הפרויקט וחברי הפורום ב"יצפאן"

תורי? אממ. תורי. כן.

אז הגעתי לאולפן. שמעתי את העורכת של התוכנית שואלת מישהו איפה עידן, ומצאתי לנכון להקשיב לתשובה. אז הקשבתי לתשובה. עידן רייכל בקפיטריה. אז הלכתי לקפיטריה. ראיתי אותו יושב שם עם הפנים היפות שלו מופנות אליי, עם אילן דמתי, ווגדרס וגבאי. אז מצאתי את דרכי שם בין השולחנות, רק כדי לראות את הבחור היפהפה. העורכת באה, נתנה לו נשיקה, והוא קם, הם עמדו כמה שניות, וכשחזרתי, עברתי לידם, והיא שאלה אותי "מניינים??", אז אמרתי לה "נפלא, נפלא, אני פה", והצבעתי על עידן. הוא חייך את החיוך הביישן שלו, ואמרתי לו "שלום:)". לימור לקחה אותו לאחד המשרדים של ההפקה, ואני הלכתי אחריהם עד שנפרדו דרכינו, ונכנסתי לאולפן, לחזרה של התוכנית. לפני שאלי הגיע, התחילו לשרוף לי העיניים בטירוף כאילו, אז יצאתי לשירותים לשטוף אותן. כשחזרתי מהשירותים עברתי בשנית ליד ווגדרס ואילן דמתי, רק שהפעם, הם היו בלי עידן. כשחלפתי לידם, כיבדתי את אילן בליטוף קליל בכתף, התכופפתי אליו מעט, ואמרתי לו "בהצלחה!". הוא אמר "תודה רבה מאמי!". מאז הוא זכר אותי- כל פעם שהוא ראה אותי, הוא חייך אליי :) גם כשהוא עלה על הבמה וחיכה שהמערכון ייגמר, כדי להתחיל לשיר. למי שראה, בראיון עם רבקה מיכאלי, היא ציירה את אלי, ואלי צייר את עידן. בדרך כלל, כל דבר שאלי רק נוגע בו, מגיע אליי בסוף התוכנית. כשנגמרה התוכנית הלכתי למנהלת במה ושאלתי אותה אם היא יודעת איפה הציור שאלי צייר, והיא אמרה "אין לי מושג מאמי" (שזה יותר מדי מאמי ביום אחד). הלכתי למישהי אחרת מההפקה, היא פתחה את הבלוק, וראתה שהציור איננו. הוא נלקח !! #%^#%^& :( הוא נגזל ממני !!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( היא אמרה לי שכנראה עידן לקח אותו, ואמרה לי ללכת לבקש ממנו. טוב. חיכיתי לעידן. :) הוא יצא, אמר תודה לאנשים מההפקה שהיו בכניסה, והתחיל ללכת מספר צעדים. אמרתי לו "עידן...", והוא הרים את הראש בהתלהבות, חייך חיוך גדול ויפה, ואמר "היי!!", אז אמרתי לו "היי!". עידן: "בואי בואי איתי, תלווי אותי לאוטו" אני: "אני אלווה אותך!" עידן: "מה שלומך?" אני: "טוב, טוב מאוד. אני קצת לא מאמינה שאני מדברת עם עידן רייכל עכשיו, אז אני קצת מנסה לעכל את העובדה הזאת. זה ייקח לי כמה שניות. מה שלומך?" עידן: *צוחק* "שלומי טוב!" אני: "יש לי שאלה קצת.." עידן: "תשאלי קצת!" אני: "אתה במקרה במקרה במקרה לקחת את הציור שאלי צייר אותך...?" והוא חייך אליי חיוך שמח למדיי ואמר "בטח!!!". חיוך שמח למדיי, שהוא חייך אליי. ואליכם לא! :) אני: "אוי... ואתה רוצה אותו מאוד מאוד? הוא מאוד מאוד חשוב לך?" עידן: "את יודעת למה זה?? זה ליום טוב וכל האירועים האלה, לילדים וכל מני כאלה.. שאת יודעת, יצפאן צייר, ואז תורמים את זה!" אני: "אהה.. הבנתי אותך.."-- *עושה פרצוף מבואס, בכוונה, כדי לשחק לו מעט על המצפון:)* --"כי פשוט.. אני אוהבת את אלי כל כך, והוא צייר אותך, ואני גם אוהבת אותך כל כך.. אז זה גם אלי, וגם אתה.. ובדרך כלל אני מקבלת כל דבר שאלי רק נוגע בו.." עידן: *צוחק* "באמת?????" אני: "באמת.. נכון שאתה ממש רוצה לתת לי אותו, עד כדי כך שאתה אפילו תכריח אותי לקחת אותו?" עידן: "אז אני אגיד לך מה תעשי! תלכי לאורי, היא המנהלת של הפרויקט, תגידי לה שדיברת איתי!" אני: "אהה אוקיי, אתה יודע איפה היא??" עידן: "כן כן, אני חושב שהיא בתוך האולפן" אני: "יואו, עידן, מה זה תודה.." עידן: "אין בעד מה!!!" אני: *מחייכת* "אתה חמוד כל כך כל כך.. מה זה הדבר הזה" עידן: "תודה רבה!!!!" אני: "ו...תגיד.... אתה יכול לכבד אותי בתמונה איתך?" עידן: "בטח בטח, בואי" אז התחבקנו כזה חיבוק של תמונה, והוא בדיוק בא לשים חולצה, אז היא הייתה כזה רק חצי עליו, ואז הוא אמר "רק שניה, אני רק אוריד את החולצה", אז הפסקנו את החיבוק, הוא הוריד את החולצה, והתחבקנו שוב. צילמו אותנו, והתמונה יצאה מקסימה למדיי. אבל זה היה עם פלאפון, אז האיכות לא משביעת רצון. אבל היא עדיין מקסימה. כל אחד שראה את התמונה הזאת, ואני מתכוונת לכל אחד, והרבה ראו אותה, אמר "דנה אתם נראים אותו דבר". אני לא יודעת אם להגיד על זה תודה או לא. :) בכל אופן, הלכתי לאורי, מנהלת הפרויקט, ואמרתי לה שעידן אמר לי להגיד לה לתת לי את הציור, אז היא התקשרה אליו, והוא אמר לה שהוא באמת דיבר איתי וזה, ושתיקח ממני את הטלפון שלי ותתקשר אליי, ואז שתשלח לי. לסיכום, אני חושבת שעידן הוא הבן אדם הכי מקסים בעולם. אבל הכי. חוץ מיצפאן כמובן, אבל זה בגלל שאני לא יודעת אם יצפאן הוא בן אדם, הוא מעל זה. אז עידן הוא הבן אדם הכי מקסים בעולם. אני אוהבת אותו. באמת. אני רוצה להתחתן איתו. עכשיו.

