הפרופסור צעק "יש אלוקים

וכי מה כבר בקשתי? ס"ה, בקשתי שתוכיח

כי ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית לה שעבדת עצמך, קיימת _גם_ מחוץ לספוג שבין אזניך. זה הכל. זו סבה לאבד עשתונות? אינך יכול להוכיח? לפחות אל תתעצבן ותקלל. אין דבר, יבוא יום ואולי יוסר העוורון וירוחמו ויעוררו המכסים את עיניהם מאור השמש הברורה של האמת המדעית ותורת מדעי הטבע...

התולעת 1

New member
ירונק`ה אם אתה יהודי נבון

ירונק`ה אם אתה יהודי נבון ואתה יהודי רציני אני מבקש ממך בדחילו ורחימו עם ראש כמו שלך והבנתי שהיית בחור מבריק בישיבה אם תלך לסמינר לאקדמאים וזה לא יהיה בזיון בשבילך ותתחיל את שאלות היסוד של האמונה מה שאתה קורא שהיום יש לנו עליהם הוכחות לוגיות פילוסופיות מה שתרצה אבל זה יותר ארוך,צריך לשבת אתך על כל שאלה ולהראות לך מקורות לסדר לך את העניינים ויהיו קבוצות דיון ותוכל לשבת עם מדענים בתחומים שלהם,תוכל לשבת עם אנשי שם בעניינים שהם מבינים, כל אחד בעינינו. חמישה ימים סמינר אקדמאי.אני מבטיח לך שאתה תברך אותי כל ימי חייך ואתה תשמח לחזור לגמרא ואני בטוח שאתה מתגעגע אליה. גם אם לא תוותר על השכל שלך - לא משנה תשאר עם השכל שלך.השכל שלך חייב להכריע שזו אמת.אם תבדוק במקום הנכון. אם תשתמש אתו בלי נתונים בלי בסיס אתה עלול לפשל.אפשר לקלוע ואפשר לא אבל במקור. בא נלך מה הם אומרים מפה? בא נדון שם.נשב בסוגיא המקומית ונתעסק בה עד שנגיע לתכלית.אני מבטיחך שעם שכל כמו שלך אם אתה לא בעל גאווה שרוצה להיות רק מנצח אתה תנוצח לטובתך.לך לסמינר.

איני ירון ואני מגיב רק משום שהודעתך

משורשרת לזו שלי. "שהיום יש לנו עליהם הוכחות לוגיות פילוסופיות מה שתרצה" אין ולא תהיה אף פעם הוכחה לקיום אלהים. זה לא שהוא קים, אלא שאינו בר-הוכחה. אין שום רמז לכך שהוא קים גם מחוץ לספוג אשר בין שתי אזניך. "ויהיו קבוצות דיון ותוכל לשבת עם מדענים בתחומים שלהם, תוכל לשבת עם אנשי שם בעניינים שהם מבינים, כל אחד בעינינו" אף אחד לא מפריע למומחים לעלות לדיון בפורומנו ולהציג "הוכחותיהם". "חמישה ימים סמינר אקדמאי. אני מבטיח לך שאתה תברך אותי כל ימי חייך ואתה תשמח לחזור לגמרא ואני בטוח שאתה מתגעגע אליה" אחרי יום אחד - יפוצו המרצים לכל עבר מפני ויבקשו מקלט בניו-זילנד. "גם אם לא תוותר על השכל שלך - לא משנה תשאר עם השכל שלך.השכל שלך חייב להכריע שזו אמת" על בקורתיותי לא אוותר וזה אסונכם. אמת? אין בנמצא בורא, על אחת כמה וכמה, הוכחות לקיום בורא. זו האמת. "בא נדון שם. נשב בסוגיא המקומית ונתעסק בה עד שנגיע לתכלית. אני מבטיחך שעם שכל כמו שלך אם אתה לא בעל גאווה שרוצה להיות רק מנצח אתה תנוצח לטובתך. לך לסמינר" כבר הובסתם, והמרצים ינוסו עד ניו-זילנד, ואולי ישכחו לעצור אפילו שם... 2843921B

הקשב תולעת מטומטמת

הסיפורים האלו נטחנו כבר לזרא. תביא את הפרופסור, או לחלופין תביא לפה את השיכור המסומם אמנון יצחק למען אטבול את פרצופו בדלי חרא.

וכי מה כבר בקשתי? ס"ה, בקשתי שתוכיח

כי ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית לה שעבדת עצמך, קיימת _גם_ מחוץ לספוג שבין אזניך. זה הכל. זו סבה לאבד עשתונות? אינך יכול להוכיח? לפחות אל תתעצבן ותקלל. אין דבר, יבוא יום ואולי יוסר העוורון וירוחמו ויעוררו המכסים את עיניהם מאור השמש הברורה של האמת המדעית ותורת מדעי הטבע...

