הפרק היומי!!!(ראיתי שאף אחד לא עשה)

blck angel1

New member
לא היה סשאמרו אני מוחא ובוכה!

לרצוח זה כיף! גם אני עושה קברים לקרציות שאני רוצחת! סתם בשביל הידע הכללי

shukyyy

New member
אהם בשתי מילים...(או חמישים ומשו..)

יפה רצחחחח!!!היה כל-כך יפה..:) כשמשמו....אה כן... קוגה אמר לשועלים (או מה שהם לא..) "עוד פעם השמנתם?"אויש... אהבתי! :)
בפרק הבא הוא יתאהב בה! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! ימח שימו!ומה עם נארקו???(3 פרקים שהוא לא שם...יותר טוב...) ובשביל הכיף קבלו תמונה...

Stinki Winki

New member
אוי פרק יפה../images/Emo9.gif

הפטריות של שיפו כאלה מתוקות
בכלל פרק מקסים, אהבתי

6565

New member
ראיתם מה יהיה בפרק הבא?..

הוא יתאהב בקגומה! (כמה צפוי..) ואיך זה שכמעט כל אחד בסדרה הזאת מתאהב בקגומה הא?!?! טוב בהתחלה זה היה נחמד כזה, בסדר, אבל זה ממש התחיל לעצבן! כל בחור שני בסדרה מתאהב בקגומה... זה ממש מעצבן!

love Jay

New member
למה הם הפסיקו את הפרק המתח כזה!!!!

קוגה מזה מעצבן אותה...ואיך שקגומה צרחה שהם נופלים...חחח קטעים וגם שקוגה קרא לאינו פרצוף כלב ואז שיפו אמר שהוא באמת דומה לכלב ואינו התעצבן ואח"כ מיחרוקו בא...החיים באים לו דווקא בשביל לעצבן...אבל למה הם עשו סוף מותח אני כבר חשבתי שבפרק הזה אינו יציל את קגומה אבל פתאום יש את שיר הסיום...איזה באסה!!!

17סיסי

New member
איזה פרק מצחיק!!

קוגה הרג אותי מצחוק.. ומירוקו לאינו "פני כלב" חחחחחחחחח קאגומה הייתה מתוקה, איזה צרחות היא דפקה שם... אני אוהבת את קוגה הוא חמודי אבל אינו הוא הראשון!!

De-Panther

New member
היום ראיתי למטה בלי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שום הפרעות
משהו שאפפעם לא קרה... פרק שווה ביותר
אותי גם הצחיקה הנפילה של אינויאשה "אויש נו תעזבו אותי..." "נוו דיי להפיל אותי..." "אהה הנה הקרציה הזה נוו... קוגה..." "טוב אני אמשיך ליפול איתכם..." "נוו אתם מתכננים לעזוב אותי??" "איי לאן הלכתם??" *נופל* וכמובן פני כלב
שיפו: "מה אינויאשה מתרגז מזה שקוראים לו פני כלב?? זה לא שהוא לא כלב..." אינויאשה מרחוק: "שמעתי את זה!! בוא לכאן ואני ארביץ לך!!" שיפו: "לשמוע ממרחק כזה זו אחת התכונות של הכלבים" אינויאשה קופץ באופק: "שיפו!! שמעתי גם את זה!! בוא לכאן ואני אתן לך 100 אגרופים!!" קצת אחרי זה מירוקו: "מה אתה מרגיש עם האף והאוזניים שלך אינויאשה??" אינויאשה: "אל תתחיל גם אתה עם הקטע הזה של הפני כלב!!" נמממ

../images/Emo6.gif XDDDD

עד עכשיו אני לא מפסיקה לצחוק... הקטעים האלה הרגו אותי...XDDDD

BaBy AnImE

New member
פרק נחמד... מאוד :)

שיפו חמוד *.* וקאגומה... איזו צרחה @.@ מזל שהחלשתי את הטלויזיה קצת לפני... היו נופלות לי האוזניים

למעלה