הפרק היומי-גאה לפתוח עם............

SoldieRonit

New member
הפרק היומי-גאה לפתוח עם............

הרבה שאלות-כרגיל
1.מה נסגר עם בראד ואשלי
2.ממתי ולמה ליב ואשלי חברות הכי טובות
ו.......
-תגניבו לי כמה:אני חייבת להבין מה (י)קרה פה

Dawn12

New member
גאה להמשיך עם......

כמה תשובות
מה נסגר עם בראד ואשלי? עוד לא נסגר, רק עכשיו נפתח. הם שמרו על יחסים טובים כבר הרבה מאוד חודשים (עם כמה היתקלויות בדרך אבל כולן נשכחו ונסלחו) ובזמן האחרון היא התחילה לבלות אצלו בבית שעות נוספות, לאכול איתו אצל ג'ינה את כל שלוש הארוחות, וגם ללכת איתו לשיעורי ההכנה ללידה. וסתם בלי קשר - אני מת על המילה Lamaze
ממתי 'ליביה ואשלי חברות? רוצים שנאמין שהן חברות מאז הקולג' אם אני לא טועה. בכל מקרה, צופים ותיקים ממני כבר העלו את הנקודה הזאת כאן לא פעם ולמעשה לא ממש היה בין השתיים קשר בשנים הראשונות של ליב בסדרה (אשלי כידוע ותיקה ממנה בהרבה). פשוט תזרמי עם זה. הסצינה היחידה שהיתה מעניינת היום היתה זו של מאק וראול (ואולי קצת בילי וג'ק). יכול להיות שהבגידה של בילי ומאק היא בדיוק מה שראול היה צריך כדי להפוך לדמות הרבה יותר מעניינת. בתחילת הסצינה, כשהוא אמר למאק שהבטן מתהפכת לו והוא מרגיש שהוא הולך להקיא - באמת ראו את זה עליו. משחק טוב או בחילה אמיתית?
אהבתי את זה שגם אחרי שמאק הודתה באמת הוא המשיך ושאל אותה אם היה לזה קשר לעזיבה שלה והתעקש לדעת מה בילי עשה לה. אני לא מכיר הרבה אנשים שבסיטואציה הזאת היו מתעניינים בדברים האלה, אבל מצד שני זה מאוד מסתדר עם הדמות שלו.

../images/Emo67.gifיאללה מכות!!!../images/Emo122.gif

מעניין איך ראול הולך להגיב לשמע החדשות. בהמשך לדיון הנ"ל - השחקן של ראול ממש הרשים אותי היום במשחק שלו. היה קטע שממש פרפרה לו העין... איזה יופי. גם השחקן של בילי משחק טוב.

ראול ומקנזי - "הבורגנים"?!

גם אני הרגשתי במשחק המצויין של ראול ובאמת היה נראה כאילו הוא עומד להקיא. וזה באמת כזה אופייני לו לדאוג למאק אפילו אחרי שהתגלה לו כל הסיפור שהתנהל מאחורי גבו... אבל הוא התעשת מהר מאוד ותקף אותה שלא תעז לחפש אצלו נחמה וחמלה... אני לא מקנאה בבילי, אני כ"כ מרחמת עליו. גם איבד את מאק שלא באשמתו וגם עכשיו הוא הולך לאבד את חברו הטוב ואולי גם לחטוף איזה ז ב נ ג
... --אני מאוד אוהבת את החיבור של בראש הם מאוד חמודים ביחד ואני כבר לא יכולה לחכות לרגע שג'קו ידע על החיבור של שני אלה. אפרופו ג'קו, אהבתי היום את הניתוח שלו לכל המצב עם מאק,בילי ובריטני, מה בילי היה עושה בלעדיו??? אני רק מקווה כשבריטני תגיע אליו הוא יבעט לה בתחת המחוטב והמפונק שלה ויקלוט מהר עם איזו שרלילה יש לאחיו עסק... ולסיום- השיחה היום עם מאק וראול הזכירה לי את הקטע מה"בורגנים" עם הקצוצת שיער ובעלה שי אביבי כשהיא מספרת לו על הרומן שלה והוא צועק עליה "תנוחות???! אני חשבתי שסתם שכבתם ועכשיו את מספרת לי שנסחפתם לתנוחות??!"... (הקטע הזה היה גם ב"ארץ נהדרת" כשאורנה בנאי שיחקה את האשה.) אתם מתארים לעצמכם את ראול ומקנזי באותה הסיטואציה...? כנראה שלא. אנחנו קיבלנו היום את הגירסה התמימה והמאופקת יותר, הרבה יותר...

Dawn12

New member
בעניין בראשלי

כולם כאן זוכרים שאיילין ודון היו פעם ביחד גם במציאות? זה בטח עוזר להם בסצינות האלה. או שבעצם לא.

