הפעם זה [כנראה] רשמי

morg77

New member
קודם כל..

נועם תודה על התמונות נשמה(חיבוק) ואחרי זה המגזין סטאר הזה לפעמים אומר שטויות לא נירא לי שהם נפגשו ועם כן איך הם יודעים מה הם באמת דיברו!?! והחתונה עוד מאט יוו איזה התרגשות שהתחתנו כבר

כמו שאמרתי.. אי אפשר לדעת כי

תמיד יש את החברים הקרובים שבכיף ילכו וידברו על הצהובונים הרי בטוח בריטני אמרה לחברות וג'סטין אמר לחברים שלו וכנראה אחד הלך ופיטפט.... הרי החברים יודעים אם יש או אין רגשות... ולפי דעתי תמיד יהיו כי הם היו זוג חמוד וחברים רציניים וחבל...

RJlake

New member
היא התחתנה מהר? הבחורה כבר בת

32 הייתי אומרת שהגיע הזמן...
אם כבר הוא זה שהתחתן מהר...

RJlake

New member
ובלי שום קשר תקני אותי אם אני טועה

אבל את חדשה פה לא? אז ברוכה הבאה!!!
אני נועם חודש הבא אני אהיה בת 16 ואני מירושלים!

תודההההה../images/Emo24.gif אם זה מכוון אליי

חחחחחחחח.. ואני לא חדשה כאילו רשמית כן אבל אני כותבת מידי פעם וכם היא התחתנה מהר מידי.. לא קשור לגיל.. היא הכירה אותו פחות מחצי שנה ותראו איזה טרור היא עוברת איתו ועוד עם חבילה של ילד..(הלוואי בת) למרות שהיא תוכל להסתדר לבד לא יודעת היא וג'סטין יותר מתאימים בהרבהההההההההההה

מזל טוב!!!!../images/Emo24.gif

מחר!! הם מתחתנים!!! איזה שלמות הוא!!!
הלוואי שיהיה מאושר ושאף פעם לא ישכח את העולם שהוא באמת שייך אליו עולם המוזיקה והסרטים חחח!!!!
אני כבר מחקה לראות איך יראו הילדים הקטנים והכוסונים שלו חחחחח
ד"א חזרתי אחרי הרבה זמן שהמחשב שלי היה מת ואתם לא תאמינו מה קרה!!! כל כל כל התמונות שלי והמוזיקה שלי והכלללל נמחק היו לי איזה 15 תיקיות עם קטגוריות שנות של התמונות של ג'סטין ובכל אחת היו איזה 500 או 400 תמונות!!! והכל נמחקקקקקקקקקקקק
אתמול כמעט החלתי לבכות!!! זה כזה סיוט!!!!

morg77

New member
וואי=(

איזה מבאס זה איזה מסכנה... וואי 400 500 תמונות זה מלאאא... רוצה אולי שאני ישלח את התקיה תמונות שלי חח..=)

כן זה המון!!

ממ לא.. אני מעדיפה לא להתחיל לשמור הכל מהתחלה כי אז זה שוב ימחק! חחח אבל תודה על ההצעה

למעלה