נא להכיר את 9999 גוברנור

ביקשו ממך ואתה מתחמק גוברנור היקר להוכיח את שפיותך ועדיין לא זכינו למענה כשאתה מבקש הוכחה ניתן להבין שאתה מבקש על פי ההגיון הנורמאלי הרגיל אבל רואים בכל הודעה שלך (כמעט) בצורה ברורה את הספק הגדול לגבי מידת השפיות שלך אז מה שייך להביא לך מה שאתה קורה "הוכחה" הרי כבר נכתב ויכתב ונחזור על זה ככל שידרש עד שתוכיח אחרת לא ניתן להוכיח לאדם לא שפוי נקודה. וכבר כתבתי לך וכיוון שאתה מתחנן שיכתב שוב אז בבקשה: הצחקת אותי גוברנור ושאר הכינויים שלך תאר לך אדם לא שפוי בכניסה לבית חולים לחולי נפש שיגיד לי תוכיח לי שיש אלוקים! והנה הוא לא קיבל את הוכחתי חהחהחה מזיז לי כמו שלג דאשתקד! אדם שאין לו מה לעשות בחיים משועמם עד מוות, יושב רוב שעות היום מול המחשב כדי להוכיח לאחרים כמה הוא טועה וכדי לחשוב שהוא מוכיח לעצמו כמה הוא חכם... ממש שפוי, ממש נורמאלי ממש מראה על חיי סיפוק מהנים ומעניינים . אדם שאת סיפוק החיים שלו הוא מקבל מלכנות את הזולת בניבולי פה בסגנון ערווה, מקרותחת, אימבציל, דלעת- זה הסיפוק בחיים שלו, זה מראה לאיזה דרדור נפשי הוא הגיע. אדם שמנאץ ומקלל ומזלזל בכל הדנים איתו ובנוסף הוא כותב: הוכחתי לך בזמן שדחו אותו עשרות פעמים, רק הבעיה שהוא לא קיבל את הדחיה (כן, הוא עם ה"הגיון" ה"מיוחד" שלו) אין מה להביא הוכחות הגיוניות לאדם שיתאבד אם יתגלה לו שהתורה אמת אחרת כל ימי חייו שבזבז מול המחשב ילכו לבטלה לפח (גם ככה הם הלכו) ובנוסף אין מה להביא הוכחות לאדם שההגיון שלו, לא פועל כמו הגיון רגיל של בני אדם נורמליים. יש בזה הגיון רב להדרדרות הנפשית של אדם שיושב רוב שעות היום מול המחשב בלי קשר רציני עם אנשים מחוץ למחשב, בנוסף לא נשוי, בלי ילדים לחלוק איתם חוויות, ובנוסף מומלץ לכל אדם שיותר יפגש עם אנשים מחוץ למחשב כך יוכל להשוות בין ההגיון שלו לבין ההגיון הנורמאלי של אדם רגיל ולראות את הפער ולצמצמו. הבעיה שיש פה משהו שלא נוהג כךולכן הדרדר נפשית לאן שהתדרדר. גוברנור, תתחיל לעשות עם עצמך משהו מועיל, הרי את הדתיים לא שכנעת ואת החילונים גם ככה הם יסיכמו איתך גם אם תכתוב את השטויות הכי גרועות ומצחיקות. אז למי הועלת? וגם אם הועלת מה שכרך? אולי אתה מדמיין שמוחאים כפיים לך כמו קוף ליצן בגן חיות? אני לא יודע, אולי... ובנוסף אתה ממש חושב שאתה חכם וגאון שיהיה לך לבריאות אם זה מוסיף לאגו שלך, רואים איזה רמה אתה במקום לעבוד להביא פרנסה אתה יושב רוב שעות היום מול המחשב ומנסה להראות כמה אתה חכם. לצערי אתה מוכיח את ההפוך אבל תמשיך לחיות באשליות, זה בריא כי אם לא היית באשליות והיית יודע את המצב האמיתי שלך היית עושה משהו שאסור על פי היהדות... לי בכל אופן לא הזזת, חוץ ממתי שגרמת לי לצחוק ולראות עד כמה אדם משועמם מדמיין את עדר הקוראים כאילו יש לו פה איזה הרצאה של מליון צופים. שיהיה לך לבריאות העיקר אל תשכח לחייך זה בריא ומוציא מדיכאון גם דכאון קשה וגם משעמום קשה אפשר לחייך (לפני ההתאבדות משעמום...) עוד נקודה שחשוב שיקלטו כאן שאי עניית תשובה לכל צד שהוא זה לא אומר כלום כיוון שיש פה אנשים שלא מוגבלים בזמן ויושבים יומת ולילה מול המחשב אז לכל תשובה הם יענו תשובה גם אם היא לא נכונה או היא מטעה העיקר שהם ידברו אחרונים כדי להשלות את הקורא התמים. רוב האנשים עסוקים בעניינים יותר חשובים מכתיבה בפורומים ולכן אין להם את הזמן הבלתי מוגבל כמו לכמה משועממים עד מוות כאן.

אני, Yahweh, הידוע גם כאלהים, יהוה,

אדוני, יי, אל עליון, וכנויים נוספים, כמפורט בחבור שלי המוכר בכנוי "תורה", מצהיר בזאת, בהתאם לתקנה 7/א'/8307 (שעות העבודה, המנוחה והנחלה, הוראת-שעה) תרפ"ה-פ"ו, (נסח מפוצל), כי אני מועסק לתקופת נסיון ע"י גוברנור, ואוכל מכף ידו הרחבה, הפתוחה, המשביעה לכל חי רצון, ועושה דברו ככל אשר יורה לי, בתום לב ובהשתדלות כדרך פועל הגון. לאור הצהרתי לעיל, ומכח היותי אדוניך ובוראך, מ(ח)ששה, אני מודיע לך כי מעסיקי מודה לך על שאתה מצהיל את רוחו בשטויותיך וגורם לו קורת רוח עמוקה, שעה שהוא טרוד בסיוע לבני יפת בבבל למגור צאצאי סנחריב. שא ברכה...

למעלה