בגלל זה הם תמיד ניראים מחורמנים רצח

אחד על השני גם כשהם מדברים סתם על עסקים... אני זוכרת כשידעתי את זה קיויתי שהם יהיו ביחד, זה יכל להיות מאוד מעניין... אין אף זוג נשוי במציאות מהסדרה בכלל אין אף זוג... אבל מה, רומנים לא חסר. גם בילי ומאק ניהלו רומן טינס קטנטן והייתי מתה לדעת כמה זמן ולמה זה לא החזיק מעמד? האם גם במציאות בריטני בחשה בקלחת???

Dawn12

New member
כן, היה ביניהם משהו ../images/Emo58.gif

אבל אני לא יודע יותר מזה. בכל מקרה, הזוג שהיה הכי קרוב לחתונה הם דיוויד לאגו (ראול) ואלקסיס ת'ורפ (ריאנה החדשה שתגיע אלינו בראשון הבא). הם הכירו בסדרה והיו ביחד גם אחרי שהיא עזבה אותה אם אני לא טועה. הוא כבר הציע נישואין, היא הסכימה, אבל בסוף זה לא יצא לפועל. מעניין אם נוכל לראות חלק מזה גם על המסך.

וואו... ראול הפטיש... ../images/Emo88.gif (S)

וריאנה החדשה נראית הרבה יותר טוב מהנוכחית. לא נעים לי להגיד אבל ריאנה הנוכחית נראית כאילו היתה פעם גבר...
, אבל בכל זאת גם היא חמודה.

רונית1

New member
הסצנה עם ראול הייתה טובה. משחק

מעולה. ומתאים לו מאוד לשאול את מאק אם בילי פגע בה. וכל הקטעים עם טרישה כבר התחילו לעייף כולל הדיונים עליה, פעם עם ניל, פעם עם ויקטוריה ועכשיו גם נינה נכנסה לעניין. גם אני אהבתי את הניתוח של ג'ק לסיפור עם בריטני והוא בטח הזמין אותה אליו כדי לאמת את החשדות שלו. ודבר אחרון זניח אמנם אבל בכל זאת...למעצמה הגדולה ניומן אנטפרייז בעלת סניפים בכל העולם אין מחלקת משאבי אנוש שמגייסת עובדים במקום שויקטור יגיד לניל "אם הוא נראה לך אז תעסיק אותו".

yoyo51

New member
שאלת ספוילר../images/Emo58.gif

מה יהיה בסוף בין טרישה לבין הבחור הזה מהמסעדה?!?!?!

enicegirl

New member
עם כל האהדה

שלי לראול (השולט
) הוא ממש עיקם את הפרצוף בצורה זוועתית היום, הייתי בטוחה שהוא יצליח להיות יותר זועם. אולי כי בסדרה הוא משחק אותה עדין ותומך בצורה מצויינת אבל בתוך "זועם" הוא ממש גרוע.

משהו בנוגע לאשלי:

אשלי בכלל לא נראית בהריון - בטח ובטח לא כמו אחת שנמצאת בחודש שביעי-שמיני (הריי היא אמרה לויקטור לפני כמה פרקים שהיא אמורה ללדת בעוד כמה שבועות בודדים).

SoldieRonit

New member
לאפרת ואיתי וגם ל- enicegirl :

שתיכן צודקות
הוא נראה כמו קוף היום בפרק-ויש לי תמונה במחשב שמעידה שהוא יכול להיות כוסון שהוא רוצה

יוליקה

Member
מנהל
אני מתפלאת שאינכם זוכרים

אולי אתם צעירים מידי, אבל איך זה שאינכם מזכירים את החיזור האבססיבי של בראד אחרי אשלי לפני שנים: When will you say YES אתם זוכרים את השלט הענקי שהוא הציב על בניין מול משרדה של אשלי??

אני דווקא בהחלט זוכרת את זה!

בראד ואשלי היו מאוד קרובים לחתונה והיא סירבה לו בגלל טרייסי...

אור2221

New member
חה... את נותנת לאשלי יותר מדי קרדיט

טרייסי לא נכנסה אפילו למערכת השיקולים שלה, ואם כן - בצורה קלושה. היא לא התחתנה עם בראד כי ויקטור הציע. זה התחיל שהוא קרא את קו המוצרים החדש של ג'בו על שמה (אני בחיים לא אשכח את הפרצוף של ג'ק) ואז שהוא גילה שבראד הולך להציע נישואין (וכמובן ניקי היתה כבר תפוסה) ושהוא עומד להפסיד את שתיהן - הוא הציע נישואין לאשלי והם התחתנו בחשאי.

למעלה