מאז המקרה ההוא, הבין שלא קרה כלום בזה שגלש באינטרנט והעונשים שהובטחו לו בחילול שבת לא התקיימו, כך שהמשיך לא לשמור, רק בהחבא (בארון, כפי שציינתי בתגובה #3 שלי בשרשור קודם בנושא), כפי שניסה לעשות גם אז, עד שניתפס בשקר שלו למרות כל פלסופיו והתפתלויותיו.הפסיק לשמור שבת?
חחח, מעניין עוד כמה שנים תרוץ עם השקר הזה שהמצאת לעצמךמאז המקרה ההוא, הבין שלא קרה כלום בזה שגלש באינטרנט והעונשים שהובטחו לו בחילול שבת לא התקיימו, כך שהמשיך לא לשמור, רק בהחבא (בארון, כפי שציינתי בתגובה #3 שלי בשרשור קודם בנושא), כפי שניסה לעשות גם אז, עד שניתפס בשקר שלו למרות כל פלסופיו והתפתלויותיו.
אם זה היה הפזמון רק שלי, אולי היית צודק, אך לרוע מזלך, אני לא היחידחחח, מעניין עוד כמה שנים תרוץ עם השקר הזה שהמצאת לעצמך.
לטוב מזלו, כל מי שמציק לו על שטות טיפשית שכזאת, אני אתנסח בשיא העדינות כי הם לא אוהבים בפורום הזה שיורדים נמוך, יש אצלו משהו לא בסדר בקופסה, כך שהמספרים אינם עדות לדבר.אם זה היה הפזמון רק שלי, אולי היית צודק, אך לרוע מזלך, אני לא היחיד![]()
על חוק המספרים הגדולים שמעת? (שאלה רטוריתלטוב מזלו, כל מי שמציק לו על שטות טיפשית שכזאת, אני אתנסח בשיא העדינות כי הם לא אוהבים בפורום הזה שיורדים נמוך, יש אצלו משהו לא בסדר בקופסה, כך שהמספרים אינם עדות לדבר.
אכן, לא ארצה, חדלתי מלקיים את המצווה של להעניק לך צ'ומי, אני לא בייביסיטר.אם תרצה, אפשר לעבור למקום אחר, בו אוכל להתבטא הרבה יותר בחופשיות, והרבה יותר בפירוט, ולתת את הרשימה הארוכה והמדויקת של כל מה שלא בסדר בקופסה של כל מתנגדיו של הרינגטון, כדי שתבין מה לא בסדר איתם.
אבל אני מניח שלא תרצה![]()
אמר המתמטיקאי הדגול שמתקשה בסטטיסטיקה, המקצוע הכי קל של המתמטיקהסוגדו של אליל השקר הנופל ממרום אלברט איינשטיין מנסה ללמד אותי על חוק המספרים הגדולים. עכשיו ראיתי הכול
צפה בקובץ המצורף 125884
רק שכמוהו אין סיכוי שתעמוד בזהוודאי שלא תרצה
איך אומר הרינגטון?
מיצינו.
מזלי דווקא במקום מצוין, צר לי לאכזבךאם זה היה הפזמון רק שלי, אולי היית צודק, אך לרוע מזלך, אני לא היחיד![]()
מה אכפת לך אם הוא שומר שבת או לא? מה זה עניינך? למה את מתעסקת בזה? מה הוא עשה לך? די כבר. תעזבי אותו בשקט. מה את רוצה? קורבן אחרי קורבן את עוברת. הוא לא עשה לך כלום. אין לו שום עניין איתך. תרדי ממנו. תעזבי אותו כבר. איש מסכן. מה את עושה לו. איך את רודפת אותו. כואב לראות את זה.הפסיק לשמור שבת?
כואב לראות את רמת השעמום של אנשים, שגורמת להם להדרדר לאובססיות כאלה. תודה על הגנתך, אבל אני לא המסכן בסיפור הזה.מה אכפת לך אם הוא שומר שבת או לא? מה זה עניינך? למה את מתעסקת בזה? מה הוא עשה לך? די כבר. תעזבי אותו בשקט. מה את רוצה? קורבן אחרי קורבן את עוברת. הוא לא עשה לך כלום. אין לו שום עניין איתך. תרדי ממנו. תעזבי אותו כבר. איש מסכן. מה את עושה לו. איך את רודפת אותו. כואב לראות את זה.
מה שקפץ לנגד עיני מכל הפוסט/שרשור הזה, הוא לא בשאלה אם גולש/ת כזה או אחר שומר שבת אם לאו. זה לא ענייני (ובניגוד לדבר פותחת השרשור וכותבת הפוסט, לא "עסקה" כהוא זה).
אגב סתם סקרנות, מבחינה לשונית, כמה פעמים בן אדם יכול להפסיק לעשות משהו קבוע כביכול? כאילו, אם בשבוע אחד נפתח שרשור שכביכול מצביע על כך שכביכול (חחח, מצחיק להכניס את המילה הזאת כל חצי משפטהפסיק לשמור שבת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.