הפרסומת לאל על

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifחח כן, גם אני וחברה שלי ישבנו וראינו

את כל הפרסומת וממש סיקרן אותנו מה יהיה בסוף.. שיערנו לעצמנו שזה יהיה משהו טיפשי או משהו כזה.. ואז פתאום בצורה הכי לא צפויה הלוגו של אל על.. שתינו דפקנו O_O אל על??? אבל תכלס, הם השקיעו בפרסומת שיצאה ממש יפה..

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifלמה לקחת את זה לכיוון הזה?:S

משמיעים כ"כ הרבה שירים בפרסומות.. מה רע שגם ישמיעו שירים יפים?:S

מעכבת

New member
זו לא את שכתבת פה איזה הודעה משו בסגנון של...

אני נשארת עם אביב? מה קרה?

מתניק16

New member
כמה דברים כדי שתפנימו!

אל על לא שאלו את אביב אם אפשר להשתמש בשיר יש גוף שנקרא אקו"ם שממונה על זכויות היוצרים. אביב כאמן החתום בגוף זה נתן את זכויותיו לגוף. אקו"ם הוא המאשר הבלעדי של השירים של אביב, וכשאל על פנו לאקו"ם על מנת להשתמש בשיר לצורכי הפרסומת, זה הסכים וקיבל תמלוגים חלקם יעברו לאביב. הדבר מקובל בכל העולם, הוא אינו חדש, וזה לא מראה על התמסחרות כלשהיא. הדבר השני הוא שאני פשוט לא מבין מה הבעיה שלכם כל פעם שאביב מושמע בפרסומת או במקום ציבורי לקהל גדול. אני מרגיש סוג של קנאה מצד מעריצים טיפה פנאטים. אני לא מבין מה רע בזה שהמוזיקה של אביב מדברת לקהלים יותר רחבים? המוזיקה שלו איכותית, גם אם היא פחות מרדנית מבעבר. אתם יכולים לשייך את זה להתמסחרות אבל בכל מה שקשור באביב כאומן אני סבור שזה תהליכי התבגרות שהוא עבר ולא התאמה לקהל כזה או אחר. אתם פשוט תצטרכו להתרגל לאביב שהוא כבר לא ילד. או שפשוט תשמעו רק את אביב הישן.

אלכסהה

New member
אני עם מוסקו ../images/Emo23.gif ../images/Emo45.gif

מי אמר שאנשים מהמכבי הם לא חכמים?

תיקון קטן..

אל על, פנו אישית לאביב, ולא רק שהם ביקשו זכויות עבור "יומן מסע" המקורי, אלא הוא גם ביצע עבורם את השיר מחדש בעיבוד חדש..

../images/Emo20.gifהפרסומת גרמה לי שימחה וגאווה

מראים תמונות מההיסטוריה של המדינה שלנו, היחידה שלנו על כת האירועים שטובים והקשים שיש בה ולבחור בשיר הזה, היפה על המילים הנוגעות ללב, זה כבוד גדול בשבילי כאוהד של אביב ובשביל עצמו אהבתי, נהנתי שרתי עם אביב את השניות האלו ,,,, כל תמונה מביאה רגש אחר, והשיר הזה מוליך יפה את התמונות ,,,,, לדעתי

פרסומת מדהימה, והשיר רק מוסיף!

תפסיקו לחפש עיניין איפה שאין. חבורה של ממורמרים

Forever NemeSh

New member
לדעתי זה מדהים ומקסים..

לתרום שיר לפרסומת שקצת מזכירה ומעוררת את אהבת המולדת, הסטוריה וכאלה.. די לחפש את השלילי בכל דבר, אין מה לעשות, אביב הפך להיות הרבה יותר מהאמן המרדן והרוקר שהיה, כבר פחות הילד הרע.. מה רע בלהתבגר יחד איתו ולהבין את המהלכים שלו בצורה קצת אחרת? הוא, בדיוק כמונו בנאדם.. אי אפשר להישאר תקוע בגיל העשרה

Eden054

New member
אתם מנסים כל הזמן לקטול את אביב.

נו באמת... זה לא אמור להיות פורום של המעריצים של אביב? זה נראה כאילו זה פורום שונאי אביב.. יאללה, אפשר לחשוב.. די לקטול אותו על כל דבר. הוא יוצר מדהים, כל שיר שלו זאת יצירת מופת בפני עצמה - אז למה לא לנצל את זה? הבנו שהוא מעט התמסחר, אבל זאת הדרך שהוא בחר בה... אז תקבלו את זה ותפסיקו כל הזמן לחפש מה עושה לא בסדר... ואת לא הגולשת שההתמסחרות של אביב בכלל לא הפריע לה?

למעלה