"הפעם הראשונה"

Y A R A

New member
"הפעם הראשונה"

קול ששון וקול שמחה! שבוע הבא אני מעבירה את הסדנה הראשונה שלי באימון לנשים בהריון. מעבר לכך שזו סדנתי הראשונה היא תתבצע באנגלית. כך שיש לי אתגר מאד מעניין. האמת? אני פשוט צריכה שתחזיקו לי כמה אצבעות ותאחלו לי הצלחה. זה רגע מאד גדול בשבילי. הייתי רוצה גם לדעת איך הייתה "הפעם הראשונה" שלכם בין באימון ובין בסדנה, מה חיזק אתכם, מה נטע בכם ביטחון ומה למדתם?

בהצלחה! איזה יופי!

איזה כיף גם שאת בכזאת רמה באנגלית, שאת יכולה להעביר בזה סדנה. איך פיתחת את האנגלית שלך? "הפעם הראשונה" שהעברתי סדנאות - זה היה ממש מרגש ומפחיד. כשאנשים טילפנו היו בתוכי חששות מעורבבים עם התרגשות ושמחה ופחד
ומה שעזר לי זה פשוט לעשות את זה. להעביר את הסדנה.

Y A R A

New member
תודה מיכל

האנגלית שלי נובעת מאמא אמריקאית ומשהות נוכחית בארה"ב. יחד עם זאת, מחשבותיי ותחושותיי מתנהלות בעברית. למרות שאני כבר מתורגלת אין ספק שלהעביר מסר שהוא אותנטי בשפה שהיא לא , הוא אחד מן הדברים היותר מאתגרים שאני חווה כאן. בעיקר בתחום של אימון שהוא כל כך רגיש למילים שנאמרות. עם זאת, יצא לי לשוחח עם כמה מן המאומנים שלי בנושא והם תמיד אמרו כי הם מרגישים שאני קשובה לשפה האמיתית הפנימית שלהם וזה בסופו של דבר מה שבאמת חשוב לי ולהם. אגב, יש לך אתר מקסים והתמונות שלך מלאות אנרגיה. תודה על האיחולים ועל ההצעות.

הי YARA ../images/Emo24.gif

נכנסתי לאתר שלך וכולו באנגלית! את נראית מקסים שם! השם שלך הוא יארה? או יערה? האנשים שפונים אלייך הם דוברי אנגלית בעיקר? מסכימה איתך לגבי השפה והעברת המסר. הייתי רוצה לדעת להקשיב ולשוחח ברמה שמתאימה לאימון, באנגלית. אני עובדת על זה לאחרונה
שומעת ספרים באנגלית, קוראת באנגלית, משוחחת באנגלית עם חברים. תודה על מה שכתבת עלי ועל האתר
איזה כיף!

tlingit

New member
../images/Emo50.gif כל הכבוד ../images/Emo57.gif../images/Emo22.gif

כיף לחגוג איתך את ההישג האישי הזה
מה שנתן לי ביטחון כשהעברתי סדנה ראשונה היה עבודת ההכנה שבזכותה ידעתי מה אני הולכת לעשות וגם אלטרנטיבות שהכנתי עוד משהו שחיזק אותי היה להזכיר לעצמי
שיש לי ידע/מומחיות מסויימת שאותה אני רוצה לחלוק עם המשתתפים, כלומר לקחתי לעצמי עמדה של שותפות לעשיה ולא של עמידה במבחן
שבבסיסו של דבר גם המשתתפים רוצים שהסדנה תהיה מוצלחת ומעוניינים ללמוד, כך שבעצם הם יחד איתי עובדים להשיג את אותה מטרה אני מחזיקה לך חמש אצבעות
ומאחלת לך הצלחה מכל ה

ברכות על ההתחלה

שלום יערה!! וואו,נפלא. כל הכבוד על ההתחלה והאומץ .התחושה בוודאי נהדרת.הבראשתיות היא מאד מיוחדת. מה שעזר לי באימון הראשון ובסדנה הראשונה בארגונים שקיימתי ,היא הידיעה שהתכוננתי ועשיתי את הכי טוב שיכולתי באותה נקודה וגם ההחלטה שאם משהו ישתבש ,אתיחס לכך כלמידה והפעם הבאה תהיה טובה יותר. הרבה הצלחה. דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

איזה אומץ יערה - "אין עלייך"...

