הפקה דפוקה יש מסך על הבריכה קרה משהו בבית

הפקה דפוקה יש מסך על הבריכה קרה משהו בבית

ליז אמרה לבנות שאיתן מנצל מינית את דניאל ושהיא עובדת בבית משפט וזה ניצול . כרגיל איתן נבהל כינס את הבנות ולא מראים כלום. מי יקנה בכלל את הערוץ? כל הזמן מנמיכים את הקול וגם לא מראים את הקטעים המעניינים בבית. עכשיו סגרו הכל. יעעעלה שיסגרו את הבסטה ויסגרו את התוכנית . הפקה גרועה ליהוק גרוע. שילכו לקופרמן ללמוד מה ריאלטי. איתן הביתהההההההההההההההההההההההההההה נמאס אתה והחברים הדפוקים שלך

tapuzo

New member
אם הולכים לצנזר כל שיחה אמיתית, זה זלזול בנו

ההפקה הזו מזלזלת בנו הצופים. חוצפה לצנזר שיחה של 20 דקות שהייתה הדבר הכי מרכזי שקרה שם.

SHELGIA21

New member
תגידו לי זו תכנית האח הגדול 4??

האתי הזו פשוט
סכסכנית כל התכנית רק סביבה וזו אמורה להיות תכנית על אהבה חחחח

אתמול ליז לא הפסיקה להגיד, שדניאל מזכירה לה,

סליחה, 'מססססכירה' לה את עצצצצמה, כשהייתה בגילה, יעני, מתוך חשש לה, כדי שלא תיפגע. אגב, היה בדבריה דבר אחד נכון, אולי, שאם דניאל היא הראשונה, יבואו עוד אחריה. (זה אגב לא ציטוט מדויק שלה, אלא הרעיון). בכל אופן, לגבי אם זה חוקי או לא חוקי, ושהיא רגילה להיות בבתי משפט וכל זה, את זה, לפחות אני, לא ראיתי.

נו? מה קרה? איתן נתן אולטימטום להפקה להדיח

את ליז? אני מבינה אם איתן נפגע שליז מאשימה אותו שניצל את דניאל מינית אבל מה לדניאל יש כל כך להפגע? ושתי הסוסות והעוזרת בית מנצלות את המצב להוציא ארס. והג'רלולה פותחת פה על "ההיא עם היוגה" (כן, היא ההיא עם היוגה ואת ההיא עם הג'ורה.) בגלל שריחמה על ליז. ומה לעשות, באמת עשו על ליז עליהום ככל הנראה. אני מכירה אנשים מסוגה של אתי. היא לא חברה של אף אחד. היא תוקעת ציפורניים מתי שהיא יכולה. היא מעמידה פני חברה אבל בגדול לא רואה אף אחד ממטר. היא בטוחה שהזכיה במיליון בכיס שלה. ממש עבד כי ימלוך. שתי הסוסות צריכות רק מניפות ולהגיש לה ענבים במחיאת כף. הג'רלולה עוד טוענת שיש שתי קבוצות של רכלניות שמרכלות כל היום על הקבוצה השניה. ובכן, כשאני צופה בערוץ, כמעט תמיד ג'רלולה וחבורתה מרכלות (ריכול מגעיל כזה שמלווה במבטי ארס) בעוד שאיילת/ענבר ומי שאיתן באותו הרגע רוקדות וצחוקות וכן ולפעמים בבעסה אבל הן ממש לא עסוקות בלרכל ולשפוך ארס.

SHELGIA21

New member
כמה רוע נוטף מהבחורה החולה הזו

את כל התסביכים שיש לה בראש היא מוציאה על כל אנשי הבית ואף אחד לא חושף אותה כולם מאמינים לה וסוגדים לה לא ייאמן

מיום ליום ושעה לשעה אני ממש מתחיל לסלוד מאתי.

