הפקה דפוקה יש מסך על הבריכה קרה משהו בבית

stabilo7

New member
לא ברור מה הם מנסים לעשות...

אם הם מנסים לגרום לאנשים להפסיק לראות את הערוץ שלהם ולא להזמין אותו אחרי שהוא לא יהיה בחינם אז הם מצליחים יפה מאוד... כל כמה דקות להשתיק את הקול, להעביר מצלמות באמצע שיחות מעניינות (עד שהן כבר קורות), לצנזר דברים קריטיים ולשים כל 5 דקות פרומו מעצבן שקוטע את השידור ותכלס הוא ממש מיותר, כי מי שכבר כן רואה את הערוץ יודע מתי התוכנית משודרת........ אז כן- כל אלו דרכים מצוינות לגרום לי לא לשלם על הערוץ.... אם זו מטרת ההפקה שימשיכו כך

silkii

New member
שאף אחד לא יזמין-ילמדו לקח,וישדרו בחינם

בלי לסחוט אותנו עוד,לא מספיק ליס/הוט 300 שקל לחודש........

elvis18

New member
אתם לא מבינים ...

ליז פ]ועלת כי היא במצב חירות ורואה שהמיליון שקל לא יבואו אליה לחוד ,אז הדרך היחידה זה להיות עם איתן וגם אז לא בטוח ...אבל יש יותר סיכוי ,היא כלבתא בגלל שהיא מפחדת שהיא מאבדת את איתן וגם את הפרס (איתן זה לא הפרס אלא האמצעי אליו) ובגלל זה היא מכניסה את כולם לסרטים בנוסף על כך ,היא עושה בלאגנים כדי שהוא לא ישלח אותה הביתה ביום ראשון ,היא רוצה להראות את הצד של האור והצדק , בקרוב אני מקווה ידיחו אותה ,כי דרעק כמוה לא ראיתי שנים ...היא רעה ונקמנית ברמות הכי גבוהות !! יש לה לב רע ,והיא מלכלכת ותוקעת סכינים בקצב לכל אחד ואחת(לא משנה מי ) אפילו לאיתן שהוא עלאק הפרס

elvis18

New member
אני גם הייתי מהמר עלייה..

בגלל שהיא כרגע פעולתייה מסתכמות בניסיונות נואשים לחבל לאיתן בקשר עם דניאל ,הוא יודע שהיא עומדת מאחוריי זה ,ולכן הוא יסלק אותה בראשון ,בגחח שהיא תתזיק לו עם כל אחת שתהיה לו לא משנה מי .... היא רעה וכלבתא(ביצ'ית) נקמנית בכיינית ,אין לו שום סיבה טובה להחזיק אותה בבית ...

קשקשה9

New member
מסכימה עם הכל אבל לא בטוח שגם איתן רואה

את מה שאנחנו רואים ולכן אולי ישאיר אותה

קשקשה9

New member
היי אלויס תודה על הקישור ערוך מעולה אגב

א.אני מקווה שאיתן יפעל בהתאם וידיח את ליז ב.משהו אומר לי שהוא יפתיע ולא ידיח אותה

elvis18

New member
מדיח אותה....

אין סיכוי שלא ....אחרי שהוא אמר /שזאת פגיעה אישית בו ובה ובו הפגיעה חמורה יותר כי הוא יוצא כנצלן של בחורות שיכורות ותמימות ...אני הייתי זורק אותה עם בעיטה בתחת כבר בשנייה שהתגלה לו את זה. ..חוצמזה בפורום קראתי שהיו דיבורים שלו עם ההפקה וכו' ושהוא רוצה להדיח אותה במיידי ,כנראה שהם אמרו לו תחכה ליום ראשון ואז תזמבר אותו מול כל צופיינו (עשרים במספר)

tapuzo

New member
כן אבל הם צריכים עוזרת בית גם במטבח אז תשאר

הם צריכים מבשלת לא רק מנקה. אז לינוי תישאר שם על תקן מבשלת.

איזה הצגה אתי עשתה ליד הנרות פרצה בבכי כאילו

כדי לקבל תשומת לב. ולירון הטפשה קירקרה סביבה ולא הפסיקה לקרוא לה חיימשלי

tapuzo

New member
ואחרי אתמול עכשיו הן יחד במיטה.. להקיא

אתי הזו מופע מיותר של צביעות וגועל.

למעלה