ובאשר למה מחזק ונוטע ביטחון - על רקע האתגר, ההתרגשות ואולי החששות.... ראשית לסמוך על עצמך. שנית, לגבי הדאגות, אני מוצא שהכי אוטנטי והכי עובד זה לתקשר את זה עם המשתתפות - מיד בהתחלה - אולי להוסיף קצת הומור - וכך "לנטרל"/"לנקות" את זה ממך... משהו כמו: "אני רוצה לשתף אתכן שאני נורא מתרגשת, זו הסדנא הראשונה שאני מעבירה לנשים בהריון וזו גם הסדנא הראשונה שאני מעבירה באנגלית. זה אתגר גדול עבורי, זה באמת רגע גדול בשבילי ואני רוצה להודות לכן שיש לכן חלק בזה. בהזדמנות הזו אני גם רוצה לבקש אתכן מראש שאם אתבלבל בשפה בין fetus לבין vagina תרגישו חופשיות לתקן אותי..." מה דעתך? סומכים עלייך - המון הצלחה ונשמח לשמוע חוויות

המון אומץ ודרך צלחה

קראתי את הפתיחים של הסדנאות באתר שלך יופי של רעיון אני בטוח ש You'll do good תרתי משמע הפעם הראשונה שלי בסדנא עוד לפני אז כנראה שאת עוד תספרי לי איך הייתה הפעם הראשונה שלך.

../images/Emo24.gifבהצלחה

הנאה צרופה היא המתכונת להצלחה .חיבור לחוזקות ואני בטוחה שאת משופעת בהם. מצטרפת לכותבים בנושא שיתוף הבנות בהתרגשות ואני סבורה שהן מתרגשות גם כן, מחזיקה אצבעות. הצלחה והנאה אירית שע למאמנת אישית ועסקית

Y A R A

New member
יו!! כמה תמיכה! איזה כיף ../images/Emo24.gif

חבר'ה, אתם עושים לי את היום! כל כך כיף הפירגון האמיתי הזה. יש לי חרדת ביצוע כרגע בה אני מדמיינת איך אני מביטה מדי פעם בדף ומדי פעם מגמגמת משהו לכולן...חוץ מזה, שעד הרגע האחרון אני לא אדע כמה באמת יגיעו וגם זו יכולה להיות הפתעה לכאן או לכאן. אני חושבת שכדי שאני אעבור ואעביר את הסדנה היטב אני צריכה להגדיר לעצמי הצלחה לפני כן. אז אשתף אתכם ואגיד שקודם כל כבר הצלחתי! עם זאת, ישנם עוד פרמטרים כמו: תגובות המשתתפות, עד כמה זה משפיע עליהן והאם הן תרצנה לטעום ממני עוד.אני מבטיחה לספר עוד שבוע.... ובינתיים ממש תודה על התמיכה!

Rוני

New member
איזה יופי. שיהיה בהצלחה

בפעם הראשונה שהעברתי סדנא היה מעולה כשמתכוננים היטב בכלל אין בעיה הייתי מאד בטוחה בעצמי רק בלילה שלפני לא ישנתי
אבל פעם אחת הוזמנתי להנחות פאנל בנושא לחץ אישי ומתח לאנשים העובדים באזור בו התרחשו הרבה פיגועים. בין משתתפי הפאנל היו ניצב מיקי לוי, שהיה אז מפקד מחוז ירושלים של המשטרה, ופרופ' אבי ריבקינד מנהל מחלקת הטראומה של הדסה עין כרם, ועוד כמה פסיכולוגים ומנהלים וכו' ידעתי על 70 משתתפים, נראה לי המון אבל הייתי רגועה כשהגעתי ראיתי אולם מ-ל-א, 280 איש! חשבתי שאני מתה אבל זה לא קרה
דיברתי בהתחלה אל העיניים שחייכו אלי בשורה השניה ולאט לאט הרחבתי את המעגל של אלו שהבטתי בהם אחרי כמה דקות הרגשתי חופשי מאד עם ההנחיה הנושא היה מכביד וקשה אבל היה חשוב לפתוח אותו היה מדהים אז כמו שאמרתי - בהצלחה

