הפרק האחרון ביותר

I n n u e n d o

New member
השבוע גם

מתקיימת מכירה פומבית של חפצים ותפאורות מהסדרה אני אישית מעדיפה לקנות את הבירד סטאטו

darklighter

New member
אני רוצה את הקערה של טאבי!../images/Emo190.gif

וההליכון של עדנה... והגרזן של נורמה! והסכין של ויקי! והעלי תה של טאבית'ה! מבאס שנשרף לה הבית
והפריטים שאמרתם גם שווים!

איך זה שאף אחד לא ביקש

את התנור/תבניות/המקפיא/העגבניות שנשארו במטבח של גרייס?

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

רשימת החפצים המלאה לשירותכם

להכנס לכאן ולהסתכל ברשימה מתחת לIf you went to Harmony and you had to take one souveneir back, what would it be?.

darklighter

New member
בסוף עניתי עליו... ואלו התוצאות/מנצחים:../images/Emo190.gif

זוג אהוב- פנסי ולואיס...בעעעעעעעע [מקום שני צמוד אית'ן וגוון משום מה] זוג רנדומלי אהוב- תרזה וג'וליאן
[אני הצבעתי לנורמה ועדנה והן מתחלקות במקום שני עם מיגל ושרידן חח] מקום בהרמוני שתרצו ללכת אליו- מקום ראשון תיקו בין אחוזת קריין לבית של טאבית'ה [הצבעתי לשניהם חח] הסיידקיק האהוב של טאבית'ה- טימי מזכרת שתרצו לקחת- התליון של טאבית'ה זכה בהפרש גדול! [אני הצבעתי לזה גם כי לא הייתה אופציה של הקערה] דמות נשית אהובה- גוון1. [הצבעתי לטאבי] מקום שני מתחלק שווה בשווה בין טאבית'ה, שרידן, גוון2, פילאר וסיירין [WTF??] דמות גברית אהובה- אליסטייר מקום ראשון. אני הצבעתי לפוקס1 שחולק עם לואיס את המקום השני. הדמות הכי גרועה[שם היה אפשר להצביע לכמה אז הצבעתי לכולם] מקום ראשון- סיירין מקום שני- קיי2 ופוקס 2 מקום שלישי- מיגל2 וקיי4 מקום רביעי[כולם צמודים באחוזים אז אני כותבת גם את זה]-צ'ריטי2, אית'ן2, פוקס1. מקום חמישי- שרידן, תרזה אף אחד לא הצביע לטאבית'ה ועדנה!! אבל הצביעו 17% לנורמה ו17% גם להקיובה...

למעלה