הפרק היום

anat7541

New member
שאלה

אבל היו בנות שלא הראו אותם בהתחלה כשהם היו אצל המאמן הזה עם הסימולציות של "אני נורא אוהבת את..." וגם לא הראו את יואנה בראיון אצל ג'ניס... מישהי יודעת למה?

../images/Emo141.gifאנייי!!

הפרק היה ממש ממש נחמד..כל הזמן אני משווה בין העונה הקודם שתכלס לא היה להם הרבה מה לעשות בפרק...רק פוטושוט ותחרות וזהו והשנה הוסיפו מלא תוכן לתוכנית עצמה וזה ממש נחמד ומעניין
קמיל הזאת..פשוט מתנשאת ומגעילה! אם היא לא הייתה כזאת בטח היו יוצאות לה תמונות יותר יפות, והיא הייתה זוכה בתחרויות כי תכלס היא ממש יפה, הגישה שלה וההתנשאות שלה הורסים את הכל...וזה הכל פסיכולוגי! להראות בייצ'ית כזאת מול כל העולם לא מוציא אמפטיה מאפחד..והרבה לא אוהבים אותה- לפיכך היא לא תגיע רחוק... ממש אהבתי את שנדי בפרק הזה..היא מאוד מטעה עם המראה שלה- לא הייתי מאמינה שהיא הסתבכה עם סמים..מזל שהיא יצאה מזה. עם כל הכבוד והצער למחלה של מרסדס..ממש מעצבן ששומעים 24 שעות אותה מדברת על המחלה. נמאס. פרק מעולה :)

ממש ממש אהבתי את שנדי בגלל זה

שהיא נפתחה וסיפרה ובאמת מעריכה אותה. (אולי זה למה היא ניראת כאילו היא בהרואין שייק).

purple rain2

New member
יששששששששששששששששש אלוהים

סוף סוף העיפו את הסיומרה המגעילה הזו היא ממש הפחידה אותי

ortallosh

New member
חייבת להודות..

בהתחלה לא ממש אהבתי את מרסדס אבל אחרי היום התחלתי ממש לאהוב אותה!!

h y d r a

New member
מישהו פה מספיק נחמד ש...

יכתוב לי תקציר מפורט של הפרק ? פספסתי..:(

אני אישית זזה לישון, אבל אם עד מחר

כשאני חוזרת מהלימודים אף אחד לא יכתוב לך, אז אני אכתוב לך את כל מה שאני זוכרת
לילה טוב!

תקציר-בערך מה שאני זוכרת...

הזמינו מדיום לדירה ואז היא שאלה כל אחת מה השם שלה ותאריך ואז היא סיפרה להם דברים על עצמם ולימדו אותם להיפתח לאנשים ולדבר על עצמם אז היא להם ראיון עם(אני לא זוכרת איך קוראים לה) היא שופטת זאתי שהייתה הדוגמנית הטופ מודל הראשונה....אז היה להן איתה ראיון והן היו צריכות לספר על עצמן ומי שהכי תרגש אותה ותיפתח אליה תזכה בשופינג אז מרסדס ניצחה כי היא סיפרה לה על המחלה והיא בחרה את שרה שתבוא איתה והן עשו את תצלומים מתחת למים שלפי דעתי קמיל נראתה שם פשוט מצחיק! עם התנועות שהיא עשתה מתחת למים חחח וסיומרה עפה בסוף זהו זה מה שאני זוכרת מקווה שעזרתי לך להבין מה קרה בפרק

עשו להן גם "שיעור כריזמה"

עם איזה פסיכולוג או משהו, העבירו ביניהן דפים עם רשימה של תכונות ולמעלה השם של כל אחת, וכל אחת הייתה צריכה לסמן בדפים של האחרות את התכונות שהיא חושבת שמתאימות לה, ואז כל אחת ראתה את הדף שלה, ונניח לשנדי יצא הכל שהיא מוזרה, ולקמיל יצא הכל שהיא מגעילה... אחרי שלימדו אותן איך להיות כריזמטיות, היה ה"ראיון" עם ג'ניס דיקנסון בשביל התחרות לשופינג. ובסוף, מול השופטים לפני ההדחה מה שהן היו צריכות לעשות זה לעשות נאום של דקה כדי למכור איזה מוצרי קוסמטיקה וקמיל המגעילה התחילה ב"כמו שאתם יודעים, אני הטופ מודל הבאה של אמריקה, כלומר, אה, אני זאת שנחברתי לטופ מודל הבאה של אמריקה..." בעעעעעעעעעעעעע איזה מגעילההההההה!!!

למעלה