הפרק היום

רונית1

New member
הפרק היום

לא הבנתי בכלל מה בסוף עשו בריטני וג'יי טי? אהבתי את הקטעים עם ניל ודרו ומלקום. ומייקל הצליח לעצבן את קריקט פעמיים. באמת חשבתי על זה כבר מזמן איך הוא יכול לייצג את בראד הרי זה ניגוד אינטרסים. היה צפוי שג'יל תגלה שמקנזי אחראית להיעלמות המכתב וכך היא תוכל להמשיך לאיים עליה ולהפחיד אותה.

לא הבנת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הם ידעו אחד את השני, שכבו, התנו אהבים, הזדיינו, קוויקי, חפוז, BAM BAM THANK YOU MAN בריטני התרצתה בגלל האלכוהול וההתנהגות של בילי, וג'ייטי הרי חיכה לרגע הזה, שתהיה לו כבר את ההזדמנות למשש אותה כמו שבאמת צריך
... נורא מעניין עם הכושים בשני הפרקים האחרונים... ניל רותח, דרו מאיימת עליו ובאמת רואים שיש לה עדיין את גינוני הרחוב (מתאים לה ללכת לריקי לייק
) ניל עדיין אוהב את דרו, לליב זה לא מזיז כי היא זוממת על ניל ולא מעניין אותה מלקולם... ואגב שחר, היום באחת ההפסקות גלשתי לאתר שלך, אז ידידה אחת התחילה להתלהב מהאתר, וראינו סרטונים עתידיים... אז שיווקתי אותך קצת
(אגב היא כמו אור, הכי אוהבת את ניקי וויקטור.... איך ויקטור איך
הייתי בטוח שיש רק אחת כזאת על פני האדמה.. מס-תבר שלא
)

Dawn12

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

שמייח אצל הצעירים. בילי ממשיך להתעלם מבריטני ומשתרלל עם מאק בפומבי. בריטני עושה את ההוקי-פוקי עם ג'יי טי כשהיא מתעלמת לגמרי ממה שזה יעשה לריאנה חברתה הטובה (והיחידה?). אני רק מקווה לטובתה של פיליס שהמצלמות נשארו פתוחות היום והקליטו את כל מה שארע בביתן הבריכה. הגיע הזמן לשים סוף למשחקי הגולף (אפילו שהיה רק יום צילומים אחד) ולהעלות סרטונים שבאמת יעניינו אנשים.
ועכשיו לבקשת סליחה קטנה - החמרתי יותר מדי עם ניל בפרק הקודם. אני כנראה כל כך רגיל להשמיץ אותו וכל כך לא רגיל לפרץ רגשות כזה ממנו שלא נתתי לו מספיק קרדיט. המשחק של קריסטוף היה טוב אז, והיום הוא היה טוב עוד יותר. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה צפיתי בניל בלי פיהוק ואפילו הסכמתי עם הדברים שהוא אומר. אמין, מרגש, מעניין - מה שרק תגידו - מגיע לו הפעם. רק מוכיח שכשהוא רוצה (או יותר נכון - כשהכותבים רוצים) - אפשר.
מייקל יכל להיות דמות הרבה יותר כיפית אם לא היתה לו את האובססיה המטופשת הזאת לכריסטייייין. למה הוא היה צריך אותה בחברה הזאת זה מעבר לבינתי. כדי "לאזן" אותו? כדי "לייצב" אותו? מ-ש-ע-מ-ם. ולא משנה כמה פעמים היא תגיד שמותר לה להיכנס להריון - אני עדיין אסכים איתו, כי זה שיקול שהיא היתה צריכה לקחת כשהם הקימו את החברה. היא יכולה לצרוח (או במקרה שלה - לדקלם באדישות) עד מחר שמדובר בחיים האישיים שלה ואני עדיין אסכים איתו. אם היא רצתה משפחה היא היתה צריכה להישאר ב"ליגל-אייד" ולא לצאת להרפתקאות עם מייקל. ודבר אחרון: הדקה וחצי שבה כריס ובראד נפגשו אצל מייקל במשרד היתה אירוע די נדיר. לא כל יום יוצא לשתי דמויות יחסית "זרות" להיפגש. זה אומר שיש עוד כיווני עלילה אפשריים שהתסריטאים לא השתמשו בהם...
בעצם, במחשבה שנייה - אולי עדיף שהעלילה הזאת תישאר בארון.

