הפעם הראשונה שלי...

../images/Emo124.gifהלו../images/Emo70.gif

שרק לא תעשו לי עין עם הדיבורים שלכם...
שום בצל, שקל בנעל... טפו-טפו-טפו
יופי. חמש...

בהצלחה../images/Emo45.gifבשבוע הבא גם אני אכין../images/Emo13.gif

הריח של החמין בחלל הבית בשבת בבוקר....אין עליו...

נימשון

New member
ורק אותי לא הזמנת ../images/Emo10.gif

לא נורא, הוזמנתי לעשות על האש
בהצלחה בובה ואם יוא טוב אני מצפה להזנה במיוחד עבור הנמשים

גלית35

New member
חחחחחח נמש את מחכה להזנה?../images/Emo20.gif

תשמרי לי עוגיות טחינה למחר ואני יכין לך כבר חמין יהיה לך אחר כך חם ומגניב

שלגייה3

New member
לקרוא ולצחוק!!!../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

אם זאת הרמה כאן בפורום אז אני מעדיפה להשאר לבד! אתם לא רצינים ובטח לא בוגרים אם זה מה שאתם כותבים כאן.אני מצטערת אם אני כזאת בקורתית אבל הרמה כאן שואפת לאפס!!! לא פלא שאתם לא מוצאים אהבה ובני זוג כי אני לא בטוחה שמישהו היה שמח לשבת בחברתכם ןלהעביר את הזמן שלהם עם כזאת שיחה. מצטערת בשבילכם ומקווה שבאמת תצליחו למצוא איך שהוא אהבה במצבכם. ביי ביי ובטח אני לא חוזרת!!!

כמעט ונפלטה לי קללה ....אבל אנסה

בעדינות.....מותר גם לתחוק לפעמים, מותר לקחת את החיים בקלילות ולא ברצינות תהומית כל הזמן, אחרת נהיים בודדים ומרירים כמו???? יש לך רעיון כמו מי?????? כמוך אולי????? צר לי עליך יקירה, שבת נפלאה!!!!

שלגייה3

New member
אין צורך להצר עלי קארמה ../images/Emo66.gif

אבל כמו שהבנתי קארמה יקרתי את באמת בודדה. שאחרת אני לא מבינה איך את משתתפת בבזיון הזה שנקרא כאן בחיוך מאוזן לאוזן. כמו שהבנתי ביממה האחרונה מקריאה של מה שנכתב כאן.הרמה הכללית שואפת ממש לאוברול כללי. אתם פשוט מברברים כאן שטויות שממש קשה להבין אותם.מעניין אם בכלל יש קשר כלשהו בין מה שנכתב כאן ובין הכותבים כאן. מעניין אם בכלל נוצר כאן קשר כל שהוא או שאתם בחוסר בטחון שלכם יודעים רק לקשקש מילים בהקלדה על האותיות במקלדת. בכל מקרה רק להביט בתמונות כאן וכבר נוצר הרושם הראשוני שמדובר כאן בקבוצת לוזרים ולוזריות אמיתיים!!!

תסתכלי שוב לפחות אלה לא ציורים../images/Emo6.gif

לא ראיתי אותך משתתפת באף דיון שנעשה פה על יחסים בינו לבינה ובכלל והיו פה המון כאלה, לשבת בצד ולהעיר זו לא חכמה, ולקבוע מי האדם על סמך תמונתו זו שטחיות שאין כדוגמתה, אף אחד לא מחזיק אותך פה בכח ובכל זאת נשארת כדי לראות אם יגיבו לפרובוקציה בגרוש שלך, מזלך שאני עובדת על המחשב ויש לי זמן להגיב לך ולהכניס קצת עניין בחייך, אני באמת מאחלת לך בהצלחה ואת אפילו משעשעת אותי קצת בהסתכלות הנבובה שלך על החיים
מאמינה שאין לי אלא לאחל לך להתבגר ולעולם אל תישארי במקום שלא נעים לך בו, אני במקומך הייתה מדירה את רגליי במיידי ממקום שכזה ודי לחכימא ברמיזה, שוב שבת משובחת

שלגייה3

New member
את מפליאה אותי קארמה../images/Emo66.gif

בעידן המחשבים של היום אפשר להפוך תמונה רגילה לכביכול ציור רגיל.לידיעתך חמודה זאת אני בתמונה המצויירת כביכול וטוב שאני מעדכנת אותך בזאת שאחרת לא היית יודעת שהכל אפשרי בעידן של המחשבים. ובלי קשר לזה,את אולי באמת נראת יפייפה,אבל מרבית החברה כאן פשוט איומים בכתיבה שלהם,הרמה שהם כותבים מתאימה לגנון או אולי לגן חובה.לא לחברה בגיל שלושים פלוס!מצטערת!אני לא מחפשת פרובוקציה!אני מחפשת להעיר את תשומת הלוזרים כאן שכאדי שיהפכו לאנשים בוגרים ולא לילדים בגן.

שלגייה3

New member
ולך טלה אין מה להגיד?

רק להחמיא לקארמה כמו כלבלב מכשכש בזנב זה מה שאתה יודע ומסוגל? מצטערת אבל לא יכולתי להתאפק!

אני דווקא אוהב

את תפקיד הכלבלב...רק מה לפעמים אני נושך בצורה מאוד כואבת!! ואת באת למקום ויש לך תלונות...אז 1 את יכולה לנסות להעלות את הרמה 2 את יכולה פשוט לדלג על הפורום...הדלת בצד שמאל למעלה 3 את יכולה להמשיך לבכות ולהיכנס בכולם אממה יגיע הרגע שגם הם יכניסו לך והתמונה אני בטוח לא אמיתית.

לקרוא ולבכות!!!../images/Emo7.gif

חמודה שלי נראה לי שלא רק אנחנו בלי בני זוג. אופס - אחרת מה את עושה פה אם היה לך בן זוג. אולי הרמה כאן שואפת לאפס אבל פורום לידיעתך נועד בשביל לכתוב הכול ואם לא ניראה לרמה שלך וסליחה שאנו לא ברמה שלך וטוב שכך אז יאאלללללההההה שילגייה 3 לכי הביתה שלום ולא להתראות תהיי בטוחה שאנו נמצא אהבה אבל את עם הביקורתיות שלך בטוח תשארי רחוקה ממנה.

למעלה