הפעילו דמיונכם החולני

chatenoire

New member
הפעילו דמיונכם החולני

מגזין וויזארד פרסם פרוייקט משעשע שמעלה רעיונות לקומיקס שיהיה מעניין לראות על המדפים, ומציע גם את האמנים המתאימים. בין הארי פוטר (שנראה מוזר להחריד) לשר הטבעות (קומיקס מבוסס על סרט מבוסס על ספר...זה צריך להגיד משהו), היה גם לדוגמא "הרפתקאות בריטני ואמינם", עם כריכה מלאה בקלוזאפים מחומצנים ושדיים ורודים. איזה קומיקס הייתם אתם רוצים לראות, בידי מי ובאיזה סגנון?

effigy

New member
|רץ לראות את הוייזרד... חוזר בבושת

פנים ונזכר שלא קנה וויזארד|

Logan16

New member
הייתי רוצה שיוציאו קומקיס טוב על...

איזה רווקה אחת שמגלה בטעות שהחמוסים שולטים בעולם ומנהלים אותו. הם קשורים אם כל מערכת החלל והם הכי שונאים את הסמורים שמנהלים נגדם מלחמה הם בתוכנו הגיע הזמן להכיר בזה וייזל דומיין

Logan16

New member
שכחתי להוסיף

היה נחמד אם מייקל טאנר היה מצייר את החמוסים ופרנק מילר כותב משהם חושבים

Logan16

New member
שכחתי להוסיף

היה נחמד אם מייקל טאנר היה מצייר את החמוסים ופרנק מילר כותב משהם חושבים

*GormE*

New member
ראיתי פעם מערכון

לוולנטיינס דיי ובו בריטני ספירס ומרילין מנסון הכינו ברכות זה היה ממש מגניב

chatenoire

New member
בלאככ

הייפ? תכנית די מזעזעת, שקשה מאוד למצוא בה קטעים משעשעים. הבדיחה היחידה שעוד העלתה גיחוך על פניי במערכון הזה היתה כשמנסון הפסיק להשתמש בקול הטפשי.

The Flash

New member
טוב באמת...

קצת קשה למצוא שם הומור אבל היית תוכנית אחת שהיה בה קטע שקרע אותי! זאת הייתה תכנית על חג המולד וראו מלא סלברטיס יושבים על "סנטהס לאפ" והיה קטע אחד עם איינג´ל(הערפד מבאפי למי שלא מכיר) והוא כזה יושב על סנטה רע כזה עושה קולות של ערפדים כזה" ראאאאררררר" כזה ואז אומר "i´d realy like a pikachu" חחחחחחחחחח זה קרע אותי!

*GormE*

New member
יחסית היא בסדר, יש שם יציאות

אבל סאטרדי נייט לייב פי אלף יותר טובה!!!!

The Crusader

New member
חחחח

נכון זה היה חזק... אבל עזבו אתכם מסדרות טיפשיות כמו הייפ ומאד... תראו של מי השורה הזאת... הם האלילים של סדרות הקומדיה!!!!

*GormE*

New member
העונה האחרונה היתה מצויינת

בהתחלה הם לא היו משהו מאד מחורבנים, זה ידוע אבל אני עדיין בעד סטרדי נייט לייב כמלכה של תוכניות המערכונים

*GormE*

New member
*אני מעיפה את כל מה שאמרתי מקודם

וסוגדת למונטי פייטון* *בזה הרגע* !

The Flash

New member
מונטי פייטון!

אלילים!!! ונסיים בציטוט מאחד הפפרקים של הקרקס המעופף I´m tired of all this sex on the TV, I mean, I keep falling off! חחחחחחחחחחחחח

ויאגרה

New member
אממממ...

"שלשול-הקומיקס" - מסעה המרתק של פיסת צואה, אשר מתחיל בטבילה באסלה ומיסתיים באחד מהצינורות היותר חשוכים ורטובים שבמערכת הביוב העירונית. יכתב על ידי סופר צללים שיעבוד בשביל חברת "האגיס" - החברה המובילה בעולם בתחום הטיטולים. יצוייר באנימציה ממוחשבת. "זה כדאי" - קומיקס שיכתב ויאוייר ע"י היפה בנשים, הכוכבת החושנית והנחשקת ביותר שהופיעה בערוץ 2, שגם תככב בחוברת בתפקיד ראשי - ג. יפית. בקומיקס, תשתף יפית פעולה עם רפי גינת (כוכב הסידרה המצליחה בפניה עצמה "ושמישהו ינסה לעצור אותי") במה שיזכיר לקוראי קומיקס ותיקים ומנוסים את מערכות היחסים רוויות התשוקה והיצרים של דמויות כמו גמביט ורוג, סייקלופס וג´ין וכמובן באטמן ורובין. החוברת תימכר למבוגרים בלבד. "ושמישהו ינסה לעצור אותי" - רפי גינת בתפקיד של גבר שמן, שעיר ואימתני שרודף אחרי פושעים ונוכלים במסגרת תוכנית טלוויזיה מצליחה ומחלטר מהצד כמשרת לאימפריית רשע שמחסלת כל סימן לתחרות במשהו שפעם ניקרא "הליגה הישראלית לכדורסל". קומיקס מדע בדיוני. "צהוב" - סיפורה של אתי איילון, ההיא שמעלה בכספם של לקוחות הבנק למסחר, מאבקה בסוהרות שמונעות ממנה לחמצן את שיערה וחברותיה האסירות שמתעקשות לישון עם אור פתוח בלילה. קומיקס בית כלא. "אסקימו לימון" - מומו, בנצי ויוד´לה...בקומיקס! יתפרסם במסגרת הליין MAX של מארוול ויכתב ע"י יו הפנר וצחי נוי. "גנבים" - קומיקס שממשיך את סידרת הטלוויזיה שבוטלה ע"י 10 פרקים בארה"ב, בערך. גם כאן מדובר בשני שותפים בעלי מראה מצודד (א.ישי וא.דרעי) שלובשים שחור ועובדים בשביל סוכנות ממשלתית (או מפלגה בכנסת, איך שתירצו) כדי לא להיסתבך עם החוק (שהם נימצאים מעליו בין כה וכה...אבל העיקר לגנוב ממכם כסף...אמממ...שתיקנו את החוברות,לא?). הסידרה תיכתב ע"י הרב עובדיה יוסף שליט"א ותאוייר על ידי אורי פינק. טוב,זהו.

*GormE*

New member
זה כבר תפוס

לחנוך לוין יש מחזה על איש (ושמו איחש פישר) שיוצא למסע בעקבות הבולבול שלו שנפל בזמן שהוא השתין. עשיתי משם מונולוג של מישהי שעשה לו קקי על הבולבול ואז הורידה את המים מול הפרצוף שלו, אבל הסוף הוא בערך כמו שתיארת את השלשול!!!!

למעלה