הפרק היומי-פרק 3

../images/Emo2.gif אני אפילו לא אגיב על זה.

אבל סבבה. תפתחו אתם ... תדאגו אתם לסדר ... תעשו לבד
גוד לאק טו יו אול

תגידי מה את עושה משחקים?

מה תדאגו אתם לסדר?!?!? את צריכה לשרשר הודעות.. אני לא מבינה מה ההבדל פה.. אז מי שיפתח שירשור ראשון -ייפתח! את המנהלת ואת צריכה לשרשר הודעות שלא יהיו בשירשור הנכון.. את קצת מגזימה.. אבל נפסיק את זה פה.. מקווה שהבנת

רונה עשי טובה ושתקי..

אז מה אם את מנהלת? סואו? אז יש לך שליטה על הפורום סבבה.. אבל מה את מתלהבת יותר מדי? תרגעי קצת..

אני רגועה. את זאת שתחילה עם כל מיני

"צעקות" והתלהמות כזאת ... לא קרה שום דבר אז די להתעצבן עליי.

סולדד100

New member
מממממממממ

אם כולם יפתחו, אז יהיה פה בלגאן עצום.... אז מה אכפת לך שרונה תפתח?

אה?

מה הקשר בלאגן עצום? גם ככה מישו בטוח יפתח.. אוי עזבו.. כאילו מה הקטע פה אני לא מבינה? מי שיפתח יפתח.. ורונה פשוט תשרשר לשירשור אחד הכל.. זה הכל.. אני לא מבינה מה יש פה להתווכח.. מי שיפתח ראשון שירשור הפרק היומי סבבה לו.. אם יהיה בלאגן רונה תדאג לסדר.. כי היא המנהלת..

אויי...נוו...אל תריבו!!

על החודש הראשון של הפורום?...לא חבל...חחחח... פשוט.. או שתעשו תורנות..חחחח... או שמי שפותח ראשון..אם יפתחו כמה אז פשוט לאיפה שיענו יענו מקסימום המנהלת תצטרף את ההודעות לשירשור אחד!!.. חבל לריב!!!

la reputa madre

New member
זה שהמנהלת פותחת פשוט מסדר

את הפורום כי צריך לשרשר אליו אחר כך..אני לא רואה את הבעיה פה..זה כזה חשוב לך? כולה שבוע ראשון..יהיו לך 150 פרקים לפתוח את עמוד הפרק היומי

אה?

טוב עזבו חבל להתווכח על דבר לא ברור מי שרוצה שייפתח את הפרק היומי.. ולמה שיהיה בלאגן עצום? יראו כבר שיש שירשור הפרק היומי.. אז ישרשרו הכל לשם אם יהיו הודעות לא בשירשור המנהלות ישרשרו זה הכל

y a ® d e n

New member
אמממ זה לא כל כך פשוט לשרשר../images/Emo70.gif

ואני לא מבינה מה קשה להבין בזה שלא לפתוח הודעה על הפרק היומי זה לא אמור להיות בקשה כל כל קשה...

../images/Emo58.gif

לא קראתי בשום מקום..אבל זה כזה שקוף שכאילו פדריקו(?!) מחפש עוזרת נוספת לבית.. ופיטרו את פלור מהעבודה..וגם זורקים אותה מאיפה שהיא גרה אז כנראה היא תעבור לעבוד שם ולגור.. ואז הכל מתחיל להיות מעניין ומעניין בקשר לזאתי שרוצה להתחתן איתו.. הוא אמר לי ולא סיים והיא אמרה כן אז מעניין אם זה חתונה או משהו אחר
ואני לא רוצה לדעת מה באמת יקרה סתם נותנת השערות

הוא בטח יגיד שהוא רוצה אומנת לילדים

נראה לי. כי הוא אמר דמות נשית בבית, משהו כזה.

כןן נכוןןןן..חחח...והיא אומרת לו כן

חחח...היא בכלל לא יודעת...הוא יגיד לה שהוא רוצה שהיא תיהיה העוזרת של גרטה

M e Y 2004

New member
נו זה ברור..

ומן הסתם גם פלור תהיה האומנת החדשה כי בדיוק זרקו אותה מהחדר ופיטרו אותה ואין לה עבודה ואיפה לגור

ואני חושבת שהיא תתחזה..

מין הסתם דומה לפינת אור...שסולדד התחפשה למנצ'ה בשביל עבודה......אז בטח::: פדריקו יציע לדלפינה את העבודה והיא תדחה---אז הוא יפרסם מודעה בעיתון...פלור תראה אותה וטיטי תציע לה בטח להתחפש...אחרי הכל היא גם תוכל להיות עם הילדים,,,,גם עם אהובה,,,,,וגם להרוויח כסף!

סולדד100

New member
אני מכימה איתך כמעט בהכל

חוץ מזה שפדה יציע לדלפינה, כשהוא כאילו הציע לה, אז הוא התככון להציע לה שהוא יחפש עוזרת, אבל ברור שהוא לא התכוון שזאת תהיה היא

למעלה