הפרק היומי! גאה להיות ראשונה

אור2221

New member
אשלי'ז

אילין דיווידסון 1984- 1988 ברנדה אפרסון 1988-1995 (אפשר לראות אותה בתשוקות היום, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לדמות שלה שם). שרי שאטק (אשתו של רון מוס) 1997 (אני חושבת??? הזמנים התבלבלו לי) - 1999 (זמנים של ארצות הברית, תוסיפי 4 שנים כדי להגיע לזמנים שלנו). ומ1999 ואילך איילין עוד הפעם. אף פעם לא אהבתי את אשלי (נו, אני אוהבת את ויקטור וניקי ושני הדברים האלו לא הולכים ביחד) אבל את אשלי של איילין אני מתעבת במיוחד, האשלי שניהלה רומן עם ויקטור והתייחסה לניקי הכי מגעיל מכולן. שלא לדבר על כל הדברים האחרים, אבל זה כבר ספוילרים.

נייתן יותר מפעם אחת

נייתן כשהיה עם דרוסילה שהוא נראה הכי טוב מכל הנייתנים האחרים אחריו היה הנייתן בתקופה שהוא היה כבר נשוי לאוליביה והיה לו וגם בתקופה שהוא היה חבר של קישה והיתה תקופה קצרה לפני שהוא נדרס, הוא היה כזה נמוך, לא דומה בכלל לנייתן, ממש לא היה מתאים לתפקיד...

אני חייבת לציין משהו בעניין

טרייסי אבוט היא לדעתי השחקנית היחידה שלא התחלפה, למרות שהיא אף פעם לא נשארה יותר מידי זמן בסידרה. תמיד התפקיד שלה הוא "און אנד אוף", כלומר, היא באה, היא הולכת, היא נשארת, היא עוזבת, היא חוזרת - ותמיד היא מגולמת על ידי אותה שחקנית! זה ראוי לציון, לא?

אור2221

New member
היא תופיע לקצת זמן

עוד מעט... למען האמת, היא היתה די בלתי נסבלת, והיא רק תהיה גרועה יותר. היא היתה האישה הכי פארנואידית בעולם לבראד, ואם היא היתה קצת פחות לוחצנית, אולי היא לא היתה מאבדת אותו. בהתחלה אהבתי אותה, אבל זה התנדף בהדרגה. אבל כן, תמיד בת' מידלנד שיחקה אותה.

אור2221

New member
אוי כן!

הראשונה היתה מזעזעת, דוגמא *נהדרת* ללקחת את הדמות לכיוון חדש. שיחקה אותה איזו אישה זקנה וקטנטונת, רזונת, עם מבט מרושע בעינים, חיוורת, שיער אפור וזלזול די עמוק בשרון. דוריס השניה היא גדולה וחמה, שיער אדמוני-חום, וחביבה לכולם ואמא טובה לבת שלה. גם היו שתי מיימי, הראשונה היתה משרתת צייתנית וכנועה (יחסית) וחמימה, השניה היתה בדיוק ההפך, מתערבת בכל דבר!

מיכי2

New member
שאלת../images/Emo58.gif

זה נכון שיתברר שהתינוקת של אשלי בכלל מויקטור או שסתם עבדו עליי?

תשובת ../images/Emo58.gif

כן, התינוקת של אשלי (שיקראו לה אבי) היא בתו של ויקטור מהפרייה.

למעלה