יכולתי להיות שם... אני כל כך מצטערת שלא הלכתי.. :(
S Saffron New member 30/11/05 #23 מה דעתכם ../images/Emo29.gif שבפעם הבאה שהפרויקט מתארחים בתכנית כזאת, נלך כולנו? מי שיכול, כלומר.
ה הקמע שלו New member 1/12/05 #25 מעולה מעולה מעולה. עוד 38 ימים יצפאן חוזר. כשהפרוייקטים יבואו לשיר אצלו (ולא ייקח זמן עד שהם יבואו כי יצפאן אוהב אותם נורא. והם היו כבר עם איזה 6-7 שירים שם), אני מסדרת לכל מי שיגיד שהוא רוצה לבוא להכנס
מעולה מעולה מעולה. עוד 38 ימים יצפאן חוזר. כשהפרוייקטים יבואו לשיר אצלו (ולא ייקח זמן עד שהם יבואו כי יצפאן אוהב אותם נורא. והם היו כבר עם איזה 6-7 שירים שם), אני מסדרת לכל מי שיגיד שהוא רוצה לבוא להכנס
W willo1 New member 1/12/05 #26 ../images/Emo45.gif היינו צריכים לעשות את זה כבר כשהם היו אצל לפיד.. פעם הבאה חייבים ללכת..
ג גידי37 New member 1/12/05 #28 הופעה משובחת מאיה אברהם מקסימה לעניות דעתי. כברה קצת זייפה, אם אוזני אינן מטעות
S Saffron New member 1/12/05 #29 גם אני חושבת ../images/Emo29.gif בכלל, כשהייתי בהופעה, הרגשתי שהיא זייפה בכמה מקומות. מצד שני, זו הייתה הופעת הבכורה, אז יכול להיות שבהופעות הנוכחיות זה יותר טוב.
גם אני חושבת ../images/Emo29.gif בכלל, כשהייתי בהופעה, הרגשתי שהיא זייפה בכמה מקומות. מצד שני, זו הייתה הופעת הבכורה, אז יכול להיות שבהופעות הנוכחיות זה יותר טוב.