הפרק היום

ים כחול

New member
יו הרמוני שוב קלעת בול ../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

עשיתי לי אוסף תמונות של הצייר וזו אחת האהובות עליי יחד עם זאת שנתת לי הקודמת ... תגידי יש לך כוחות מיסטיים ??

הלוואי...../images/Emo9.gif

אבל אני מתעניינת מאוד במיסטיקה, ובפעם היחידה שהלכתי לנומרולוגית (קוראת בקלפי טארוט בין היתר) היא אמרה לי שיש לי את הזיקה למיסטיקה ושיש בי משהו בתחום שכדאי לי לפתח... אם היא סתם חירטטה או לא אין לי מושג, אבל אולי יש דברים בגו... חוץ מזה שהיו לה חושים מאוד טובים ורוב הדברים שאמרה היו נכונים.

ים כחול

New member
גמני אוהבת מאד את נושא

המיסטיקה אך לי אין חוש לזה ... אבל נהנית מהרצאות בעניין, קבלה ונומרולוגיה יחד זה חזק . ואם יש לך את זה שווה לחזק את התחושות , ככה בשעות הפנאי תלמדי מה שהכי מושך אותך , מרתק
שולחת לך מסר

dviridit

New member
היי הרמוניקו'ש רציתי לאחל לך החלמה

מהירה וסליחה על האיחור. פשוט אני מנסה כל הייייום לסדר את הצורב שלי שהסתבך ואני לא יכולה לשמוע כלום כי אפילו רמקולים ין. איזה עצבים ודוקא עכשיו יש תחרויות אירויזיוניות. אווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףף לא יודעת מה לעשות ומבואסת אך יהיה טוב עידית האוהבת

תודה עידיתוש...../images/Emo24.gif

גם הצורב שלי הלך לעולמו אחרי שנה אחת בלבד. אני צריכה ללכת ל"באג" משם קניתי אותו לצערי (הכי יקרנים שיש) הם הבטיחו לי שיסדרו לי אותו בלי תשלום למרות שהאחריות נגמרה מזמן.... (חסר להם שלא יעמדו במילה שלהם, עלה לי 450 ואחרי חצי שנה התחיל לזייף...) צירפתי לך תמונה חמודה. תלחצי עליה להגדלה כדי לראות את האנימציה.

dviridit

New member
תודה על נהציור החמוד אהבתי ../images/Emo23.gif

את הצורב קנינו לפני חודיים והבעיה היא שלפני שהוא צורב כשהיא מכין את הדיסק המגש נפתח והוא כותב לבדוק אם יש זכרון מספיק בהארד דיסק. מקווה שזה יסתדר בסוףמ. עוד לא ויתרתי. כל הסיכוים נגדי אבל אחרי שלקח לי כל כך הרבה זמן להוריד את כל השירים המתחרים זה נראה לי מובן. אני מנסה.

תחרויות אירווזיוניות../images/Emo35.gif (בעעע)

אל תהיי מבואסת, תסתכלי על חצי הכוס המלאה.... את מפסידה תחרויות אירווזיוניות

dviridit

New member
תודה על העידוד, חמוד מצידך... אלה

תחרויות בפורום אירויזיון ואנחנו עושים קדם פרטי, אבל קיבלתי פחות או יותר פרופורציה. וגם ככה את רוב השירים המתחרים אני מכירה. בכל זאת זה מעצבן אחרי שאתמול ושלשום לקח לי איזה חצי יום להוריד את כל השירים למחשב ובסוף מסתבר שאולי זה היה שוה לאפס כי אני לא יכולה לשמוע.

dviridit

New member
איזה צחוק עם השמן זית והביצה, חבל"ז

אהבתי באמתאת המשחק שחח ניל והכי מעניין מה תעשה אשלי בישיבה הצוות של ז'בו?

עידיתוש סיקרנת אותי...../images/Emo12.gif

איזה שירים יש בתחרות שלכם ומי מבצע אותם...?

dviridit

New member
העתקתי את הרשימה והנה ההסבר למטה

1.ימים שחורים-קוואמי 2.יום מעונן-היי פייב 3.בייבי-שרונה ודניאלה פיק 4.סופרסטאר-רוני 5.הלב-מאיה בוסקילה 6.בחום של ת"א-שרית חדד 7.חגיגה-שרית חדד 8.מלאכים בוכים בשמיים-רינת בר 9.אז מה-מרגול 10.מי-שוטי הנבואה 11.ריקוד השורטי ביגי-הישראלים 12.תפתח חלון-ריטה 13.אם-רגב 14.זה לא עושה לי כלום-אורן חן וסטאלוס 15.ארים ראשי-שי גבסו 16.סיפור מכור-מאיה בוסקילה 17.רואים עלי-ליאל 18.בגידה-ריטה 19.שוב בתמונה-ירדנה ארזי 20.בוא נזרום-דיימונדז 21.אתה חייב למות עלי-חמסה 22.מיסטר די ג'יי-שרית חדד 23.זוז מצד לצד-מומי לוי ושלוש בראש 24.זה היה ביתי-הילה הריי וכלא 6 25.נבראתי לך-לירון לב 26.מגדלור-מיקה קרני 27.אני ניצחתי-דנה אינטרנשיונל 28.לונה-מיכל אמדורסקי כל אחד בחר שיר איחד ואני בחרתי את מס' 19 שוב בתמונה של ירדנה ארזי. היו כבר שני סיבובי ראש בראש ויצאו שיר מס' 23 ו-1 ומי שנגנס בינתיים 13 ו- 1. היום התחרות היא מס' 22 ו- 8. הצבעתי כמוסבן עבור שרית חדד, אתמול הצבעתי לרגב ושלשום לריקוד השורטי ביגי למרות שמילוצתיו מגעילות ובכלל אני שונאת ראפ אבל המנגינה קנתה אותי.

השיר "נבראתי לך" של לירון לב

ממש
. חידוש מעולה לשיר של שלמה ארצי. שלחתי לך מסר בנוגע לתחרות הזאת...

dviridit

New member
שלחתי לך בחזרה והנה גם ../images/Emo24.gif

הסמיילי המצחיק ביותר פה לדעתי כי הידייייים יוצאים מהפרצוף. חמוד הלאללה.

../images/Emo153.gifוזה הכי מצחיק אותי כי....

זה
מזכיר לי את המנחה מערוץ E ג'וליאנה. כאן בתמונה משמאל עם יעל בר זהר.

למעלה