הפרק היומי - "תסמונת פוסט-טראומת הג

Fairywitch

New member
הפרק הכי אהוב עליי בסדרה../images/Emo99.gif

כמה חיכיתי לו. מחר אכוון וידאו, אקליט, ואשמור

GrandPrix2006

New member
לא כל כך הבנתי איזה מתח יש לצופים

בהתחלה. על הדקה הראשונה של הפרק אנחנו יודעים שהם לא באמת בבית בגלל שהשער בבית של קווין חורק ואילו בעולם האמיתי הוא כבר לא חורק תודות למיסטר-גייל הגנן שתיקן אותו ע"י הזלפת מעט שמן. מאוחר יותר מתברר שרמברנט וארטורו ידעו מההתחלה שזה לא הבית ורק קווין ו-וויד היו היחידים שבאמת לא ידעו עד שהם גילו את הרמזים. הפרק לדעתי לוקה מעט בחסר, אבל הרעיון בהחלט טוב. פשוט הזמן קצר וקשה להכניס את כל הדברים שיהפכו את הפרק למציאותי יותר מבלי לעבור את גבול ה-40-45 דקות שמוקצבות לכל פרק. שוב, אני משוכנע שהפרופסור האמיתי גלש. אמנם טרייסי טורמה חשב להמשיך את קו העלילה הזה אבל אלה סיפורים מאחורי הקלעים. מה שקרה בפועל זה שהעניין לא הוזכר יותר בסדרה וזה מה שבאמת חשוב, ולכן העניין נסגר שהפרק נסגר. שוב, נניח והכפיל של ארטורו קרא כל פסיק וכל מילה ביומנים של וויד, היא בטח לא הזכירה שם את כל הבדיחות הפרטיות, וכל שבריר שניה ממה שעבר עליהם, ומתישהו החבר'ה ודאי שוחחו עם הפרופסור על העניין והוא הוכיח להם שהוא האמיתי ע"י חשיפת פרטים שלא נכתבו בשום מקום ורק ארבעתם מכירים אותם. לכן אין טעם להרחיב כל כך בנושא, זה ממש מיותר. ואגב, זה רק אני או שלפסל בדמות ארטורו אין שום דמיון לארטורו עצמו?

Fairywitch

New member
המתח הוא מתי הם עצמם יעלו על זה

שהם לא בבית, ואיך זה יקרה בדיוק.

nick at noon

New member
שאלה חשובה: למה לא להישאר?

אני לא מבין למה היה להם כל כך חשוב לעזוב רק בגלל שזה לא היה בדיוק העולם שלהם. אם נניח לא היה את כל הבעיה הזאת שיש שם כפיל של ארתורו אני לא מבין למה הם הרגישו כזה צורך לעזוב. הרי כל מה שהם התגעגעו לו כבר היה שם והם התגעגעו גם אליהם. הם צריכים להיות מספיק חכמים כדי להבין שבין אין סוף עולמות עדיף להתפשר על עולם שהוא כמעט העתק מושלם של העולם שלהם. הרי הם כמעט מתו בעולמות אחרים כבר הרבה פעמים, למה להסתכן בכל זה שוב. והשאלה הכי חשובה - למה לגלוש משם עם הטיימר הישן. למה לא להשתמש במכונת גלישה הקיימת או לבנות אחת זהה לה וטיימר אחר ואז לחפש את עולם הבית שלהם עם בסיס בית מוכר שאליו אפשר לחזור כל פעם אחרי איזו שעה אם רוצים.

