הפרקליטות:זורקי ראש החזיר,עד תום...

ועוד משהו

אתם יכולים להגיד שאין לי מושג מהחיים שלי אבל אני מאמין שרוב מוחלט של ערבים אכן בעד לגרש אותנו לים, אחרת לא הייתה לגיטימציה לחמאס ולא היו רוקדים ברחובות בשמחה אחרי כל פיגוע.

*תיקון שני

סליחה, לא "רוב מוחלט של ערבים", זה בכלל לא נכון. התכוונתי "רוב מוחלט של פלסטינים". הערבים-ישראלים רובם נחמדים.

Bronx Bomber

New member
מה אנחנו צריכים לחשוב שרואים

את ההמונים שורפים בתי כנסת כמו קודמיהם בליל הבדולח? רוב הפלסטינים עדיין מכירים באיש הזה בצד שמאל---> כמנהיג שלהם ומכנים את זה ממולו אבו-עמאר.

the mnm factor

New member
זה יפה אתה יודע

שאתה שונא כל כך את הפלשתינאים אבל בכל זאת יודע מה רובם חושב, מה כל אחד חושב על היטלר, כמה אחוזים מהם החריבו בתי כנסת... זה יפה, באמת יפה.

רולדההה

New member
הו, כן. כי לפגוע ../images/Emo98.gif

במוסלמים או נוצרים זה בסדר גמור, באמת. גם לרצוח ערבי ישראלי זה בסדר, למה לא? ומה על האומלל שבסך הכל היה צריך להשתין ומה לעשות, המקום היחידי הפנוי היה הקבר של רבין? אומלל, מה הם נטפלים אליו?! אבל כשמישהו פוגע ביהודי, שומו שמיים. פתאום אנחנו לא ישראל אם אנחנו רוצים להעמיד לדין גם פושעים יהודים, אה? הרשות הפלשתינאית התריעה מראש שלא תוכל לשמור על בתי הכנסת. היא אמרה בריש גלית שלא תוכל להבטיח את שלומם. ממשלת ישראל קיבלה רגליים קרות כתוצאה מלחץ הרבנים ועכשיו ערביי ישראל צריכים לשלם את המחיר בהרס המקומות שקדושים להם? ג', אם זו מדינת ישראל...

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gif"זוג אומללים שבסך הכל זרקו ראש

חזיר לתוך מסגד"
ברצינות. זה באמת נורא הצחיק אותי
אל תדאג, הם בסך הכל פינו לעצמם מקום לחיות ובית כנסת ממילא לא היה בשימוש. רואה? אפשר גם את זה להציג כך.

יוטו

New member
אחרי מה שהם עשו לבתי הכנסת - צריך

לא רק לשחרר את זורקי החזיר - אלא גם לתת להם מעמד של כבוד ... !

NAS00

New member
ענית לעצמך

עזה כבר לא שטח ישראלי לכן אנחנו לא אחראים למה שקורה שם. אם פלסטינים היו פוגעים בבתי כנסת בתוך מדינת ישראל אז אין לי ספק שהם היו נענשים אפילו יותר מהאנשים שזרקו את ראש החזיר.

KsE

New member
חחח, תגידו מי שנתפסו בזריקת החזיר

למסגד זה לאיזו זונה וחבר/סרסור שלה? פשוט שכחתי...

מה עניין שמיטה להר-סיני?

אין שום קשר בין הרס בתי-הכנסת בגוש-קטיף ע"י הפלסטינים לבין זריקת ראש החזיר למסגד. צריך לטפל בפורעים שהורסים את בתי הכנסת, אבל לצערי זה כבר לא בשליטתינו. ובלי שום קשר צריך לטפל גם במשליכי ראש החזיר. פגיעה במקום קדוש לעם אחר היא לא דבר לגיטימי. אגב, לעניות דעתי היה צריך לעצור אותם מזמן. אין איזה חוק נגד עיסוק בזנות?!

מה עניין שמיטה להר-סיני?

אין שום קשר בין הרס בתי-הכנסת בגוש-קטיף ע"י הפלסטינים לבין זריקת ראש החזיר למסגד. צריך לטפל בפורעים שהורסים את בתי הכנסת, אבל לצערי זה כבר לא בשליטתינו. ובלי שום קשר צריך לטפל גם במשליכי ראש החזיר. פגיעה במקום קדוש לעם אחר היא לא דבר לגיטימי. אגב, לעניות דעתי היה צריך לעצור אותם מזמן. אין איזה חוק נגד עיסוק בזנות?!

למעלה