שחר

אתה הרי יודע שגם אם אני לא שותפה בכתיבה אני די שותפה בקריאה סמויה,(כשמסתדר לי כמובן עם השעות העמוסות) ואני מאוד אוהבת את הסיכומים שלך (גם את זה אתה הרי יודע!
) ומי שלא נתתי להם קרדיט מיוחד על הכתיבה המלהיבה הם פייתון וצהובון המדהימים והשנונים! ובכלל כל הצוות כאן מקסימים אחד אחד.... לאחרונה אני צופה בסידרה באופן לא רציף וזה מאחר והיו את הפרקים המתישים מאוד עם המחלה של אוליביה והמראה החיצוני שלה עם כל המטפחות הטפשיות שעטפו את ראשה... ועכשיו יהיה עוד יותר מתיש כשאוליביה "מובטלת" משהו מה שיתן לה את האפשרות לחדור לחיי כולם....(זה לא ממש ספוילר כי אני רק משערת). מה שרציתי לציין בכל ההיסטוריה הזו שהפרק של היום מהווה פתח לדרמות עתידיות, הגילוי שמאק חתמה על המכתב, מי יתמוך בבראד בישיבת ההנהלה?, התדהמה של כריס על שמייקל לא השתנה כ"כ, הסטוץ בין בריטני וג'יי טי... והשוס הכי גדול היה שנחשף בניל הצד האלים מילולי משהו (בלשון המעטה) ומסתבר לנו פתאום שהוא לא תמיד ה"לקק ניל" שהורגלנו לו כל השנים. "לקק ניל של אוליביה" וכמובן "לקק ניל של ויקטור"... רק שימשיכו ככה...ואנחנו לבטח נהנה.

ים כחול

New member
גמני מתה על הסיכומים שלך שחר !!!

עד שנותר לי רק להוסיף קצת הגיגים לעת ליל ולא יותר ... כי אני לשתוק לא ממש יכולה
.... שחר העלית לי רעיון לא רע - כריס ובראד - שניהם קרחונים שניהם שחצנים - יכולים להסתדר לא רע בכלל
ומגניב איך פול יגיב לכל זה .... אבל תמיד יהיה עסיסי יותר לראות איך יגיב אם כריס ומייקל יסתערו זה על זו ,למרות שאתה בטח תתעב את הרעיון , ישעשע אותי רק לראות את פול ה"גבר גבר שלנו" , אחרי סצינה כזו בטוח לין תזכה למנה הגונה של צעקות או של סקס ... אי אפשר לדעת ... מדהים לראות איך פיליס מזריקה אדרנלין לכל פרק
!!!! מתוקה כזו
, אך הגיע הזמן קצת להחליף שמלה , חרשה עליה כמה פרקים ... מביך. מה למען השם מרחו לליבי על השיער ??
האם זה שמן זית וביצה כדי להחיות את שורשי השיער לאחר מחלה? כן , ניל בהחלט היה מרשים במשחק שלו הפרק
אוליביהההההההה הכיני את השפתיים , הוא עומד לחזור אלייך ביג ליפס בדרך להתנחם בין זרועותייך רק תעשי לי טובה תחפפי כבר את הראש
לא נעים ככה במיטה .... עם כל זה. (זה לא ספוילר , סתם השערה פרועה ) תענוג היה לראות את מייקל וכמה ביטחון יש בו
מילת אזהרה : - אני היחיד שמכיר הכי טוב את היריב שלך !! לא למות ממנו ??
גם נהניתי מצעקותיו מול כריס נראה שאוטוטו היה מדביק אותה לשולחן ומסתער עליה
(אוף מתי יהיה אקשן בסדרה הזו??? ) ושוב לניל .....באמת כאב לי על הלקקן ....
(אם היו מקשיבים לי היו חוסכים את כל הכאב הזה ) היום בערב אני מקווה שיחזירו לי את וורטון דייאן נינה ותומאס, כי לא היה קל....