ליפט

New member
גם אני גם אני

בהצלחה לך יקירתי. ילדת רעיון נפלא ותראי עכשיו הוא מתחיל לצמוח ולגדול ולגעת. ילדת רעיון מקסים ויש לו את הקהל שלו שמגיע ומתוודע אט אט ובטוח. baby steps כל דבר חדש שתעשי/שנעשה, כל התנסות של פעם ראשונה תביא עימה תחושות מעורבות של התרגשות ומתח, התלהבות ופחד - ככה זה בטבע. ההתרגשות, ההתלהבות והשמחה הם תופעות הלוואי הנפלאות בכיבוד ערך ההגשמה אולי ההצלחה וההישג (לאגד קבוצת אנשים במסגרת זמן נתונה וסביב רעיון חדש זו איננה משימה פשוטה). המתח, הלחץ והפחד משקפים את תחושת אי הודאות. ישנם דברים שאת יכולה לדעת וישנם דברים שלא תדעי וזה לא משנה כמה תתכונני כי יש דברים שקורים רק שם. והאמת היא שזה מרגש לכשלעצמו - כי אם אני לא יודעת סימן שאני עושה באמת משהו אחר, שונה, חדש. פורצת דרך והולכת בשביל שרגלייך לא דרכו בו קודם - כמה מסקרן, מעשיר ומלמד יכול להיות שם. מה שעזר לי בסדנא הראשנה זה החיבור לחזון האישי-מקצועי שלי. לא לשכוח לרגע מדוע הגעתי עד הלום. להתחבר לרצון שלך לתת מה שנראה בעינייך חשוב דיו כדי לבנות את עצמך אליו. כל השאר זה בקטנה. והכי הכי הכי חשוב, אל תקחי את עצמך ברצינות יתרה, go and have fun. שלך באהבה ובהערכה רבה ליפט

IrisPeleg

New member
אימון לקבוצה

גם אני אשמח לשמוע על ההבדלים בין אימון אישי לבין אימון לקבוצה

Y A R A

New member
אף אחד לא בא....

התלבטתי אם לשתף אתכם בעובדה שכל מי שאמורה הייתה להגיע היום הבריזה אחר כבוד. כמה התאמצתי, כמה השקעתי, כמה התרגשתי ואף אחת לא באה. זה מתיש מבחינה אנרגטית ומאד מוריד את המוטיביציה להרים את הראש וללכת ישר. אני יודעת שהסדנה שלי מעולה כי אני הייתי רוצה להיות אחת מן המשתתפות שלה. אני יודעת שמה שאני מציעה הוא שונה ומקורי ובא מהלב. אני מרגישה כאילו המסלול המקצועי שלי שהוא גם מסלול החיים שלי תמיד מלא מהמורות. גם ככה היה לי קשה להיות מאמנת בארץ זרה אבל שאף אחת לא תגיע? בא לי להתכסות מתחת לשמיכה ולחכות. לחכות שהקליינטים יבואו מעצמם, שהסדנאות יהיו עם רשימת המתנה, שיתקשרו אלי מכל העולם...כי זה באמת החזון שלי. זה מה שאני רוצה לעצמי. האמת, מגיע לי לא? האם זה כישלון? אני לא יודעת...אני אופטימית מטבעי ולא נוטה ליפול מדברים כאלה. עם זאת, תודו שלעמוד בחדר ריק זו תחושה של ריקנות גם בלב. זהו. פרקתי. עכשיו המשאית צריכה להעמיס דברים חדשים.

מרגש

יערה, אני מוקיר אותך ומחבק אותך מכאן לי אין בכלל ספק שיש לך את זה בענק לא בגדול נסי לחשוב על זה ככה, כאילו תתכנת את זה מראש (קצת שיכנוע עצמי לא מזיק) הסדנא שלך הראשונה בכלל מתוכננת לנובמבר אבל היום זה שעור נסיון לא שעור נסיון ללקוחות שעור נסיון לך, את יודעת, משהו ללמוד ממנו קחי תרגיל, עד מחר נסי לראות את זה ככה ותשקיעי את שארית היום בלחשוב שבהתאם לתכנון שלך לעשות שעור שבו את אמורה ללמוד משהו זה יצא פיצוץ - לא האמנת שתלמדי כל כך הרבה בכל כך מעט זמן ובעקבות הלמידה הזאת את מגיעה לשעור הראשון בדיוק מוכנה. מה בדיוק למדת שם, אני סומך עליך שתמצאי מספיק. אם זה לא עובד לא אכפת לי שתחזירי לי את זה בחזרה אבל רק באריזה המקורית

מקסימה,

זה בכלל לא כישלון
זה תהליך למידה והתעצמות ושינוי עצמי. מהנסיון האישי שלי, ראיתי שכמות האנשים שמגיעה למפגשים/סדנאות תלויה בעיקר בי. ככל שלמדתי: להיות פתוחה יותר שלמה יותר עם עצמי ועם מה שאני עושה לתת אמון בעצמי להתייחס לכסף בצורה נקייה ללא מטענים לא לדמיין שאנשים באים עם ציפיות מסויימות לא לרצות אחרים להיות בפגישות כמו שאני בלי תדמית מזוייפת להביא את עצמי כמו שאני לפגישות לראות את הפגישות כחלק מהיום-יום שלי, כמו שאני אכין ארוחת בוקר לראות אחרים בצורה טובה יותר כך כמות הפגישות עלתה

למעלה