הפרק היומי

taish

New member
"שמש, ירח וכוכבים"...

לא יכולתי לראות את הפרק היום. אבל מה שכן, גם אני שמתי לב לאייקונים החדשים והמגניבים האלה, "תפוז" בהחלט השתדרגו. האייקונים האלו גם עוררו אצלי את התובנה הבאה: ויקטור ניומן פלש לכל רקמות החיים שלנו! לעשות לו אייקון מיוחד?
הוא כנראה קיבע את עצמו בתודעתנו, ולעולם לא ייצא ממנה. ממש עשו ממנו מרכז העולם, מרכז הרקיע, מרכז התמזגות החלל. פשוט המרכז. (או כמו שהמורה שלי ללשון מחטיבת הביניים נהגה לומר: "שמש, ירח וכוכבים"...) אני קוראת לערער את ההגמוניה של ויקטור ניומן בעולם הסבון, ולשבור את המונופול שלו באייקונים של "תפוז" בהיותו הדמות היחידה שיצרו לכבודה אייקון!
אפשר להתחיל בלנסות לעצב את ג'ק, את ראול או את פיליס (אותה דווקא אפשר לעשות די בקלות, ע"י צביעת הראש בכתום מגניב!). ומה עם אופ"ס אחרות? הן לא יכולות לקבל ייצוג? פייתון בוודאי סר וזועף על זה שאין אייקונים של כל מיני דמויות מסדרות נוספות...
(ועכשיו ברצינות: אהבתי, ממש ממש אהבתי, את האייקונים החדשים. חבל רק שאני לא מצליחה להכניס אותם לתוכן ההודעה...). אגב, שחר - קיבלת את המסר השני שלי (התגובה שלי לתגובה שלך)?

dviridit

New member
חחח איזו מצתיקה הפסקה האחרונה על

ג'ק והחתוהנה. חן חן לך יפעתי.

taish

New member
כמה טוב שחזרת...

אוהבת נורא את הסיכומים שלך

ניקי וויקטור

הופה העניינים מתחממים ניקי: "יש לי ווידוי" וויקטור: נו ספרי כבר!!! (תרגום חופשי) ניקי:"אתמול כששכבתי במיטה חשבתי שאולי תקפוץ לביקור" ושניהם עוד שניה קופצים אחד על השני. אהבתי

ים כחול, את הרגת אותי עם הסיכום

שלך...
* אכן, התירוצים של ניקי ממשיכים לצבור תאוצה... והיום ויקטוריה כמעט עלתה עליה. ניקי, למה את הולכת מאוחר לעבודה? תשובה: קאסי. למה את יוצאת מוקדם מהעבודה? תשובה: קאסי. למה את נמשכת שוב לויקטור?: קאסי. ולמה השמש לא זורחת יותר?: קאסי.קאסי.קאסי. ותרשו לי להסב את תשומת ליבכם לדבר ששמתי לב אליו עוד מימים ימימה. (בסצנת האהבה האחרונה של ניקי וויקטור) שמתי לב שבכל פעם שהם עומדים לסקסק (לעשות סקס) ויקטור (מכורח הנסיבות) נאלץ להרים את ניקי ולעלות איתה את כל המדרגות עד למיטה. ובו'אנה אלה חתיכת מדרגות, גם בחווה וגם בפנטהוז.
תארו לכם אותם בגיל 70 עדיין במעגל הזה של נפרדים וחוזרים ואריק בריידן מקבל את התסריט ליד שבו שוב מגיעה הסצנה של ההרמה והוא אומר: "לאאאא! רק זה לא! אני כבר לא עומד בזה, אני כבר בן 70 פור גאד סייק !!!". זה כזה מצחיק... וראיתם? אייקון ויקטור ניומן
... אתם רואים איך חושבים עלינו...

