הפעם הראשונה שנפגשתם.....

הפעם הראשונה שנפגשתם.....

כאשר נפגשתם לראשונה , האם ידעת שזה זה?? האם זו היתה אהבה ממבט ראשון? שני? שלישי......? מתי ידעתם שבאמת זהו זה- מצאתי.?

kisses

New member
מבחינתי כן אהבה ממבט ראשון../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

מבחינת אלון אולי שלישי או רביעי. מהרגע שראיתי אותי ואת אלון ביחד ידעתי שזהו זה ושזה יהיה הגבר לו אנשא. ושתבינו את כל זה גיליתי בארבעה ימים בביקור בלונדון. אח הגורל לפעמים טוב אלי

danaziv

New member
כשהכרתי את גיא...

הבנתי באמת את המשפט הידוע "כשזה זה יודעים שזה זה". אני וגיא בהחלט התאהבנו ממבט ראשון. וכך זה היה: אני וחברה שלי גרנו יחד בדירה שכורה וכשבעל הדירה הודיע לנו שאנחנו צריכות לעזוב כי הבן שלו מתחתן ויעבור לגור במקומנו ממש התבאסנו,אבל בדיעבד אני מודה לאלוהים על כך כי אחרת לא הייתי מכירה את גיא. חיפשנו ,חיפשנו וחיפשנו דירה וממש לא מצאנו היינו לחוצות בזמן,כל דירה שראינו לא התאימה(חדרים קטנים,אסתטיות,מזגן וכו´) עד שמצאנו דירה מתוקה שאני פשוט נדלקתי עליה מהרגע הראשון. חברה שלי לא כ"כ התלהבה כי היה מזגן רק בחדר אחד ובעלי הדירה לא רצו לעשות פיצול או להוסיף מזגן לחדר השני. בקיצור ירדנו מהעיניין ואני ממש לא הייתי שלמה עם זה, אבל המשכנו לראות דירות ואני המשכתי לחלום על הדירה ההיא. בסוף לאחר כחודש הצלחתי לשכנע את חברה שלי שאולי יש סיכוי נוסף לשכנע את הבעלים העקשנים לטפל בעיניין המזגן,וכך היה הרמתי טלפון ואמרתי להם שאנחנו מעוניינות לחתום היום על חוזה בתנאי שיפצלו את המזגן ושיחליטו סופית כי יש לנו עוד אופציה על הפרק. להפתעתנו הגמורה הם נענו בחיוב וכבר באותו ערב חתמנו חוזה. עברנו לדירתנו המקסימה,שיפצנו,ניקינו וטיפחנו כל פינה אפשרית. לדירה היתה גם גינה חמודה.ערב אחד ישבנו בגינתנו ולפתע הגיח לו גברבר מרשים במיוחד מהגינה הסמוכה והציג את עצמו כשכננו הנדיב("אם אתן צריכות משהו...")....בוודאי.... מאותו הרגע פשוט ידעתי שזה זה וגם הוא סיפר שכשהוא הגיע אני ישבתי עם הגב אליו ובשניה שהסתובבתי וחייכתי אליו הוא ידע שזה זה והחיוך הזה חרוט לו עד היום. מאז הדרך לחתונה הייתה מאוד קצרה,אחרי ארבעה חודשים עברנו לגור ביחד ואחרי עוד שישה חודשים עמדנו מתחת לחופה. היום אני פשוט מבינה שלא סתם התעקשתי על הדירה הזו ובהזדמנות זו רוצה להודות לבעלי הדירה שהסכימו להחתים אותנו,לחברתי שהסכימה לנסות שוב,וכמובן לגיא שמהשנייה שראה אותי התחיל לייצר יותר כביסה כדי שתהיה סיבה לצאת החוצה לתלות אותה ולהציץ לגינה של השכנה...

kisses

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

אך אהבה פוגעת בנו במקומות שאנחנו הכי פחות מצפים לה. ממש סיפור יפה

danaziv

New member
תוספת לסיפור ההכרות שלנו

רק בשבילך לילך! למרות שהשאלה היתה לגבי סוג ההתאהבות ממבט 1,2 או 3... אני חייבת להוסיף ולציין שלילך לקחה בהחלט חלק פעיל בסיפור ההכרות . היא היתה מקפידה להגיע מידי כמה ימים לפקח מקרוב וזה אומר לשבת בכוונה בחצר ולפטפט ולצחוק בקולי קולות כדי שהמיועד ישמע ויצא "לתלות כביסה" והשיא היה שהיו אצלי כמה חברות ומאוד רציתי להזמין את גיא שיבדר אותנו (הוא פשוט בעל מאגר אדיר של בדיחות) ולא ידעתי איך.. לילך לקחה את העינינים לידיים חיפשה ב-144 את המספר (כמובן שידענו את הכתובת המדוייקת) והיא התקשרה ובשיא הקלילות הזמנו אותו להצטרף...ומשם הסוף המושלם כבר היה קצר. אז תודה לילך,אוהבת אותך
נשיקה לבילי ממני

jess ועוד

New member
הכרנו כבליינד דייט

אחרי שדיברנו בפורומים של IOL ואחר כך המשכנו לצאת עם החבר´ה של הפורום ואז .. יום אחד זה פשוט נדלק לגמרי... ולא נכבה.... נ.ב היום יומולדת היום יומולדת לניר
(27) המון מזל טוב לך אהוב שלי אוהבת המון!!!!

fila

New member
מזל טוב לניר!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

תמרה*

New member
מזל טוב לניא, והסיפור שלנו

שיחה מיקרית בצ´ט, די קצרה, משום מה נתתי לו את הטלפון, מה שלא היה אופייני לי. שיחה ארוכה לתוך הלילה (3 שעות) למחרת שיחה כל הלילה, ואז לדעתי כבר התאהבתי. ביום השלישי נפגשנו, וחרי זה כבר דיברנו בלילה על לעבור לגור יחד. ביום הרביעי היתה אזכרה לאבאב שלי, ואז סיפרתי לאמא שלי ולאחיות שלי שפגשתי את הבחור איתו אני אתחתן. ה פשוט היה מדהים, שנינו אחרי מערכות יחסים רציניות וארוכות, אבל לשנינו היה ברור מההתחלה שאהבה גדולה כמו זו לא היתה ולא תהיה.

kisses

New member
מזל טוב לניר ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

למעלה