הפרק היומי! גאה להיות ראשונה

הפרק היומי! גאה להיות ראשונה

עוד לפני שהפרק הסתיים בכלל... אז ככה! כבר החליפו את ריאנה?!?!?!? הייתם מאמינים?!?!?!

SoldieRonit

New member
איזה מתח......................../images/Emo121.gif

האם קאסי תמות ותשאיר את הנני לגדל את נוח לבד
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם
האם אשלי תסכים??האם היא תקנה את הבית??האם ג'יק יפרח מהקן בגיל 40
אני כבר לא יכולה לחכות

../images/Emo58.gif כמה תשובות..אם אתה מעוניין

קאסי ממש לא תמות! הכל יהיה בסדר איתה! אשלי ממש לא תקנה את הבית לבד. היא תתחתן עם בראד ויחד הם יגדלו את התינוקת אבי. ג'ק יתחתן עם פיליס!

dviridit

New member
ביוק באתי לשאול גם מה קורה הם קעאסי

מת רציתי להגיד את זה... אז תנו לי. נכון שניק אחלה אבא???

וואלה, אין לי מושג למה החליפו אותה

אני גם חושבת שריאנה המקורית היתה חמודה כזאת...חייכנית כזאת... דרך אגב, נדיר לראות שחקנית עם תלתלים...אני חושבת שדרו היתה היחידה עם תלתלים בסידרה הזאת (או כל סידרה אחרת). בכל מקרה, בואו ניתן לריאנה החדשה צ'אנס...

אור2221

New member
'לוקחים את הדמות בכיוון חדש'

לפעמים אחרי שדמות היתה סתם SIDE-KICK, אוף, אין לי מלה לזה בעברית - דמות לא מרכזית שמשמשת כ'חברה הטובה' של דמות מרכזית (נניח בריטני, במקרה שלנו) אבל בלי סיפור משלה - והכותבים של הסדרה *כן* רוצים לתת לה סיפור, לפעמים מגלים שהשחקנית הקודמת, שהתאימה לדמות שכמעט לא הרגשנו, כבר לא מתאימה לסיפור החדש, או לא עובדת טוב במיוחד עם השחקן החדש שרוצים לשדך אותה איתו. אז מחליפים שחקנים. זוכרים שהיו שתי שרון לפני השרון הנוכחית? גם אז זה היה מקרה של נסיונות כושלים לאתר שחקנית מספיק טובה בשביל STORYLINE כבד. אור.

את בטוחה שהיו שתי שחקניות לשרון

לפני ששרון הנוכחית נכנסה לסידרה? אני זוכרת שהיתה רק אחת. אגב, גם גרייס הוחלפה פעם אחת. אני לא אשכח שכשראינו את הדמות של גרייס בפעם הראשונה (עם שחקנית אחרת) היא הופיעה עם מכנס אדום בוהק ורקדה במרכז בית הקפה בצורה פרובוקטיבית מאוד...כבר אז ידעתי שזאת אחת שהולכת לעשות צרות... :)))

אור2221

New member
כן, מאה אחוזים

אף אחד לא זוכר את הראשונה, היא היתה פרק אחד בלבד, או משהו כזה. תנו לי קצת זמן, אני גם אשיג שם. הגרייס הראשונה, איך שכחתי, דוגמא נפלאה לNEW DIRECTION. הגרייס הראשונה (לא יודעת למה אני לא זוכרת שמות היום, לא מתאים לי) היתה מתוקה וחברה טובה לשרון, כשרצו להפוך אותה למכשפופלה קטנה, הם שינו את הדמות.

אור2221

New member
ת'אמת, לא כל כך

הייתי צריכה לחפש, זה לא בא לבד. אבל לשחקנית ששיחקה את גרייס קראו ג'וזי דייויס, וזה בלי להסתכל :)

מה דעתכם להיזכר בעוד דמויות...

השחקנים שגילמו אותם התחלפו? אני אתחיל: גרייס טרנר (פעם אחת) שרון קולינס-ניומן (מסתבר שפעמיים...) ג'ק אבוט(פעם אחת) אשלי אבוט (פעמיים) קאלי רוג'רס (פעם אחת) נייתן הייסטינג (פעם אחת) טוני ויסקרדי (פעם אחת) נו, מי ממשיך?

וממשיכה...

ג'יל התחלפה ממש מזמן בפרקים ששודרו בארץ, וגם עוד פעם לפני כן בארה"ב ויקטוריה הוחלפה לתקופה מסוימת - ואחר כך חזרה אבא של טרישה הוחלף - ואחר כך חזר

אור2221

New member
טוב...

יש הבדל בין דמויות שהוחלף בהם שחקן כי השחקן התפטר, התפוטר או פוטר ששם הליהוק המחודש היה בלית ברירה (ג'ק - למרות שהתוצאות היו טובות, אשלי (כי איליין עזבה) לבין שחקנים שהועזבו כי הדמות שינתה יעד ואישיות. קחו את דיאן שעוד מעט תלוהק מחדש, כי הסיפור המרכזי יהיה ג'ק-פיליס-דיאן וירצו מישהי קרובה יותר לגיל של פיליס כדי שתהיה "תחרות הוגנת", כי אלכס דונלי, דיאן הנוכחית, מבוגרת יותר (ומתאימה יותר לשחק במשולש אהבה יחד עם ניקי וויקטור). אבל דרך אגב, גם מלודי תומס סקוט - ניקי שלנו, איננה המקורית. בכמה חודשים הראשונים (והרבה לפני שהסדרה שודרה בישראל) שיחקה את ניקי ריד, הבחורה ששכבה עם מורה בשביל ציון והשתרללה לה עם פול ויליאמס וחטפה ממנו מחלת מין - אישה צעירה בשם אריקה הופ, שמאז נעלמה לבלי שוב. גם מלודי, דרך אגב, לוהקה כי לקחו את הדמות של ניקי IN A NEW DIRECTION אז היא בטח דוגמא בולטת.

אשלי + 3

אשלי של עכשיו היא הכי ותיקה אחריה הופעה אשלי אחרת היא התחלפה בדיוק בהלוויה של בעלה הפסיכולוג או רופא כלשהו שנרצח ע"י מטופל שלו, מי שזוכר... לפני הרבה שנים והאשלי הזאת נשארה באמת הרבה שנים. עד שהחליפה אותה אשלי רק חצי עד שנה (אשתו האמיתית של רדג' מיפים ואמיצים) ועכשיו חזרה שוב אשלי המקורית שכולם אוהבים

למעלה