ים כחול

New member
הרמוניק

חחחחח גם את שמת לב לזה שהוא תמיד מרים אותה במדרגות לפני כל 'פעילות'
הרסת אותי עכשיו ... זה נותן לו להרגיש גברי כזה ... ותאמיני לי גם שיהיה בן 80 הוא יבקש כפיל שירים אותה רק כדי שלא יגידו שהוא לא מסוגל ושעדיין כוחו במותניו

אור, את צריכה להכין לנו קליפ של

ויקטור
ניקי
וההרמה!
בהזדמנות כמובן... את כל הרגעים הקסומים בהם ניקי הגיעה אל המיטה בעזרת זרועותיו החסונות של ויקטור...

מזל שקוראים לך הרמוניקה ולא לימור

אני הייתי חוששת להגיד את זה
אבל כנראה שאת הרמוניקה ואני לימור

תפסיקי...../images/Emo8.gif

עכשיו את גורמת לי לפחדים...
ברצינות עכשיו, לימורי באמת שאני ממש לא מרגישה שיש כאן מישהו נגדך... אז היו לך כמה תקלים בדרך, לא נורא! עזבי את זה, תעברי הלאה, תאמיני לי שכולם כאן כדי להנות ולא כדי לעקוץ או לריב... אני זוכרת כשאני הייתי חדשה גם לי היו כמה יציאות לא במקום, עד שלמדתי איך להביע את עצמי כאן. תאמיני לי לימור אני לא אומרת את זה כדי להתחנחן או משהו אבל המנהל פורום שלנו באמת אחלה שבאחלה! ולפי מה שראיתי עד עכשיו גם את כזאת! אז עזבי את מה שהיה ותני לזמן לעשות את שלו. בטוחה שהכל יהיה בסדר! נ.ב אם הייתי יודעת שהאייקונים (ששמתי בהודעה הקודמת) יהיו כ"כ בוטים כששמים אותם ככה אחד ליד השני הייתי חושבת פעמיים...

הפסקתי

חלילה וחס, זה לא היה נגדך, נהפוך הוא אני מאוד אוהבת את הסיכומים שלך ומאוד אוהבת לקרוא כל מה שאת כותבת כי את בן היחידות שכותבות בצורה שפשוט כייף לקרוא (אמרתי לך בעבר) עם רווחים ולא במסות של כתיבה (אני אישית רואה הרבה כתוב.... אין לי כל כך חשק לקרוא, אני מתוודה, אבל אצלך תמיד זה הרבה אבל מסוגנן יפה ועם רווחים ממש כייף לקרוא. דרך אגב לקחתי ממך את הדוגמא הזאת ובקשר למה שכתבת... אני לא בת 17 ויש לי הומור מאוד גדול ואני אחרונה שיציק לך לגבי משהו ניבזה.

אני יודעת שלא התכוונת לדבר רע ותודה

על המחמאות! בואי נכריז על הפסקת אש (לא אבוט
)... ונמשיך לכתוב כאן,להצחיק ולהנות בלי כל השטויות שמסביב. שכחי את מה שהיה ותהיי סבלנית, ואל תחשבי שמישהו קשר כאן משהו נגדך כי זה ממש מצחיק ולא נכון. כולנו כאן בגלל האהבה לצח"מ והאנשים כאן מעדיפים להשקיע את האנרגיה רק בזה!

אור2221

New member
אור צריכה לעשות הרבה דברים

אבל זה דווקא אחלה רעיון!! אבל לחפש את כל הקטעים בין הקלטות... SIGH.

אור2221

New member
מתה על הפרק הזה

אני חייבת לראות בסוף השבוע, אין מצב שאני אפספס את כל השבוע הזה למיטב זכרוני ויקטור אומר ש: "confession is good for the soul" - איזו שורה במקום. אין מה לומר, אם דבר אחד תמיד דופק אצל ויקטור וניקי, זה הסקס. אני כל כך אוהבת אותם שהם מפלרטטים ומתנשקים וחמודים ומצחיקים אחד את השני, נמאס לי מהכאב והרצינות והקשיים.

למעלה