הפרס נטו- דעה אישית- ביזיון

מישהו014

New member
אבל יש הבדל בין לראות אותם במסגרת המירוץ

שלא נותנים אפילו למתמודדים זמן לטייל ולראות נופים ולהתנהל כמו שצריך לבין להיות נטו בחופשה בחו"ל ואתה לא אמור למהר לשום מקום חוץ מזה שגם הכל תלוי בייעד שלהם אולי טסים למדינה מעניינת שלא היו בה

למרות שלדעתי בהתחשב בכל מה שהלך שם היו צריכים לתת קצת יותר מזה אבל זה בסדר לחלוטין עדיין לדעתי

the red king

New member
משהו שיחזק את דבריך...

אם ראית ב"מדברים על זה" לפני שבוע אלירן המתמודד (זה עם החיוך תנין והחבר החום, לא המקורי) אמר שהיה כתוב להם בלו"ז מההפקה "השכמה ב-07:00" ביום למחרת אחרי שהם סיימו את יום המירוץ שלפני ב-04:00.

סכי ניסחה את זה הכי טוב

אתה חושב שאתה בא בשביל לזכות במיליון אבל אתה מגלה שאתה מרוויח הרבה יותר ממיליון בסופו של דבר. זה בניגוד לכל תכנית ריאליטי אחרת

ny22

New member
מנהל
זה רק מראה כי היא חכמה וחיובית.

אני ממש מעריך אותה על הגישה הזאת ואין לי ספק שרק מי שחושב באופן חיובי כמוה באמת מרוויח את זה (כלומר, הוא מספיק חכם וחיובי כדי להבין מה הוא הרוויח).

אורישקי

New member
חחח, מיליון שקל מצלצל הכי טוב

חוץ מזה שבסופו של דבר הם מקבלים 750 אלף שזה סכום מאד מכובד שיעזור להם הרבה, וגם הפרסום תמיד יעזור גם למודחים - שילכו להשקות, יקבלו קמפיינים ותוכניות.

הפרס של הקטנועים לגמרי דפוק - במקום זה היה צריך לתת להם מכונית.

והפרס עם החופשה מפנקת - לא תמיד במירוץ נחים, שם בעיקר רצים ורואים עולם אבל לא הייתי מתנגד לעוד חופשה.

למען האמת אני מבין למה הפרסים של המירוץ נמוכים משל האח הגדול.

האח הגדול זה הפורמט שהכי קשה להיות בו - זה להיות במשך 4 חודשים בסיר לחץ כשכל האיישות שלך נחשפת פני כל המדינה, לא סתם גם פה וגם בארצות הברית זה הפורמט שבוכים בו הכי הרבה. לאנשים יכולים להיהרס החיים מזה (כמו כמה מתמודדות שפוטרו באמריקה בגלל פליטות פה גזעניות, וזכו להרבה הרבה שנאה בחוץ) והם זקוקים לפסיכולוג צמוד כל התוכנית.

המירוץ אמנם קשה מבחינה פיזית וגעגועים אבל החשיפה היא לא עד כדי כך חדירה לפרטיות, המתמודדים זוכים לראות עולם, להשתתף בתחרות הרבה יותר כיפית, לעשות את הטיול המאורגן הכי גדול אי פעם ובנוסף לקבל על זה גם פרסים ופרסום. לא הייתי מתנגד.

the red king

New member
אתה בטח חושב ככה?

לשבת ולגרבץ 24 שעות ביממה בלי לעשות כלום חוץ מלאכול ולעשן זה קשה יותר מאשר לרוץ ולבצע משימות קשות בכל רחבי העולם?

אולי לך תהיה פסיכולוג (רציני, בקטע טוב) אם אתה מייחס כ"כ
הרבה חשיבות לפן המנטלי אחי...

אורישקי

New member
כן, זה יותר קשה

כי המוח שלהם מתחרפן שם.
עובדה שאנשים יוצאים מהאח הגדול לפעמים עם הרבה בעיות אבל מהמירוץ למיליון אין מישהו שחוזר משוגע.
הייתי מעדיף לטייל בעולם בתחרות מאשר להיתקע 10 יום בבית עם אנשים שאני לא מכיר ואת חלקם לא אוהב, בלי שום עיסוק, כשאני מנותק מכל העולם וכל המדינה רואה אותי.

