הפרק אוטופיה

קורה

New member
הייתה בעיה בפרק ../images/Emo58.gif לפרק האחרון גם

קודם כל זה אחד הפרקים האהובים עלי בעיקר בגלל המפגש של הדוקטור והקפטן שהיה מעולה הדיאלוגים שלהם שם מצוינים והבעיה שהייתה היא שמרתה דיברה על הפנים של בו ליד קפטן ג'ק והוא לא הגיב על זה ובפרק האחרון הקפטן אמר שקראו לו הפנים של בו בכוכב שממנו הוא בא

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifלגבי הפרק האחרון.

הפנים של בו הרבה יותר זקן מג'ק עכשיו. זה העתיד של ג'ק ולכן בנתיים ג'ק לא מקשר שזה בעצם הוא בעתיד. (האם הוא עצמו פגש את "הפנים של בו" מתישהו?)

קורה

New member
נו אז מה../images/Emo58.gif פרק אחרון

אבל הוא אמר שקראו לו ככה אז הוא כן שמע על זה אז כשאומרים הפנים של בו זה צריך להיות לו מוכר.לא?

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif הוא אמר שקראו לו

ככה כשהוא היה צעיר. ומדובר באדם שהוא בן יותר מ150. אם אני אשמע שם שבו קראו לי כשהייתי קטן אני לא דווקא אזכר שכינו אותי ככה פעם. בלי קשר אני יכול להיזכר בזה בהקשר אחר.

Tristana

New member
וזה עוד בלי להזכיר את האפשרות....

... שהוא, בשפה עממית, 'הסתלבט' עליהם, אולי בשביל לעורר סקרנות ולגרום להם לרצות לחזור ולבקר אותו...

Tristana

New member
não

"הפנים" הופיע בפרק השמדת כדור הארץ (עם ליידי קסנדרה) בעונה 1, הפרק עם הניו ניו-יורק (עם קסנדרה שוב) והמחלות בעונה השניה ובפרק "גרידלוק" (עם הפקק מהגיהנום) בעונה השלישית.

Tristana

New member
לפחות נסיון ל... :)

השפה הכי מגניבה בעולם! (יותר מדי "סלבריטי")...

StavKP

New member
פרק נהדר אבל....

יש משהו שאני לא מבין- איך הדוקטור ידע שהאדם/אדון זמן הוא המסטר? ומי זה המסטר בכלל? ודרך אגבקוראים לי סתיו ואני בן 13 מכרמיאל. אני חדש בפורום הזה (למרות שאני קורא סמוי) וגיליתי את הפורום הזה בעזרת "קיקיעונת" (או איך שלא קוראים לה).

Tristana

New member
אולי כי...

...זה הטיים-לורד היחיד שהוא מכיר שהפעולות הראשונות שלו בחייו החדשים יהיו רצח וגניבה...

למעלה