והחבורת משרתות ואומרות אמן שלה-דניאל,קרן,וליהי. דניאל אומרת לאתי-"את ישרה כמו סרגל" כמה שהיא תאכל את הלב שלה שתצא בחוץ ותראה את התנהגותה של אתי. קרן גם רכלנית על,וממש לא סובלת את ההתקרבות בין איתן לדניאל אבל יודעת לשים מסיכה כמו שצריך ולהיות צבועה. שתי אלו-אתי וקרן הן הנגע החולה בבית במיוחד אתי שמצליחה פשוט להתל בכולן וכולם שם. יוני גם מתגלה כפחדן ופשוט מצדד באתי למרות הוולגריות שלה.פוחד על התחת שלו בחוץ. ומה שהכי חמור שההפקה מצנזרת ובטח תערוך את כל הפרקים המרכזיים לטובת "הכוכבת" שלהם הפרחה מטבריה. בקיצור אכלנו אותה עם אתי להרבה זמן(אלא רק אם איתן יגלה את אופיה האמיתי,מה שאורן כבר גילה). אם היא לוקחת את המיליון בתכנית הזו זו בושה גדולה.

silkii

New member
הבעיה שערסים מצביעים לריאלטי בהמוניהם

לכן המפלצת אתי הפריחה תישאר

silkii

New member
קרן מכוערת טיחו.פרצוף של חייזר פוגש קרפדה

בשנה שהיא היתה נערת המים או מה שזה לא יהיה -כנראה לא היה היצע בנות שעוברות את הרף המינימלי.אשכרה מכוערת,ונראית כמו גברלדעתי,יש לפרצוף שלה משהו גברי ממש בולט,וגם הכתפיים שלה רחבות כמו אצל גבר,והפרצוף שלה עקום אם תסתכלו.מה שכן היא גבוהה ורזה -אז ישר לוקחים לתחרויות.בעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל היום מדברת על התחרות יופי שהיא היתה בה בעעעעעעעעעעעע כונפה

אתי בהתחלה התחבבה עלי

עכשיו היא פשוט מגעילה אותי! סכסכנית ורעה... פתאום היא אשת סודו של איתן... רק אתמול דיברה על ליז כעל חברתה הטובה, הלכה ומכרה אותה בקלות תמורת נזיד עדשים. ליז היא לא כוס התה שלי, וברור שהיא מקנאה בכל הקשר הזה שנוצר עם דניאל, יחד עם זאת, מה שעשתה אתי דוחה אותי. היא מגעילה אותי. צברה כוח ועכשיו אין לה בעיה לרמוס את כל מי שנקרה בדרכה. צריך שמישהו יוציא לה את האוויר מהמפרשים כי היא צוברת תאוצה ... והיא לא שווה בעיני יותר מדי.... היא והיוני שלה..

tapuzo

New member
בפורמט הזה אין שום כח לבנות, לכן הן בפיצוץ

הן לא יכולות להעמיד אחת את השנייה להדחה. זה היה יוצר מנגנון שחרור לחץ. במצב הנוכחי הן כמו מריונטות בין הקהל לבין איתן. זה ברור שזה לא יעבוד הלאה. הן יוצאות לדייטים שברור מהם שאין לו שום רצון לתת להן צ'אנס. ברור שזה יתפרץ. מה שעצוב שההפקה מצנזרת חלקים גדולים ממה שקורה כרגע, את מעט האמון והעניין שהיה בפורמט העקום והלא ברור הזה הם שורפים. אולי הם צריכים לשקול לסגור את הבאסטה, העסק לא רק צולע אלא פוגע עכשיו במשתתפות.

לאתי יש כוח

כי נותנים לה אותו. הבנות שם מפחדות ממנה, וכל מי שמתעמתת איתה היא מלכלכת עליה ומשפילה אותה. יש לה כוח מתוקף ההשפעה שלה על דיעותיהם של אחרים. כולל מה שעשתה עכשיו עם ליז ואיתן. ליז עלולה להיות מודחת עכשיו מהבית בגלל הכוח הטרוריסטי של אתי. היא מנופחת מעצמה ולא רואה אף אחד ממטר.... היא מדברת על צביעות... אבל היא הצבועה המרכזית שם! מחמיאה בטירוף לכל מי שהיא מדברת איתו ומאחורי הגב תוקעת בקלילות את הסכין. אין לה שום בעיה! מכה....

למעלה