המס הזה קיים בכל העולם (כמעט)

להזכיר למי שלא זוכר - ריצ'ארד האצ', הזוכה הראשון בהישרדות בארצות הברית, נכנס לכלא לחמש שנים, אחרי שלא הצהיר על הזכייה למס הכנסה ולא שילם על מליון הדולר מיסים כחוק.
בישראל מס הכנסה פועל בצורה אחרת - פה מנכים את המס במקור, כלומר מי שנוצן את הפרס מעביר למס הכנסה את חלקו, ואז מעביר לזוכה את החלק שלו עם אישור על תשלום המס. זה החוק לכל זכייה מעל 20 אלף שקלים

שרון תוכל לפרט? אתה בטוח מעל 20K? ולגי הכלא

האץ' היה ההומו?

5 שנים??? בכלא?

למה לא ניקו את זה במקור?

כמה הוא היה חייב לשלם?

ביקשת - קיבלת

האץ' היה ההומו שהסתובב בעירום רוב העונה.
הוא היה אחר כך גם בעונת allstar (איפה שרוב ואמבר התחברו יחד).
לגבי הכלא - אני זכרתי 5 שנים. מסתבר שזה היה רק 4

לגבי המס - היה 25% מסכום של 20,000. השנה זה עלה ל-30% אבל מסכום של 60,000

תודה על העדכון, אין לי בעיה לשלם מיסים

רבים על זכיה גבוהה

4 שנים בכלא!

וואו לא פשוט

בארץ בטח היה יוצא בזול

the red king

New member
ד"א שאלה לגבי כלוב הזהב!

גם שם אם זוכים נגיד במוצרים בשווי 80K צריכים להפריש 20K למס?
מכיסו הפרטי של המתמודד?

מה נהיה, עוד מעט גם אם דרור מ"מישהו בבית" ייתן לי 200 שקל ברחוב מס הכנסה ימצא אותי...

the red king

New member
וואו תודה על העדכון לגבי המס!

הייתי בטוח שלפני שנתיים שינו את זה מ-20K ל-5.. אבל מה זה משנה עם החוק החדש..

שיילך להם באמת לתרופות.. (לכולם!! חח)

אורישקי

New member
הוא טיפש אמיתי

יוצא ונכנס מהכלא כל הזמן בגלל הסיפור הזה. לא ברור למה.
וחבל, בגלל זה לא השתתף בהרבה עונות אולסטארס של התוכנית.

25330

New member
נדמה לי שהכותב התייחס לשאלת גילום (מלא) ה

לגוף העניין, כן גילום, לא גילום, כסף הפרס מסתבר לרוב ככסף קטן בהשוואה לתגמולי החיים האמיתיים. נעם טור (ורבים אחרים כדוגמתו) שרד את השרדות ללא שקל. במבחן החיים האמיתיים שמחוץ למציאות המדומה בטלויזיה, נראה שהוא הרוויח לא הרבה מעבר למיליון - מגולם או חייב במס.

the red king

New member
נראה לי בהחלט ניתן להכתיר אותו כפליט ריאליטי

שהכי הצליח לו בחיים שאחרי.

אולי ביחד עם דנה פרידר..

JAMES DEAN

New member
גם מליון שקל וגם מתנות כשמגיעים ראשונים לשטיח

זה באמת קמצנות אני לא מבין איך עושים להם את זה? |צ-י-נ-י-ו-ת|

דיי עם הטמעות הזאת

rasmus girl1

New member

חלאס למצוא מה לא בסדר בכל דבר גם כשאין.. ואוו באמת ליבי ליבי איתם, קיבלו קמפיינים, פרסום נרחב, 750 אלף ש"ח, כרטיסים טעונים בפינוקים כשהגיעו מקום ראשון, הזדמנות לראות את כל העולם, חוויה בלתי נשכחת שלא תקבל בשום מקום אחר.. ממש מסכנים, זה באמת לא מספיק.. הם 'סבלו' המון.

למעלה