הפסיק לשמור שבת?

דיברגנט חדש

Well-known member

הפסיק לשמור שבת?​

מאז המקרה ההוא, הבין שלא קרה כלום בזה שגלש באינטרנט והעונשים שהובטחו לו בחילול שבת לא התקיימו, כך שהמשיך לא לשמור, רק בהחבא (בארון, כפי שציינתי בתגובה #3 שלי בשרשור קודם בנושא), כפי שניסה לעשות גם אז, עד שניתפס בשקר שלו למרות כל פלסופיו והתפתלויותיו.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
מאז המקרה ההוא, הבין שלא קרה כלום בזה שגלש באינטרנט והעונשים שהובטחו לו בחילול שבת לא התקיימו, כך שהמשיך לא לשמור, רק בהחבא (בארון, כפי שציינתי בתגובה #3 שלי בשרשור קודם בנושא), כפי שניסה לעשות גם אז, עד שניתפס בשקר שלו למרות כל פלסופיו והתפתלויותיו.
חחח, מעניין עוד כמה שנים תרוץ עם השקר הזה שהמצאת לעצמך :).

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אם זה היה הפזמון רק שלי, אולי היית צודק, אך לרוע מזלך, אני לא היחיד |נחמה|
לטוב מזלו, כל מי שמציק לו על שטות טיפשית שכזאת, אני אתנסח בשיא העדינות כי הם לא אוהבים בפורום הזה שיורדים נמוך, יש אצלו משהו לא בסדר בקופסה, כך שהמספרים אינם עדות לדבר.

אם תרצה, אפשר לעבור למקום אחר, בו אוכל להתבטא הרבה יותר בחופשיות, והרבה יותר בפירוט, ולתת את הרשימה הארוכה והמדויקת של כל מה שלא בסדר בקופסה של כל מתנגדיו של הרינגטון, כדי שתבין מה לא בסדר איתם.

אבל אני מניח שלא תרצה 🤷‍♂️

Harrington

Well-known member
מנהל
אם זה היה הפזמון רק שלי, אולי היית צודק, אך לרוע מזלך, אני לא היחיד |נחמה|
מזלי דווקא במקום מצוין, צר לי לאכזבך :). אולי בגלל שעדיין כושרי מספיק טוב לציין שאין כל קשר בין השקר שאתה רץ איתו לסיפורי הסבתא של כמה אחרים כאן :). כמובן שכלום לא יעזור לי מבחינה זו. אתה תמשיך להדהד את השקר שבחרת עוד שנים, תעורר מידי פעם שרשורים רדומים ותדחוף אותו לדיונים חדשים. אבל כל זאת לדידי, בעיה שלך יקירי. לא רואה עצמו סובל לא "לרוע מזלי" ולא למזלי טוב מהצרכים הנפשיים שלך להדהד שקרים שהמצאת. יכול רק לרחם.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

הפסיק לשמור שבת?​

מה אכפת לך אם הוא שומר שבת או לא? מה זה עניינך? למה את מתעסקת בזה? מה הוא עשה לך? די כבר. תעזבי אותו בשקט. מה את רוצה? קורבן אחרי קורבן את עוברת. הוא לא עשה לך כלום. אין לו שום עניין איתך. תרדי ממנו. תעזבי אותו כבר. איש מסכן. מה את עושה לו. איך את רודפת אותו. כואב לראות את זה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה אכפת לך אם הוא שומר שבת או לא? מה זה עניינך? למה את מתעסקת בזה? מה הוא עשה לך? די כבר. תעזבי אותו בשקט. מה את רוצה? קורבן אחרי קורבן את עוברת. הוא לא עשה לך כלום. אין לו שום עניין איתך. תרדי ממנו. תעזבי אותו כבר. איש מסכן. מה את עושה לו. איך את רודפת אותו. כואב לראות את זה.
כואב לראות את רמת השעמום של אנשים, שגורמת להם להדרדר לאובססיות כאלה. תודה על הגנתך, אבל אני לא המסכן בסיפור הזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שקפץ לנגד עיני מכל הפוסט/שרשור הזה, הוא לא בשאלה אם גולש/ת כזה או אחר שומר שבת אם לאו. זה לא ענייני (ובניגוד לדבר פותחת השרשור וכותבת הפוסט, לא "עסקה" כהוא זה).
קורא שאחרי שבת או בכלל, אחרי כמה שעות היעדרות גם במהלך השבוע, ממתינה רשימה ארוכה של 'התראות פעמון'. אולם מעולם לא קרא לי שממתינות לי יותר מ10 הודעות פרטיות :). כנראה שאני פחות פופולארי מהגב'. ואולי אצלי הדברים פשוט מתבררים בפומבי ואינני נזקק לשחנ"ש רכילות ארוכות 'מאחורי הקלעים'. אבל זה בהחלט היה מעניין לראות. כלומר, בהנחה שעיסוקו של גולש/ת אחר/ת הוא משהו שאמור לעניין בכלל כמובן ;-).

Harrington

Well-known member
מנהל

הפסיק לשמור שבת?​

אגב סתם סקרנות, מבחינה לשונית, כמה פעמים בן אדם יכול להפסיק לעשות משהו קבוע כביכול? כאילו, אם בשבוע אחד נפתח שרשור שכביכול מצביע על כך שכביכול (חחח, מצחיק להכניס את המילה הזאת כל חצי משפט :)) מישהו הפסיק לשמור שבת, האם אפשר בשבוע שלאחר מכן שוב להעלות את אותה טענה על סמך אירוע חדש מאותה שבת?

למעלה