אני בטוח שאני לא היחיד שבשוק שהזוועה המשיכה תשע שנים! כמובן שלכבוד המאורע,בדיוק כמו גוון1,גם אני החלטתי לחזור הבייתה. אז נחכה לפרק ביוטוב.האם גוון סוף סוף תנצח? האם תרזה תקבל את הסוף הטוב שלה ותיכנס לכלא,או הפעם תמות באמת? האם גרייס תחזור ותגלה לכולנו את המתכון לעוגה שלה? התשובה בקרוב. וכמובן חגיגה גדולה שעכשיו ריילי יהיה מובטל.עד הסדרה הבאה שהוא יחריב,כמובן.
אבל גוון עדיין שולטת.מימי לא ראיתי מישהי עם יכולות כמו שלה בכל הנוגע למחבטי בייסבול,אזמלים,חלונות.. (אגב,גם גוון2 שולטת,אבל זה בתפקיד קארן השיכורה והמוגזמת בdirty,sexy money)
למרות הדחייה,כנסי ליוטוב ותחפשי passions.יש שם את הפרק האחרון בחלקים.. מיותר לציין שגוון ניצחה ותרזה התחתנה עם אית'ן,AKA,הפסידה. בסיום תרזה הודיעה לנו ללכת ולחפש אחרי התשוקות שלנו.למה שאני אקשיב לה? אם גוון הייתה אומרת לנו להרוג את האנשים שעומדים בדרכנו,מילא. ולסיום,כולם עושים לנו שלום ומודים לנו על שנים של צפייה.ריילי מובטל. THE END
אוקיי ראיתי את הסצינה האחרונה רק ../images/Emo58.gif
הקטע עם החתונה נדוש וגם כל ההפי אנדינג. שנים ששירדן רודפת אחרי לואיס בסוף היא עם אנטוניו... פנסי, וול לא יפה לה כ"כ קצר השיער. מיגל נראה כמו פועל זר העיקר שקיי קיבלה את מה שהיא רצתה במשך שנים - את מיגל! פלומה ונוח, הם נראים זוג מוזר לגמרי במיוחד שפלומה כ"כ אבל כ"כ מכוערת [החליפו את השחקנית לא?] ואיך פתאום כולן בהריון? LOL הכי ריגש אותי וכאן אני רצינית, בסוף שהבלונים נפלו ועברו על כולם אז טאביתה שהחזיקה את התמונה של טימי ריגשה אותי קצת... חבל שלא החזירו את טיילור אהובתי.