הפרקליטות

דוסטו

New member
הפרקליטות

שבת שלום, קרייריסטיות. משהו בשבילכם. במוסף 'הארץ' של השבת. זכרים מסורסים מתלוננים על ההשתלטות של הנשים על פרקליטות המדינה. מבחר ההסברים על הסכנה המסתתרת אחרי זה -מוכיח על זכריות יצירתית מרשימה. מה שלא ברור לי זה למה לא שמענו בובע-מייסעס תלושים כאלה כאשר 100% (לא 70%) זכרים היו וישנם בכל מיני צמתי-החלטה במעולם. ( לא שאני חושב שזה משנה. במסגרת המלחמה לשיוויון נשים שמגיעות לעמדות מפתח מאמצות דגם התנהגות זכרי. די לצפות בלימור-הטוכעסשלהמדינה לבנת, בדליה-דוברמן איציק ובזהבה-ליידי האוהאו גלאון)

דוסטו

New member
נויה-1, קשה לך לקבל דעה כזו מגבר,הא

תביני. תרחמי. זה עתה חזרתי מהשרותים. עשיתי פיפי בעמידה. מה שמוכיח כמה השובניזם מושרש בתרבות שלנו.

siv30

New member
תבוטל העמידה לאלתר ../images/Emo70.gif

ביחוד בשירותים...בעע אם רק האסלה היתה יכולה לדבר. מומלץ להתחיל לסגל הרגלי ישיבה

shandy

New member
סיוון את לא רוצה שהוא יעמוד? ../images/Emo12.gif

אפילו לא בשירותים???

shandy

New member
....... חושבת ../images/Emo98.gif

אולי כדי להגיע לעומק התמונה????

דוסטו

New member
ומה אתן הייתן אומרות עלי

אם אני היתי מוביל כאן את חוש ההומור הזה על עמידה לצורך הגעה לעומק? לא שלא נהניתי. אבל אני זכר שובניסט שאמור להנות מבדיחות עם קונוטאציה עמוקה עומדת. מישהו שאל כאן אם סוג ההומור הזה הוא הטרדה מינית. SV ו SHANDY תמשיכו להטריד אותי. עד שנגיע לעומק העמידה.

siv30

New member
מיני ../images/Emo35.gif יש כאן משהו מיני ../images/Emo35.gif ../images/Emo98.gif

תראה כל זמן שכל הצדדים נהנים מהחוויה אין בעיה אבל ברגע שנראה שאחד מהצדדים מסתייג זה עובר מרובד החוויתי לרובד המטרידני. שהיחסים וירטואלים המצב יותר מורכב, אני לא יכולה לדעת על פי שפת הגוף שלך מתי לא נח לך עם מה שאני אומרת. לכן האמירה המפורשת מאוד חשובה. עכשיו שאמרת אני אדע איך להתנהג.

siv30

New member
הם תמיד מתלוננים

לא שיש משהו חיובי בהשתלטות הזאת (כי אני תמיד מגוון: גם נשים וגם גברים) אבל באופן עקרוני ברגע שיש משהו שהגברים מרגישים בו מקופחים הם מתלוננים לעומת נשים שבד"כ משלימות עם המצב ושותקות.

../images/Emo13.gif וזה מזכיר לי -

לבן שלי הצעיר חסר סובלנות לכאב לעומת הבת הצעירה שלי - שלה יש סובלנות נורא גבוהה...

דוסטו

New member
והכי עצוב זה מה יהיה כתוצאה

מהשתלטות האמזונות קצוצות השד ונושאות הרומח על מבצר הזכריות המשפטית. לפי הערכת סוציולוגים זה יוביל לירידה בשכר המשולם לעובדות, ובעיבות זאת ירידה ברמת עוה"ד שינסו להתקבל לפרקליטות ולהתמיד שם ולא להפוך את השהיה שם כמקפצה למקום 'משתלם' יותר. מה שלא יהיה המשתינים בעמידה זוכים. אולי כי כשאתה משתין בעמידה יש לך פרספקטיבה עמוקה יותר.

פרספקטיבה על מה?

כשאתה משתין בעמידה יש לך פרספקטיבה עמוקה יותר על ה... שתן. אתה יותר טוב ב..לכוון את השתן שלך אל אתר המטרה שלך.

דוסטו

New member
שלומית, תקראי את המאמר ותראי כמה

את צודקת. תקראי את תגובות הגברים ותראי באיזה כשרון כשזכרותם העומדת בידם, הם משתינים למטרה. יותר נכון מרססים את המטרות.

siv30

New member
טוב אני לא אענה לך על הפרספקטיבה

אבל יש עוד בעיות שהעלו שם בכתבה, לדוגמא אופי הנושאים שמטופלים בפרקליטות בעקבות ההשתלטות הנשית והאופי "הרגשני" של הנשים שגורם להן להזדהות עם הקורבנות, האווירה בה מתנהלת הפרקליטות, העדר אווירה ניהולית, אי יכולת לסגור איתן דברין וכד'. הבעיה הכי קשה לעניות דעתי באה לידי ביטוי במחקר שמראה כי נשים אינן מצליחות להשיג הרשעות חמורות כמו גברים או כפי שזה נוסח בכתבה: "ככלל נגזרו עונשים קלים יותר כאשר התביעה יוצגה ע"י עורכת דין". התוצאה הזאת קשה וצריכה ללמדנו משהו. אנחנו צריכות לעשות חשיבה מחדש ולשאול את עצמנו למה, למה אנחנו לא מצליחות להשיג הרשעות ולמה חומרת הדין נמוכה יותר? במשך השנים שמעתי טענות קשות של הפמניסטיות כנגד קידום נשים, כנגד אפליה ועוד. אבל מעולם לא ראיתי את הנשים עושות חשבון נפש. כאשר הגענו לארץ המיוחלת מה עשינו, מה השגנו. אני גם חושבת שבמקום לקחת את הדברים לכיוון החיובי (לדוגמא קורבנות אונס זוכות לתשומת לב שהוא חלק מההליך הטיפולי הנכון שלהן או מידת החמלה האנושית שמפעילות שופטות כלפי הנשפטים) הדוברים בכתבה דווקא הקצינו את הצד השלילי כדי להצדיק את הטענות שלהם. אהבתי את הדברים של טומי לפיד: "יש שוני בגישה המשפטית בין נשים לגברים... הכישורים המשפטיים של נשים הם טיבעיים ולא תוצאה של פמניזם". אנחנו לעומת זאת עוד תקועות בעידן הפמניסטי ומביאות עלינו את הביקורת. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=359618&sw=%F4%F8%F7%EC%E9%E8%E5%FA

למעלה