איזה פרק יפה!!!!!!!!!! אהבתי את הפטריות של שיפו!!! וגם אהבתי את הרעיון "פרצוף כלב". חחחחח איזה חמוד קוגה. בקיצור היה פרק יפה. מעניין איך יגיב אינויאשה כשקוגה אוהב את קאגומה...
*קוגה מרים אחד מהזאבים* "שוב שמנתם"XD הפקצה:"לא! אנחנו נופלים!" קוגה:"שתקי!" XD הם כל כך מתאימים
הפטריות של שיפו זה אחד הדברים הכי מצחיקים שיכולים להיותXD "מה זה? אוכל? זה נראה מגעיל. אל תאספו דברים כאלו"XD זה היה פרק משעשע^_^ אוו.. וכשאינויאשה דיבר על קירארה אחרי שהיא עזרה לו להתאמן, הוא נשמע כל כך כמו ראנמהD:
מחר לא יהיה פרק.. יהיה ש.ח יאאאאאאאאא קוגה מתאהב בקגומה... פחחחחחח שילוב מצחיק אבל היא יותר מתאימה לאינויאשה והיא ל-א פקצה!!!!! פרק שווה.. "שוב שמנתם". חחחחחח "פני כלב".. מה שהיה עם שיפו כשהוא אמר "אינויאשה יכול להתעצבן מזה אבל באמת יש לו פני כלב" "נראה אותך מעז לומר את זה שוב" "הוא שמע אותי מהמרחק הזה???.?" "בוא הנה שיפו ואני אכה אותך מאה פעמים!" בקיצור: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פרק יפה!!!!!!! אני רוצה פרקים עם ססמאשי ורין... אבל קוגה ....... חתיךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!! בישי בישי בישי!!!!! מה צריך יותר? שיער שחור ועיניים כחולות... שיא המושלמות!!!