willo1

New member
חחחחחחחחחח

מ-ג-נ-י-ב וואי אני ממש שמחה שהצלחת להשיג את הציור בסוף!

Infinity AL

New member
וואו../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif

שמחה שהיה לך כזה מאגניב עם שני האנשים הכי אהובים עלייך~

Infinity AL

New member
../images/Emo10.gifאני ירוקה מקנאה../images/Emo203.gif

למרות שגם אני התחבקתי עם עידנוש
והצטלמתי איתו...אבל עדיין רוצה שוב ><

Infinity AL

New member
טוב..../images/Emo203.gif

יצאתי מפחיד
ולמרות שכבר העליתי פה את התמונה בלי צנזורה החלטתי שמספיק
יצא כזה מפחיד שאני לא מסוגלת להתסכל.. אז תקעתי שמה לב חח אבל די
זה היה אמצע הלילה ואני הייתי קרועה כי היה לי מבחן בהיסטוריה וכל היום לפני ההופעה למדתי ולמדתי והייתי עייפה ומי שצילם הסתבך עם המצלמה וכשצילמו נזכרתי לפתוח את הפה ולהגיד משו

willo1

New member
חחחח משוגעת!

מה תקעת לךלב על הפרצוף?
מילא כוכב.. אבל לב? חח סתם אני צוחקת. ועידן נראה פה מוזר..חחחח

Saffron

New member
זו רק אני ../images/Emo29.gif

או שדווקא עידן נראה כאילו הוא למד כל היום להסטוריה?
אל תסתירי את עצמך, אני בטוחה שלא יצא מפחיד כל כך :)

Infinity AL

New member
חחחח../images/Emo203.gif

אני מסתירה כי יצא זוועה, וכי יש ילדים תמימים שנכנסים לפורום והם לא צריכים לראות את זה:):):) ובאמת עידן נראה עייף, מסכן נו אחרי הופעה, ושעתיים נסיעה..נסלח לו
לא משנה מה הוא שקסי

Saffron

New member
את... את... ../images/Emo29.gif

זה לא הוגן.
טוב, האמת היא שגם אני הייתי יכולה לחכות ואולי לומר לו משהו, אבל כרגיל לא היה לי אומץ או מספיק כוח רצון. בכל אופן, יא, הוא באמת נשמע מקסים. אני שמחה שלא רק בראיונות הוא ככה.

לאלא!

לא רק בראיונות. אמרתי, אני חושבת שהוא הבן אדם הכי מקסים שנולד אי פעם.

Saffron

New member
האהא ../images/Emo29.gif

ראיתי את שירן מאושרת וגם את שובי אל ביתי, בלייב, אצל יצפאן. ^^ טוב, זה היה אחד הימים היותר לחוצים שהיו לי. אם נדלג על רוב מעללי היום הלא-מעניינים-בעליל: בשעה שמונה וחצי, אחרי שכל מיני אוטובוסים התעכבו והייתי בטוחה שאאחר, הגעתי עם אמא שלי למחסום בכניסה לאולפני הרצליה. השומרים שאלו אותנו אם אנחנו מוזמנות ליצפאן, ועניתי שכן, אבל לא ידעתי בדיוק איך להסביר להם על שם מי. מלמלתי "דנה..." בתקווה שגם בלי שם משפחה יזהו אותה, והם שאלו אם אנחנו מ'עידן רייכל' ונתנו לי להיכנס. חיכיתי בערך רבע שעה, ואז דנה התקשרה ואמרה לי שהם בצד השני, כך שנאלצתי לפלס את דרכי דרך המון שזחל בכיוון השני. שרדתי.
אחרי שהצלחתי להשתחרר מהפקק שנוצר, פגשתי את דנה, שירן ואלירן-מייסד-הפורום. קראו לנו לעמוד קרוב לכניסה, ושוב נאלצתי לחכות, הפעם חצי שעה (!) ולחשוב שחששתי כל-כך לאחר... לפחות בזמן הזה יצא לי להבחין כמה פעמים בעידן, מרחוק. אמרתי לשירן, אבל בכל פעם שהיא הסתכלה הוא כבר התרחק מדי. על התוכנית עצמה אין לי מה לכתוב, היה משעשע. הראיון עם עידן היה מעניין, גם אם חלקים ממנו כבר יצא לי לשמוע בכל מיני ראיונות אחרים. בזמן שהוא דיבר הקשבתי, ובמקביל הסתכלתי על הפרויקט נערכים להופעה. סוף סוף גיליתי איך ליטל גבאי נראית! כמו שיעל כתבה, הם שרו את "שובי אל ביתי".
היה ממש כיף! נהניתי לפגוש אתכם

למעלה