Dawn12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif לשתיכן

שפי - כיף לראות אותך כותבת שוב!
וימוש - פיליס החליפה בסוף הפרק שמלה כשהיא נכנסה למשרד של מייקל, ובקשר לשיער של ליב - צודקת לגמרי. התסרוקת של אוליביה נותנת פייט ראוי לתספורת החדשה של נינה, וזה אומר הרבה.
בעניין השידוך בין בראד וכריס - בינתיים זה עדיין לא קרה, אבל בדיוק בימים אלה הפורומים האמריקאיים גועשים בשמועות שעם סיום הנישואים של בראד ואשלי הוא הולך להתחיל לחמם סדינים דווקא עם... שרון! שרון כבר הפכה את זה למנהג בשנים האחרונות (עדיין לא הגיע אלינו) לבגוד בניק כל כמה חודשים עם גבר חדש ועכשיו בראד קיבל אותה לעבודה בז'בו כך שהדרך למיטה לא רחוקה. לדעתי זה דווקא נשמע סיפור טוב.

צהוב וימוש הרסתם אותי מצחוק...../images/Emo9.gif

עם ההסבר המפורט לריקוד הפראי של בריט וגיי.טי ועל השיער (אם אפשר לקרוא לזה שיער) של אוליביה. כל מילה שלכם חקוקה בסלע...
רק עכשיו בבוקר ראיתי את הפרק של אתמול. מהיום אני בחופשת מחלה למשך שבועיים. שברתי אצבע ברגל כשלבשתי כפכף גבוה שקטן עלי בכמה מידות. זאת היתה נפילה רצינית ומפדחת. בכל אופן נראה לי שאני יחזור לעבודה מוקדם מהצפוי כי אני לא מהטיפוסים שנהנים לשבת בבית, ועד אז הפורום יידע הרבה הודעות ותגובות בשעות הבוקר המוקדמות...
. שחר, אחלה סיכום כרגיל!!! ואני לגמרי מסכימה לגבי מה שאמרת על ניל. איך שהפרק הסתיים אמרתי שאני חייבת לכתוב בפורום שיסלחו לי כולם אבל הפעם אני עם הדחלי... אופס סליחה, עם ניל כי הוא צודק לגמרי וגם הוא הצליח לרגש ולגרום להזדהות איתו... כל הכבוד ניל ! עשר נקודות !!!
(לא שהנקודות עוזרות לו במשהו, הוא עדיין לבד המסכן.) ובילי ומאק כאלה חמודים עם המפגשים הסודיים האלה שלהם והנשיקות החבויות והחפוזות. אני מקווה רק שג'יל תרגיע את עצמה בזמן הקרוב עם מקנזי ובכלל אם הייתי יכולה הייתי אומרת לה שאולי תלך על גדולים??? להוציא את כל זעמה על העולם על ילדה מפוחדת בת 16 לא מוסיף לה נקודות אצלי... (ויש לה הרבה!)

שחר, גם אתה כאן?? איזה כיף לי !!