גלבטרון

New member
תחשוב על זה ככה

קויין לא בנה את מכונת הגלישה על אותו עולם ויתכן והיא שונה או שהיא עובדת על נוסחה שונה (כמו בעולם "לתוך המיסטי"). + האם אתה היית נשאר כאשר אתה יודע שמשפחתך האמיתית נמצאת אי שם דואגת לך? אני לא חושב.

nick at noon

New member
כן

כאשר הסיכויים להגיע לעולם הבית שלהם שואף לאפס. שואף לאפס זה לא אחד למיליון או אחד למיליארד אלא אחד לאין סוף. דווקא אנשים הגיוניים כמו קווין והפרופסור צריכים להבין שאין שום סיכוי להגיע הבייתה. לאור זה שהעולמות כמעט זהים הגיוני שמכונת הגלישה היא זהה. גם אם היא לא הגיוני שהוא יכול להבין איך היא בנויה ואיך היא עובדת - הוא גאון. וגם אם הוא לא אין שום סיבה שהוא לא יוכל לבנות מכונת גלישה חדשה מכלום! הוא הרי עשה את זה כבר פעם אחת.

d a s t

New member
יש כל כך הרבה שאלות שהם יכלו

לשאול את ארטורו בשביל לדעת אם הוא האמיתי. כל שאלה על מה שקרה להם מאז שהגיע לעולם עם הגשר הכחול. למשל, על כל הויכוח בהתחלה של רמי וארטורו של מי נכנס קודם למערבולת. או בנוגע לזה שהם נפלו ליד הבית של קווין, ושהם שתו שמפנייה. 1000 שאלות על דברים שלא היו יכולים להיכנס ליומנים של וויד, כי הם חשבו שהם כבר בבית, אז מן הסתם היא לא המשיכה את היומן שלה. הם יכלו לשאול אותו דברים על העולם האמיתי שלהם, שהיא לא ציינה ביומנים. אני מאמינה, או לפחות רוצה להאמין, שהם גלשו עם הארטורו האמיתי. עצוב לי לחשוב שאולי הוא נשאר מאחורה. אני אוהבת אותו, והכפיל שלו רשע, מן הסתם.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגבי כל השאלות.

בגלל ה"אלוהים אדירים" אני נוטה להאמין שהאמיתי נשאר מאחור, אבל הייתי רוצה שהוא יהיה איתם מאותן סיבות כמוך.

Lord VoIdemort

New member
פשוט פרק דפוק

וויד רמי והפרופסור בכלל לא הגיעו מעולם הבית של קווין, אז איך פתאום הגיע ביחד לאותו עולם בית? הרי קווין גלש, חזר הביתה (?) גלש שוב והזמין את הפרופסור ואת וויד אליו מעולם שבו קווין בכלל העליב תפרופסור ואז הם גלשו וגם רמיי הגיע, או שאני סתם מערבב תפרקים? ><

הלדין

New member
הם מעולם הבית של קווין

הכפיל של קווין הצליח בשעות ספורות לעשות את כל הדברים שיוחסו מאוחר יותר לקווין. בהתחשב בכך שחור התולעת נפתח מבלי שקווין יפעיל את הטיימר, אאל"ט, סביר להניח שזה היה עולם הבית שלו.

Fairywitch

New member
לא הבנתי אותך../images/Emo122.gif

וויד רמי והפרופסור בכלל לא הגיעו מעולם הבית של קווין
הרי הם כולם מאותו עולם

noname202

New member
../images/Emo31.gif התבלבלת בפרק הראשון

קווין האמיתי זכה לביקור של קווין מעולם אחר, זה שפתר לו את הנוסחה - הוא זה שהעליב את הפרופסור וכולם, וכל זה התרחש בעולם המקור של קווין. כלומר, קווין גלש עם וייד והפרופסור מהעולם שלו. [ד"א, חדשה פה אחרי שאני כבר הרבה זמן קוראת סמויה D:]

Lord VoIdemort

New member
לא יודע איזה גלש

אבל זה שהיה קשור הוא שלהם, אפשר לדעת לפי הblistering idiot

Kalimac

New member
הם גלשו עם האמיתי

http://www.tv.com/sliders/post-traumatic-slide-syndrome/episode/29788/trivia.html ניתן לקרוא בקישור שהיו מספר שורות בתסריט המקורי ששונו/נחתכו בגרסה הסופית, אך הן צצו בכנס ComicCon בארה"ב. השורות הוסרו לבסוף, כדי ליצור עוד עלילות ותפניות.

rocket

New member
אבל , הוא לא אמר damn

הוא אמר oh my god לא ממש הבנתי מה הם הסירו שם !

למעלה