הפעם הראשונה שלי...

הפעם הראשונה שלי...../images/Emo9.gif

סתם בא לי לשתף אתכם.. אל תשאלו למה... אולי כי אני גאה בעצמי ובאומץ שלי... כל אחד זוכר את הפעם הראשונה שלו.. חוקק אותה בזכרונו.. לאחד היא זכורה כחוויה יפה ומרגשת ולאחר- סתם עוד זכרון.... נכון שזאת לא ממש "הפעם הראשונה" כי בסה"כ כבר עשיתי את זה בעבר והתנסתי בכל מיני דברים, אבל כרווקה אני לא מרבה להיות שם במקום ההוא בבית, שרובינו כ"כ אוהבים להיות. לא כיף לעשות את זה לבד... כי כשעושים את זה לבד, תמיד נשארת בלב תחושת החמצה... התחושה שאם היה פה עוד מישו ליד, הכל היה טוב יותר ומהנה יותר. המאמץ לבטח היה שווה יותר אם היה פה מישו לחלוק... אני לויודעת מה עבר לי בראש שהחלטתי להתנדב למשימה... ברור לי שאם אכשל הפדיחה תהיה ענקית.. בכל זאת אני לא לבד בענין.. יש עוד פרטנרים.. אבל נתתי את המילה שלי וכבר אבוד לי. לויכולה להתחרט.. אז היום חברות וחברים, בפעם הראשונה העמדתי.......... סיר חמין.......................
מחר בצהרים יהיו פה 11 מבוגרים ו-8 ילדים ורק אלוהים יהיה איתי על מנת למנוע את הפדיחה שמא לא יצליח לי החמין.... במטבח כבר מוכנים 3 (
) סירים מלאים בכל טוב שכבר יַצְאו לדרך ארוכה של התבשלות והתחממות ולמעשה רק מחר בצהרים אדע אם בנוסף לכל מעלותיי ויתרונותיי הבולטים אני אוכל להוסיף לרשימה סעיף נוסף "יודעת להכין חמין משובח"...
אז תחזיקו לי אצבעות שזה יצליח ולא ישרף או סתם יצא מעפאן, ואם תראו שיירה של אנשים זעופים נכנסים לשיפודי אווזי- תבינו שהם איתי...
יופי- מתפללת שיצליח....

ניוזלטר

New member
המון הצלחה ../images/Emo76.gif

בתקווה שהשעועית לא תגרום לחיל התותחנים לעמוד על המשמר

גלי 1970

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif

ואם יצא טעים.... תישמרי לי...אני כל כך אוהבת חמין...

חמין....

זה נחמד סבבי כזה אבל אם היית רוצה לעשות משהו טעים במיוחד היית מכינה ש'כינה...

אני מבקש../images/Emo88.gif

צולנט =חמין של אשכנזים=נחמד חמין =משהו שהישראלים ניסו=סביר סחינה= אוכל מרוקאי עשיר וטעים=יאאאאאאמי ואין כמו של אמא שלי

ממממממממממממממ

זה לא אמרתי.. אבל אני אבשל ערב אחד את בערב השני ואז נחליט מי נשאר במטבח....

אני בוגרת הודו מבשלת רק חריף../images/Emo45.gif

מקובל עליי שנמש תשפוט....נצטרך למצוא לוקיישן באמצע הדרך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא לא כסא ליד הכלבה שלי (ככה היא בטוח תהיה לטובתי) להגיע זו לא בעיה מבטיח...

למעלה