אני כבר לא אהיה פה
A adii1201 New member 25/5/11 #113 אני לא../images/Emo6.gif כי אתם תנקמו אם אני אעזוב ואם אני אעזוב אני כבר לא אהיה פה אז תעשו מה בא לכם
אני לא../images/Emo6.gif כי אתם תנקמו אם אני אעזוב ואם אני אעזוב אני כבר לא אהיה פה אז תעשו מה בא לכם
I Itay Simons New member 25/5/11 #115 אנחנו.... נחטוף את פליסיטי והיא תהיה בת ערובה עד שתחזרי! הייתי אומר גם שנשלח לך כל פעם כמה שיערות מהראש שלה אבל את תהני מהעניין
אנחנו.... נחטוף את פליסיטי והיא תהיה בת ערובה עד שתחזרי! הייתי אומר גם שנשלח לך כל פעם כמה שיערות מהראש שלה אבל את תהני מהעניין
A adii1201 New member 26/5/11 #121 תחטפו../images/Emo6.gif זה אומר שהיא תהיה קרובה אליי ואני אמצא אתכם ואפגוש אותה you can't threaten me!
תחטפו../images/Emo6.gif זה אומר שהיא תהיה קרובה אליי ואני אמצא אתכם ואפגוש אותה you can't threaten me!
A adii1201 New member 26/5/11 #129 כפרע יש לי כבר תוכנית מאסטר לפגוש אותה בארה"ב אתה באמת חושב שתחטפו אותה ואני לא אדע איפה היא? אה ואמא שלי שוטרת
כפרע יש לי כבר תוכנית מאסטר לפגוש אותה בארה"ב אתה באמת חושב שתחטפו אותה ואני לא אדע איפה היא? אה ואמא שלי שוטרת
I Itay Simons New member 25/5/11 #79 3 שנים והספיק ../images/Emo6.gif בסוף כבר הייתי כ"כ לא פעיל שאילצו אותי לפרוש
A adii1201 New member 25/5/11 #85 טוב לי יש היסטוריה של שני פורומים שנסגרו../images/Emo6.gif מה שכן, את הפורום הזה הצלתי לנו מסגירה ולכן נדמה לי שעבודתי כאן הסתיימה
טוב לי יש היסטוריה של שני פורומים שנסגרו../images/Emo6.gif מה שכן, את הפורום הזה הצלתי לנו מסגירה ולכן נדמה לי שעבודתי כאן הסתיימה
I Itay Simons New member 25/5/11 #104 גם יתוש אמר לי את זה פעם ../images/Emo46.gif את יודעת איפה הוא היום?????