הפעלהDDDDDDD: |בלונים|

*צ'מבלו*

אם אף-אחד אחר לא רוצה, אז אין לי בעיה לשחק את נאראקן. למזלנו אני עדיין זוכרת מי זה אוניגומו.

mikokikyo

New member
כמה קיוויתי שתיקחי אותו ^_______________^

השירשור של הצ'מבלו שמור לי כבר שנים במועדפים, וכשהיינו בדיכאון אני תמיד קוראת אותו וצוחקתXD

mikokikyo

New member
אמ...

היא לא ממש ברשימה, למרות שיש כמה שלקחו דמויות שלא ברשימה... נכניס אותך כקאנה אם את רוצה, אבל... תוכלי בבקשה לבחור במירוקו או בקוגה במקום? עם עדיפות למירוקו? כי הם הרבה יותר חשובים לעלילה מקאנה, ואין אף אחד שבחר אותם. אז איזו דמות את רוצה?

mikokikyo

New member
באמת צריך מירוקו, נאראקו וקוגה...

אם מישהו עוד לא נרשם והוא רוצה להרשם, אז בבקשה, קחו את הדמויות האלה ^^

אהמ, נאראקו תפוס, אהמ.^-^

או, ודרך אגב - אני שמחה לשמוע שאת נהנית ממה שכתבתי בזמני (גם אני קראתי את השרשור לאחרונה כדי להתרענן).

mikokikyo

New member
גומן ^^;;

אני אעשה מחר (היום בעצםXD) רשימה מעודכנת של הדמויות ^^

mikokikyo

New member
אוקיי.

אני מצטערת שלא ממש הייתי פה בשבוע האחרון. שלשום התקיים חג המעלות של הקן שלי, וכי אני חברת בוגרת, כמובן שעזרתי עם כל ההכנות בחודש האחרון. השבוע האחרון בכלל היה הרבה יותר אינטנסיבי, לכן לא יכלתי להיות פה הרבה, במיוחד מחמישי עד אתמול, שעד שבת הייתי בשטח של החג, בשבת סיימנו את ההכנות שעה וחצי לפני שהוא התחיל, נשארנו עד תחילת יום ראשון (כלומר, שתיים לפנות בוקרXD) לפרק אותו. בכל מקרה, עד חמישי בערך אני אהיה פה כמה שיותר, אז ההרשמה עד יום שבת הקרוב. כך שכל מי שלא נרשם ורוצה- זה הזמן. הדמויות הפנויות הן: מירוקו וקוגה. נשמח מאוד אם תבחרו בהן, כי הם חיוניים למשחק. בכל מקרה, נעם ואני רוצות לפתוח את המשחק ביום שני הבא. נשלח מסרים אישיים לכל המשתתפים ברגע שיפתח המשחק כדי שהם יתחילו להגיב. מי שרוצה לבחור במירוקו או הקוגה מתבקש לשרשר את בחירתו לכאן.

למעלה