הפרקליטות:זורקי ראש החזיר,עד תום...

הפרקליטות:זורקי ראש החזיר,עד תום...

לא להאמין מה שקורה כאן... באותו יום שהפלשתינאצים מחללים הורסים ושורפים עשרות בתי כנסת הפרקליטות אצלינו מבקשת להאריך עד שום ההליכים את מעצרם של זוג אומללים שבסך הכל זרקו ראש של חזיר לתוך מסגד... אנחנו במדינת ישראל? ממש לא!

Theherod

New member
screw you body!

הרגע ירדת לדרגה של מכחיש שואה, אם אתה חושב שהפלשתינים נאצים (פלשתינאצים). אגב, אלה לא זוג אומללים, אלה זוג עבריינים, מה לעשות שזאת מדינת חוק... לא מוצא חן בעיניך? בכיף, תעזוב.

Theherod

New member
הבהרה - ההתרעמות בכותרת היא תוצאה

של פרץ זעם מהפלשתינאצים... מה שאני אומר כאן זה לא שכל הפלשתינים צדיקים, אלא שהם אפילו לא מתקרבים לנאצים.

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifמה?

של פרץ זעם מהפלשתינאצים... שהם אפילו לא מתקרבים לנאצים. אתה סותר את עצמך!

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifלהתעלם בבקשה.

התבלבלתי בפורום והוצא מהקשרו

TheOrion

New member
הוא התכוון=>

הוא מתרעם מהילה "פלשתינאצים", שכן אין להשוות את הפלסטינים ונאצים.

יוטו

New member
צודק , הנאצים היו פחות גרועים מהם

.. הסיבה היחידה שהם הרגו יותר זו האמצעים היה ברשותם ...

Rotema3

New member
הייי!!!!

הנאצים ממש לא פחות גרועים מהם!!!!!!!! הנאצים רצחו יהודים סתם-בלי סיבה, רק כי הם יהודים! הם היו חיות פרא ששחטו אנשים בצורות מזוויעות. עכשיו אנחנו בסוג של מלחמה. עכשיו זה שונה. אין מה לעשות-אי אפשר להשוות בן הנאצים לפלסטנאים! זה ממש לא נכון!

יוטו

New member
../images/Emo31.gif הם רוצחים אותנו

ר ק ! ! ! בגלל שאנחנו יהודים ... כול השאר זה התירוצים שלהם כדי להסביר לעולם (ולכם השמאלנים ) כאילו שאנחנו עם כובש שמתעלל בהם יום ולילה.. (הלוואי וזה היה באמת כך , אבל זה לא )

Rotema3

New member
אני לא שמאלנית.

ובטח שלא מצדיקה אותם. אבל זה שונה. יש דמיון אחד-אבל הסיבות שלו שונות לחלוטין-מה שעושה את המקרה שונה לגמרי. הפלסטנאים לא היו רוצים לרצוח את היהודים אם הם לא היו מתיישבים בא"י-ו'תופסים להם את המדינה'. הם מרגישים תחת דיכוי. תחת כיבוש. ובוא נודה בזה, החיים שלהם באמת ממש לא משהו. יש להם סיבות לשנוא אותנו, וזה נראה לי ברור כמעט לכל אדם. הנאצים-שנאו אותנו כי שנאו אותנו. רצו לרצוח כי רצו לרצוח. שניהם מגונים, גם המחבלים הפלסטנאים וגם הנאצים. אבל הם לא אותו דבר.

רולדההה

New member
../images/Emo45.gif נהדר, לא יכולתי לנסח זאת ../images/Emo98.gif

טוב יותר. אני מסכימה איתך לחלוטין.

סוסי

New member
לא בגלל שום כיבוש

הערבים שונאים אותנו לא בגלל שום כיבוש הם שנאו אותנו ורצחו בנו גם לפני 67 הם רצחו אותנו גם לפני קום המדינה מאורעות תרפ"ט להזכירך

the mnm factor

New member
הנאצים פחות גרועים מהפלשתינאים?

אין לך בושה? תפתח ספר היסטוריה- תקרא מה הנאצים עשו... תחכים.

יוטו

New member
הנאצים הם שוחרי שלום לאומת הערבים .

כן , הם נאצים של הדור החדש .. זה שאתה לא קולט את זה - זו בעיה אישית של הנפש לך ..

Rotema3

New member
להגיד על הנאצים שהם שוחרי שלום

ביחס לכל דבר-מראה על עיוות.

מה רע?

אני לא ימני ואני לא חושב שאפשר להגיד שפלסטינאים = פליסטינאצים אבל הוא אומר שפלסטינאצים החריבו בתי כנסת - משמע פלסטינאי שמחריב בתי כנסת הוא פלסטינאצי, לא שכל הפלסטינאים הם נאצים וחלק מחריבים בתי כנסת. וזה נראה לי אימרה הוגנת.

למעלה