הפרילימס החלו !! 2 קרבות כבר חלפו..

BeniTaz

New member
לא יודע.. בשידור פה לא היו שום בעיות

נראה לי מה שגיא אמר הגיוני, הזמינו לווין ל-3 שעות (זמן אירוע ב-UFC) ובשעה 1:00 בול התנתק.. מסך שחור. נקווה שילמדו מטעויות. כבר טעות שניה קריטית. בפעם הקודמת טעו בשעת השידור.

BT24

New member
שאלה - אלופים זמניים

עכשיו כשאלוף זמני מגן על התואר בפעם השנייה בהיסטוריה של ה-UFC, הגיע הזמן להעלות את השאלה: מתי זה זמן סביר להכריז על האלוף הזמני כאלוף האמיתי?
כמה זמן יכול לעבור עד שיתנו לו לגיטימציה? במיוחד עכשיו, כשבראו אחרי שני ניצחונות יפים בקרבות אליפות וקרוז יחזור מי יודע מתי, האם לא ראוי שבראו יקבל את המעמד שנראה לי (ונראה לי שלא רק לי) שהרוויח ביושר?

אז מה אתם אומרים, איך פותרים את הסוגיה הזאת?

BeniTaz

New member
אין דבר כזה אלוף זמני

דנו על זה קצת בעבר. התואר "אלוף זמני" זו פיקציה שיווקית שהמציא אותה דיינה וויט למטרות קידום ושיווק. כל קשר בינה לבין הספורט מקרי בהחלט. זה כדי ליצור מצב של קידום אירוע "אלוף נגד אלוף" וגם בגלל זה הם לא הכניסו הגבלת זמן להגנת התואר.
אם אלוף לא יכול להגן על התואר שלו אז מין הראוי שהתואר יופשט ממנו והוא יתמודד עליה כשיחזור. מה שקורה זה שיוצרים 2 אלופים ו-2 חגורות בקטגוריה, אחד אלוף באמת והשני אלוף בכאילו.

2 סיפורים על העניין הזה אפשר לספר:
1. אחרי הפציעה של GSP הוכרז שיתקיים קרב על התואר הזמני. קרלוס קונדיט ניצח את דיאז וזכה בתואר הזמני. אבל אחרי הקרב הכריז קונדיט שהוא לא מגן על התואר הזמני שלו עד ש-GSP חוזר ולא נלחם כמעט 11 חודשים. אז בשביל מה ליצור תואר זמני שיילחמו עליו כשהלוחם שזכה בו גם הוא משבית את תואר המחלקה?!

2. כשאלוף ה-HW רנדי קוטור החליט שהוא פורש מה-UFC כשהתואר בידיו ה-UFC החליטו לא להפשיט אותו ממנו ויצרו את התואר הזמני. בינתיים זכה בו מינוטארו נוגיירה אחרי שניצח את סילביה. בינתיים התואר הרשמי חזר וקוטור נלחם עליו ב-UFC 91 נגד לסנר והפסיד. זה לא מנע מה-UFC אירוע אח"כ ב-UFC 92 לקיים קרב הגנה על התואר הזמני (כשהתואר המקורי חזר ויש לו אלוף חדש) ובו ניצח פרנק מיר. הכל כדי ליצור קרב "אלוף נגד אלוף" כדי להעצים את הקרב.

אז יש לי עצה ל-UFC.. שלא יחכו עד שאלוף ייפצע, אני כבר מציע להם ליצור 2 אליפות בכל קטגוריה בו זמנית. כמו שיש ב-WWE. אלוף העולם והאלוף הבין יבשתי. ככה הם יוכלו לשווק את הקרבות יותר טוב ואולי בעתיד גם יקימו את "אליפות הזוגות". מי לא רוצה לראות את הנוגיירה בראדרס משתפים פעולה?

ולגביי בראו, בגלל שלסוגיה הזאת אין ערך ספורטיבי אז ה-UFC לא יפשיטו את התואר מקרוז גם אם ייעדר זמן רב. בראו נדפק..כי לדעתי הוא מנצח גם את קרוז.

BeniTaz

New member
אירועים לא הכי מלהיבים מתחילת השנה

יותר מידי החלטות.. קצת מבאס עד שהשידורים בארץ חזרו. בעיקר בגלל שיותר צופים נהנים רוב הסיכויים שהשידורים ימשיכו. נקווה לאירועים טובים יותר.. לפחות כמות הפציעות פחתה משמעותית (טפו טפו טפו).

BeniTaz

New member
מאז חזרת השידורים לארץ

הקארדים המרכזיים ששודרו:

החלטות - 15
נוקאאוט/נוקאאוט טכני - 7
הכנעה - 2

לא אומר שאין קרבות טובים שמסתיימים בהחלטה.. יש הרבה, אבל הרבה החלטות ברצף זה קצת מייגע. חייבים יותר סיומות, יותר תעוזה.. אין מה לעשות, זה חלק מהעניין. מקווה שהספורט לא הופך להיות יותר הגנתי וזה סתם סטטיסטיקה שיצאה במקרה.

elvis18

New member
הם חתמו לשלוש שנים ..

לגביי שידורים אין מה לדאוג ,

לגביי הרמת קרבות , ככל שיש יותר ויותר קרבות אני מניח שהמשוואה אומרת שבאופן יחסי רמת הקרבות אמורה לרדת לא ?

אגב , אני מניח שאם אתה תסתכל רק במיין קארדים , בלי הפרילימס ... אני חושב שההרגשה תהיה שונה לגמריי . למרות שאני מנסה לחשוב האם ממוצע הקרבות הטובים גבוהה יותר נמצא במיין קארד או בפרילימס , בלי להתחשב בשמות שמשתתפים בקרבות.

מה אתה אומר ?

אגב האירוע הקודם היה פגז .

BeniTaz

New member
אני לא מדבר על רמה מקצועית.. אני מדבר על

רמת שואו. נכון שאנחנו רוצים לראות כמה שיותר שואו בקרבות הגדולים ביותר אבל אין קשר בין השניים.
אתה יכול לצפות בקרב של GSP ולהירדם ומצד שני אתה יכול לצפות בקרב מטורף של שמעון גוש מלא ריגוש.
גם אם יש קארדים פחות טובים זה לא אומר שיהיה פחות שואו.. אולי ההיפך, עד היום ברוב הקארדים הפחות טובים נלחמים פרוספקטים או לוחמים שעל סף היחתכות ובגלל זה אנחנו מקבלים הרבה יותר שואו. משהו שלא ממש קרה באירוע הזה.

למרות שקשה להעריך איזה קרב יפיק יותר שואו לפני שהתקיים זאת בדיוק עבודת המאצ'מייקינג. ליצור ולתאם קרבות מלהיבים עם רשימת הלוחמים שיש.

elvis18

New member

"למרות שקשה להעריך איזה קרב יפיק יותר שואו לפני שהתקיים זאת בדיוק עבודת המאצ'מייקינג. ליצור ולתאם קרבות מלהיבים עם רשימת הלוחמים שיש."

אכן .

BeniTaz

New member
לא ראיתם את זה בשידור?

אחד החזקים.. הניו זילאנדים/אוסטרלים והיפנים אוהבים לתת שואו..

danielmo1

New member
אישית פספסתי אם זו לא כניסה של לוחם מוכר

אני לרוב לא מסתכל ויושב על המחשב (אני עושה מולטיפל טינגס תוך כדי השידור תמיד)

למעלה