הפרק היומי-גאה לפתוח עם............

לא בגלל טריסי, אלה בגלל ויקטור

היא כבר עמדה להתחתן ואז ברחה עם ויקטור לאיזה בקתה שהוא קנה לה ואז היא נשארה איתו ובראד המסכן נשאר לבד

יוליקה

גם אני מהותיקים אני רואה את הסידרה עוד שאמא של קריקט חיה תחשבי לפחות 15 שנה בכל אופן תמיד בראדלי אהב מאוד את אשלי ורצה להתחתן איתה אבל הוא גם עבר הרבה שינויים הוא אהב מאוד את טרייסי אשתו וגם אהב את ניקי ואהב את אלכסנדרה... משהו זוכר? היה דלוק למחצה בלורן פנמור אבל תמיד הוא היה נאמן לאשלי

אור2221

New member
בראד אוהב בעיקר את עצמו

אבל בואו לא נלך לשם... אני יכולה לדבר שעות. ואת מדברת על קסנדרה, והוא לא סבל אותה, היא סיממה אותו כדי שיתחתן איתה. אור.

זה לא היה את פול?

וואלה כבר לא זוכרת, כן כן עכשיו אני נזכרת, היא אהבה את בראד מאוד ורצתה להתחתן איתו, אבל היה לה איזה משהו ברקע שאהב אותה ורצה להתחתן איתה, או שסתם רצה ת'כסף שלה... אם אני לא טועה בסוף הוא ניסה להרוג אותה וויקטור הציל אותה? איך היא נעלמה בכל זאת מהסידרה אני לא זוכרת. תזכירי לי דרך אגב אני מאוד אוהבת את השם שלך "אור"

אור2221

New member
בערך...

מי שהיה ברקע ורצה להרוג אותה היה אדריאן. היא אהבה מאוד את פול ורצתה אותו, היא ניהלה איתו רומן בזמן שהיתה נשואה לבעלה הראשון - ג'ורג'. אדריאן רצח את ג'ורג, ניסה להפליל את פול וכשזה לא הלך לו (ויקטור התערב) הוא ניסה להפיל את זה על קסנדרה, שהיתה משוכנעת כל הזמן שהיא באמת רצחה את ג'ורג, רק שהיא לא - אדריאן רצח אותו. אדריאן ניסה להרוג אותה (הקרח היבש והאקדח, זוכרת?) וויקטור הציל אותה ברגע האחרון וגם ניהל רומן איתה (שהתחיל בגלל שהוא רצה לעזור לפול לגלות אם היא אכן הרוצחת, אבל המשיך לפסים אחרים...) הרומן עם בראד בא כמה שנים אח"כ, אחרי שבראד נעזב ע"י אשלי אם אני לא טועה. לא נמשך הרבה זמן - הוא לא מאוד היה בקטע, והיא די ניצלה אותו. אחד הרגעים הטובים ביותר של בראד היה הרגע שפול התעמת איתו על יחסו לקסנדרה (הוא לא ידע על זה שהיא סיממה אותו כדי שיתחתן איתה) ובראד בלע את גאוותו ולא סיפר לפול את האמת (זה היה אחרי שהיא מתה) רק כדי לא להרוס לו את האשליה שהיתה לו ממנה. היא היתה דמות מורכבת ומעניינת, עשו שטות להרוג אותה. אור.

taish

New member
מאק גילתה רגישות

אני מתחילה לחזור בי על חלק מהדברים שאמרתי לך כשדיברנו על ההתנהגות של מאק ובילי. אני אמנם עדיין חושבת שהיא הייתה לא בסדר עם ראול, אבל בסצינות בפרקים האחרונים ממש רואים את הצער הכן שלה על הכאב שגרמה לו... אני קצת סולחת לה. וגם המצב הבלתי-אפשרי שהיא נקלעה אליו עכשיו עם בילי מעורר אמפטיה... בקיצור, מאק אכן רגישה ולא תפגע באנשים בכוונה.

ברור! אבלל רק בגלל שבאמת רע לה

היא סובלת ומצד שני גם בילי המתוק סובל... הכל בגלל בריטני הנחשית...

shahar1989

New member
רונית החיילת

גם את חסרת לי מאוד!! איך החיים? איך הצבא? ספרי מה את עושה. נהנית? איך החברה? תני לי להנות ממך כאחותי הוירטואלית הקטנה קצת

SoldieRonit

New member
אני בסדר,אני אחרי משמרת לילה בדרך ל

למעלה