הפרקליטות

shandy

New member
הבנתי ש.......

לרזניק יש תסביך אמא, ובמקום לפנות לפסיכולוגית בעלות 300 שח לשעה, הוא משמיץ את המגזר הנשי כך גם חוסך כסף, וגם זוכה לתמיכה ועידוד מחבריו...מחוכם מאד...מעניין מה אמא שלו אומרת על הנושא. הבנתי ש...הגברים פוחדים מאיבוד השליטה והכיבוש בגילדת עו"ד, פוחדים שסממני הסטטוס יתגלו כבלון נפוח, ולכן הם מגנים בלהט כה רב על הנושא הבנתי שלשופטות יש בעיה בשיפוט ( ואין כזה דבר שיפוט אוביקטיבי) אם בעבירות במיוחד בעבירות מין ואלימות כנגד נשים, יתנו עונשים כפי שמחייב החוק ולא מבצעים זאת, אז יואשמו כי הן מחמירות בענישה עקב היותן נשים, ויש להן הזדהות יתר עם הקורבן במידה ויהיו רחומות כלפי העברינים, יואשמו כי הן מנסות להוכיח, כי עובדת היותן נשים אינה משפיעה על מתן העונש. לא מקנאה בהן

יונית א

New member
עם כאלו עורכי דין-מי צריך שופטים?

הגעתי למאמר רק עתה, ומבחר פניני הלשון שם הצליח להדליק כל שערה ג'ינג'ית בראשי. להלן כמה פנינים: רזניק "נשים נוטות לרגשנות יתר.הן בוכות בסרטים.ככה זה.גברים צורחים בכדורגל" יצחק בנאי "נשים כנראה נפגעות מהר יותר" רם כספי: "עם פרקליטות אני מדבר יותר ברוך,אם אני מדבר בצורה נוקשה הן נפגעות" אבל גם "לא מוותרות, לעיתים כסחסיטיות" יוסף לפיד: "התכונות הנשיות תואמות את זה,יש להן אמפתיה לחלשים" אגב, מי זה "אנחנו" שתקועות בעידן הפמיניסטי? מה זה להיות תקוע בכלל? ודבריו של לפיד???? יעני מאיפה נובעים כישוריו של גבר משפטן? אצלו זה לא טבעי? וחלק מהטענות בכתבה , אלו המבוססות על מחקרים שווה שתהיה אליהן התייחסות ,אבל היתר הן אוסף של גיבובי דברים כי הרי גם נשים אוהבות לראות גברים מנהלים את העיניינים.(פרופ' וואן קרנפלד).

siv30

New member
ג'ינג'י זה טוב ליהודים ../images/Emo68.gif

(אין איקון של ג'ינג'ית, תמיד יש רק בלונדיניות) ההתבטאויות של לפיד היו הכי סבירות מבין כל מה שהיה שם, הוא לא ניסה להראות למה לא אלא למה כן וניסה עוד לתת מחמאות לכן אני לא שופטת אותו ואפילו כתבתי שהדברים שלו מצאו חן בעניי. השאלה מהיכן הדברים מגיעים, אם הם באים מעמדת פטרנליזם (ראה רם כספי), עמדת הבנה ( ראה יצחק בנאי) או סתם סנוביזם ללא הצדקה (רזניק). אני לא צריכה גבר לא שיחליף את אבא שלי, לא שיבין אותי ולא שיתנשא עלי. אני צריכה שגבר יראה בי שווה.

למעלה