הפרק היום

הפרק היום

יוו אנשים תקשיבו בכיתי היום בפרק פוווול! במיוחד מתי שהמדיום דיברה על שנדי ואז כולם התחילו לבכות...

../images/Emo58.gifלמי שרואה מחר את הפרק

הפרק היום.. וואי ממש אהבתי אותו אני ממש אוהבת את שרה ומרסדס ושנדי ממש מזכירה לי את עצמי אני כל כך אוהבת אותה! יואנה צריכה לעשות משהו עם השיער שלה וסיומרה מזל שהיא עפה היא לא שולטת על הפנים שלה במיוחד לא על הפה סוס שלה היא לא צריכה להיות דוגמנית לדעתי קייטי תהיה דוגמנית בכל מקרה אבל לא טופ מודל לדעתי יואנה מרסדס שנדי ושרה בטוח יצליחו ויהיו דוגמניות מתישהוא איכשהוא!!כל כך יפות!!:) שימו ספוילרים על מה שיקרו בפרקים הבאים ראיתי שבפרק הבא יש דרמה והבנות מתנשקות עם איזה אחד וואי והיה משו עם קמיל אני שונאת אותה שתעוף כבר!!אווווווווווח!!!

אוי לא לא לא!

ליואנה יש שיער מהמם היא רק צריכה להחליט מה היא עושה איתו.... סיומרה הייתה מהממת! כל כך התעצבנתי שהעיפו אותה ולא את קמיל!!! קייטי ממש מניפולטיבית ומגעילה למרות שיש לה פני מלאך מתוקות והכל היא ממש ארררגגגג! ויאנונה מדהימה

swirrrly

New member
נכון. ../images/Emo118.gif

אני הייתי בעד שיעיפו את קמיל, לא את סיומרה. זה היה ברור שקמיל לא מסתדרת להם מבחינה אישיותית, ולא נראה לי שהם יצליחו לשנות אותה. לעומת זאת סיומרה הרבה יותר מוצלחת מקמיל מהבחינה הזאת, יש לה פוטנציאל, ואני מאמינה שלה דוקא כן אפשר לעזור מבחינת הפנים.

נכון... וטיירה עיצבנה אותי

היא כל הזמן אמרה במיוחד בפרק הזה שזה לא הכל על חיצוניות וזה... ואז הם בחרו להעיף את סיומרה! אפילו שהיה לה אופי הרבה יותר מוצלח מלקמיל! זה היה ממש סטירה.

ממש כמו שבפרק הראשון העיפו את

אנה במקום את ג'נאשה, למרות שבקטע שרואים את השופטים מתלבטים הם אמרו בבירור שכשמישהי מאחרת זה פוגע בצילומים הרבה יותר מאשר כשמישהי פשוט לא משתתפת, ושתכל'ס נהוג להודיע לדוגמניות לפני שיש צילומי עירום, ושלא הודיעו להן אז אנה לא יכלה להתכונן לזה וזה שם אותה במצב לא נעים, ואז העיפו את אנה! שגם הייתה הרבה יותר יפה מג'נאשה!!! (לא אכפת לי אם תשנאו אותי בגלל זה אבל ג'נשאה בכלל לא יפה, והיא גם כל הזמן הייתה שלילית, וזה באמת חוסר אחריות מצידה שהיא לא קמה בזמן).

לולונת1

New member
זה היה נורא פתטי

החלק של השיווק שקמיל אמרה "אני הזוכה של הטופ מודל הבאה" מאיפה יש לה האומץ לעשות מעצמה כל כך הרבה צחוק?

6565

New member
חח.. כן

איזה מצחיק זה היה כשקמיל כל הזמן הזכירה שהיא הזוכה של הטופ מודל הבאה... חה! היא לא תנצח היא תעוף עוד 2 פרקים אחרי קייטי... אוקיי ולחדשות הבאות, התגברתי על זה שהעיפו את ג'נאשה ז"א, אני עדיין כועסת עליהם כי הם עשו מעשה טיפשי ביותר אבל אני ממש נרגעתי ועכשיו אני בעד שרה למרות שאני יודעת שיואנה תנצח... וואי ואיזה מסכנות שנדי ומרצדס! כאילו, שנדי בגלל שהיא ה"כבשה השחורה" במשפחה שלה (שדרך אגב הם ממש מגעילים לדעתי) ומרצדס בגלל המחלה.. וואי אני מה זה מקווה שהיא תרגיש יותר טוב

oren456

New member
אוייש צודקת

אני שונא את התתנשאות של קמיל,היא כזאת זונה. גם היום היא התלבשה כמו זונה. היא פשוט דוח,אני מסתכל עליה בא לי להקיא.

../images/Emo44.gifלא ראיתי הכל..

אבל מה שהיה עם המדיום היה מפחיד.. והיה מזה מרגש כי כל אחת שם והבעיות שלה..
איך שנדי התחילה לבכות וג'יי בא לחבק אותה.. חמודים
היה פרק דיי יפה (ממה שראיתי), מחר אשלים את החסר

EvanescencE3

New member
היה פרק נחמד

יואנה יאצה ממש יפה וכולם יאצו יפה חוץ מי שרה וחבל שסיומרה יאצה כי היתה ממש חמודה ויאצה לה תמונה דווקה נחמדה ממש לא אהבתי את קמיל מה הבעיות שלה היא אוהבת את עצמה יותר מידי שאניתי את הקטע שהיא אמרה " אני הזוכה של טופ מודל" מעצבנת... פרק מאוד חמוד

swirrrly

New member
"מפחיד" ../images/Emo118.gif

עוקבים אחרי הבנות 24/7 עם מצלמות, המדיום פשוט יכלה להשיג נגישות אל זה...

../images/Emo3.gif

אני כל הפרק כזה "אוי זה כזה ברור שהיא קראה על זה! איך הם מאמינות מה הם דפוקות?!"

למעלה