת חשה בושה ועצרה את ההשלמה של השינוי, בעיניי זו תופעה חמורה מאוד.
לפתור את זה בזה שאנחנו לא מסכימות זו אפשרות, אך היא לא פותרת את המצב העגום והבעייתי הזה, עצם זה שיש לא מעט נשים בתוך הקהילה הטרנסג'נדרית שרואות בגילה גולדשטיין אלמנט בעייתי ומר זו כבר סיבה להתחיל לפעול לשינוי המצב.

Smoochie

New member
לאחר שזיהית את הבעיה

את מוזמנת להציע פתרונות. מבחינתי, תמיד יהיו חילוקי דעות לגבי אישיות כזו או אחרת אם תוצג כנציגה של הקהילה. מה שחשוב באמת זה ללכד את הקהילה סביב הנושאים המהותיים בחיינו כא.נשים טרנסים כגון: אפליה בקבלה לעבודה ובכלל, נגישות רפואית, מיצוי זכויות ועוד.

Smoochie

New member
אגב, שכחתי להדגים משהו בתגובה הקודמת

לצורך העניין, נניח שהפנים של קהילת הטרנס בישראל הם "אשה בעילום שם" בכבודה ובעצמה. אני חושבת שאת ראויה לכך אגב, אבל תהיי בטוחה שיהיו חילוקי דעות קשים ומרים לגבי "זכותך" לייצג את הקהילה. מדוע? מפני שיש מי שיטען ש"סיפור חייך", כזה שבגיל צעיר מאוד התחלת את התהליך ואת 'עוברת כאשה ב100 אחוז', לא מייצג את רוב קהילת הטרנס ועל כן אינך ראויה לייצג את הקהילה. מאידך גיסא, סיפורה של גולשטיין גם אינו מייצג את רוב קהילת הטרנס, אבל במובן מסויים הוא קרוב יותר לחווייתם של א.נשים טרנסים מאשר סיפורך. וכאשה ליברלית ורודפת צדק, אני, באופן אישי, אבחר ב"חוליה החלשה" יותר לייצג את הקהילה שלי כאקט של העצמה. זה לא אומר שאת לא ראויה לצורך העניין, אבל מבחינתי אני מעדיפה "לרומם" את החלש. את כבר תסתדרי. את חזקה

למעלה