הפנינג עם המוווון אנשים!

Octobia

New member
טובבבבבבבבבבב

חחח הצלחתי לעצבן את נעם!!! כל מי ששאלתי אותו אמר לי שההפנינג היה מסכן, ושלא עשיתם שום דבר אז אני כבר העדפתי לישון. פשוט הלכתי לישון ב- 4:00 בבוקר (!) ולא היה לי כוח להתעורר ב- 7:00 או אפילו לפני רק בשביל לשבת בחורשה ולדבר עם חברים... את זה אני יכולה לעשות גם מהבית דרך האיי סי קיו
גלי! תתחדשי על החתימה... אהבתי את הדג, ונעם, על תתעצבני אלכסון שווה המון! (או כמו מ"מהפך": פסים זה אין משבצות זה אווט - אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של התוכנית אבל אני אוהבת לראות איך האנשים משתנים אז אני כבר רואה את כל התוכנית...) טוב זה בערך כל מה שהיה לי לומר וגם: שכדאי כבר לסגור את כל רשימת ההודעות הזאת אז אם אתם רוצים להוסיף תגובה עדיף שפשוט תתחילו הודעה חדשה (גם כדי לא לעצבן את נעם, חחח
)

-----

זה שהלכת לישון ב4 לא משו מעניין אותי אבל חפיף....גם אני הלכתי לישון מאוחר וקמתי מוקדם....ואני נורא נהניתי והייתי עם חברות שלי ואם ניר או יונתן אמרו לך שלא היה כיף-אולי להם לא היה כיף

Octobia

New member
תראי נעם...

אני לא יודעת מה הקטע שלך איתי בזמן האחרון את ממש מעוצבנת עליי... למה את לא יכולה לפרגן לפעמים? בסדר יכול להיות שהיה הכי כייף בעולם אבל את בעצמך אמרת שהיה מסכן אז אולי פעם אחת בחיים שלך תשמחי בשבילי שישנתי הרבה? (חחח ניסוח מטומטם) חחחחחחחחח אבל באמת נעם - מה זה משנה אם הלכתי או לא הלכתי להפנינג? אני אישית לא רציתי ביום האחרון של החופש לישון שעתיים בלילה וזאת דעתי האישית אולי שלך היא אחרת אבל על תכאסי עליי בגלל שטויות כמו שאני לא כועסת עלייך על זה שהלכת לצופים (חחחח עוד ניסוח דפוק!!!) בקיצור (טוב עכשיו ניסוח רציני!!!): נעם אני חשבתי שאנחנו חברות מעולוווות אבל אני ממש מרגישה כאילו את שונאת אותי בזמן האחרון...
אני גם חושבת שאני יודעת למה אבל זה שמור לאיי סי קיו... אז אם את באמת מעוצבנת עליי בגלל משהו תגידי לי דחוף דחוף כי אני לא רוצה להתחיל את השנה החדשה בחרא כזה! טוב? אז נדבר כבר באיי סי קיו... עד אז- שנה טובה!

אררררר

איך לעזאזל השרשור המטומטם הזה שייך לפורום צופים? עם כל הכבוד אתם הורדתם מלא הודעות לדף אחר כדי לעשות שרשור ארוך ומטומטם על הצבע כחול! זה ממש מעצבן!

למעלה