אולי בכל זאת החופשת מחלה תהיה שבועיים...
שחר, אתה זוכר שהיתה לי בעיה לשלוח הודעות?! ובכן, כפי שאתה רואה הכל בסדר. ומה שרציתי לשלוח באותו היום זה כמה תהיות בקשר להתמונה היפה הזאת ששמת בגלריה. קודם כל יפה להם לחגוג את הפרק ה-8,000 ! ובתמונה ניקי נראית ממש אבל ממש פצצה ! האשה הזאת לא שמעה על מה שכל בנות המין האנושי שמעו וזה זיקנה! האשה הולכת ומשתבחת עם השנים. מה שרציתי לשאול זה מי זאת הבחורה בחולצה הירקרקה שיושבת למטה ליד ניק ושרון? ואל תגיד לי שזאת קאסי כי אני לא יאמין לך... ולמה מקנזי לא נמצאת בקאסט, היא חזרה ב-2004 לא...?!

Dawn12

New member
כן, כן - אני כאן ../images/Emo13.gif

ובקשר לתמונה - אם את מנסה להעלות את התמונה הגדולה של הקאסט היא "שוקלת" יותר מדי. היא מתקרבת ל-500KB ובהודעות מותר להעלות רק חצי מזה. בכל מקרה, הילדה עם החולצה הירוקה היא אכן קאסי, תאמיני או לא. בהחלט גדלה הילדה, הא? ומקנזי שלך גם מופיעה שם אם תסתכלי מצד שמאל למעלה בשמלה ורודה (מימין לאסתר) - זאת היא עם התסרוקת החדשה והלא ממש מחמיאה שלה.

או מיי גאד...../images/Emo58.gif

בחיים לא הייתי מנחשת שזאת מקנזי. היא כ"כ לא דומה לעצמה בתמונה. וקאסי הולכת ומתחמרת. כנראה שהיא לא מהילדים שנשארים חמודים לאורך שנים... את ראול לא ראיתי. לא שהוא חסר לי אבל בכל אופן. ושמתי לב שאמא של מייקל (ואלין יואינג האגדתית) עומדת חזק ליד ג'וני אבוט. האם נרקם משהו בין שני אלה? ואיזה כיף שאת אמא של מייקל תשחק עוד מעט דונה מילס (אבי יואינג) האגדתית עוד יותר !!!

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif

ראול עזב את הסדרה בקיץ ובגלל זה הוא לא נמצא בתמונה.
גלוריה (אמם של מייקל וקווין) לא סתם עומדת ליד ג'ון. בפרקים הבאים בארה"ב שניהם יחזרו מנסיעה משותפת ויודיעו לג'ק ואשלי ההמומים שהם התחתנו!
בכלל לא בטוח שדונה מילס תהיה גלוריה החדשה. כרגע השמועות הולכות על איליין קריסטן (רוקסי מ"לחיות") וזה מופיע בחדשות באתר כמובן.

המגרה

New member
לא ראיתי

אבל מסתבר שהפרק של אתמול היה גדוש בכל טוב מזל שיש את הפורום הזה כדי להבין ולצחוק קצת.

../images/Emo58.gifבאסה ...

רציתי את דונה מילס. היא פשוט תותחית האשה הזאת... ורק רציתי להוסיף שהפרקים האחרונים ממש היו טובים ומעניינים. (אם לא קמתי להכין אוכל אפילו כשהראו את ניל וליב אז זה סימן ממש טוב, האמת שעכשיו קצת קשה לי לקום
אבל בכל זאת. בכלל הדברים שם מתחילים סוף סוף לזוז...

ים כחול

New member
הרמוניק../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

תרגישי טוב
מקווה שיעבור לך מהר
ובנתיים אנחנו נזכה להנות ממך יותר

תודה ימוש !!!../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

קבלי עוד תמונה במיוחד בשבילך !!!

אווווו הרמוני.....

תרגישי טוב והחלמה מהירה... שמעת את שיר הכריסמס של בריטני - MY ONLY WISH this year? זה יצא באלבום מילניום שירי כריסמס... ממש שיר מדליק, אם לא שמעת תורידי ומהר.... זה יעשה לך קצת טוב

למעלה