הפעילו דמיונכם החולני

*GormE*

New member
לא אני הדבקתי לו את התואר הזה!!!

אבל יש גם דברים מאוד פיוטיים שהוא יצר אל תשלול אותו לפני שאתה מכיר!

ויאגרה

New member
קומיקסים...(מנהל, לא למחוק!)

"שלשול-הקומיקס" - מסעה המרתק של פיסת צואה, אשר מתחיל בטבילה באסלה ומיסתיים באחד מהצינורות היותר חשוכים ורטובים שבמערכת הביוב העירונית. יכתב על ידי סופר צללים שיעבוד בשביל חברת "האגיס" - החברה המובילה בעולם בתחום הטיטולים. יצוייר באנימציה ממוחשבת. "זה כדאי" - קומיקס שיכתב ויאוייר ע"י היפה בנשים, הכוכבת החושנית והנחשקת ביותר שהופיעה בערוץ 2, שגם תככב בחוברת בתפקיד ראשי - ג. יפית. בקומיקס, תשתף יפית פעולה עם רפי גינת (כוכב הסידרה המצליחה בפניה עצמה "ושמישהו ינסה לעצור אותי") במה שיזכיר לקוראי קומיקס ותיקים ומנוסים את מערכות היחסים רוויות התשוקה והיצרים של דמויות כמו גמביט ורוג, סייקלופס וג´ין וכמובן באטמן ורובין. החוברת תימכר למבוגרים בלבד. "ושמישהו ינסה לעצור אותי" - רפי גינת בתפקיד של גבר שמן, שעיר ואימתני שרודף אחרי פושעים ונוכלים במסגרת תוכנית טלוויזיה מצליחה ומחלטר מהצד כמשרת לאימפריית רשע שמחסלת כל סימן לתחרות במשהו שפעם ניקרא "הליגה הישראלית לכדורסל". קומיקס מדע בדיוני. "צהוב" - סיפורה של אתי איילון, ההיא שמעלה בכספם של לקוחות הבנק למסחר, מאבקה בסוהרות שמונעות ממנה לחמצן את שיערה וחברותיה האסירות שמתעקשות לישון עם אור פתוח בלילה. קומיקס בית כלא. "אסקימו לימון" - מומו, בנצי ויוד´לה...בקומיקס! יתפרסם במסגרת הליין MAX של מארוול ויכתב ע"י יו הפנר וצחי נוי. "גנבים" - קומיקס שממשיך את סידרת הטלוויזיה שבוטלה ע"י 10 פרקים בארה"ב, בערך. גם כאן מדובר בשני שותפים בעלי מראה מצודד (א.ישי וא.דרעי) שלובשים שחור ועובדים בשביל סוכנות ממשלתית (או מפלגה בכנסת, איך שתירצו) כדי לא להיסתבך עם החוק (שהם נימצאים מעליו בין כה וכה...אבל העיקר לגנוב ממכם כסף...אמממ...שתיקנו את החוברות,לא?). הסידרה תיכתב ע"י הרב עובדיה יוסף שליט"א ותאוייר על ידי אורי פינק. טוב,זהו.

ויאגרה

New member
שיט, זה יצא פעמיים...

לגמרי בטעות. בכל מיקרה באחת השורות האחרונות צריך להיכתב "אחרי" ולא "על ידי" כפי שניכתב.

effigy

New member
גנבים בוטלה אחרי 10 פרקים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

רעיון אדיר לקומיקס!!!!!!!!!!!!!

סברמן וסברה מראים לכל הגיבורים של מרוול ודי סי... את ארץ ישראל!!!!!!! איך מנגבים חומוס.. איך נראים ערסים.. "נימוס" ישראלי... וכו´...

chatenoire

New member
נשמע נחמד

אם כותבים את זה כמו שצריך זה יכול להיות אחלה וואן-שוט קליל ומשעשע. נסה לדמיין את קפטן אמריקה בנסיונות נואשים לאכול פלאפל בלי ללכלך את החליפה, או את המפגש של וולברין המחודש עם הערסים השכונתיים. כיף.

row

New member
דבר אחד שאני בטח לא רוצה לראות

בשנה שעברה המורה היתה לי מורה לספרות בת 85 שנהגה לספר לנו על חיי האהבה שלה (בצעירותה מן הסתם), ובכן אני מצטער אבל האימג´ הזה פשוט הגעיל אותי, ואני מקיא תוך כדי כתיבת שורות אלה, אז זה בטוווווח אני לא רוצה לראות בקומיקס, זה אותו דבר כמו אצל בריטני רק עם שדיים נפולים ומקומטים

מה דעתכם על...

(נא לדמיין קריין בטריילר לסרט בקולנוע או משהו כזה): בני פרפלשטיין, הוא סוכן אטאיסט למכירת תכשירי קוסמטיקה מדלת לדלת, שלא דיבר עם אחיו 30 שנה לאחר ריב על קלף נדיר באוסף קלפי "כח המחץ" (GI JOE) שהיה להם. אחיו רפי סוכן ביטוח כושל ואפיקורס בפוטנציה, נתפס על ידי מס הכנסה בהעלמת מס ביול, ויורד למחתרת. סוכנת מס הכנסה יפעת מליחיאני והבלש מנשה מנשה יוצאים בעקבות בני כדי להגיע אל אחיו האובד רפי, בדרך הם נפגשים עם אנשים שונים ומשונים בדרכי ישראל המאובקות של שנת 2230 לביאת המשיח. יכתב ויצוייר (כי הם תמיד עובדים יחד כבר 20 שנה) על ידי מארק איווניר (הכותב של גרו) ויצוייר על ידי סרג´יו ארגונס (הפנסילר ואינקר של גרו). את העטיפות יעצבו סיימון ביזלי ופראנק פרזטה במסורת HEAVY METAL המציגות את הסוכנת מליחיאני בתנוחות מגונות. החוברת תמכר על ידי הוצאת JEWISH LIGHTS PUBLICATION תחת קטגוריית "ספריית פרודה ודרמה ישראלית עכשווית". לכו תדעו, עם כזה רעיון מטורף, אולי אני אפילו אפתח בעצמי את זה...

למעלה