הפרק היומי

python 4

New member
הפרק היומי../images/Emo13.gif

משעמם לי נורא, ואין לי כח לחכות לפרק, אז אם לא אכפת לכם אני אסכם את הפרק היומי כבר עכשיו. בסדר? ואוו איזה פרק מדהים היה! כזה פרק כבר מזמן לא ראיתי. איזו סתירה מק העיפה לבילי, נכון? היה משהו מדהים. טוב לדעת שאחרי שהיא הסתירה את הרגשות שלה היא ככה מוציאה אותם בפתאומיות. אבל באמת - ללכת ולשכב עם ראול רק בשביל לגרום לבילי לקנא? לא במקום. ואיזה גדול היה העימות בין ויקטור לבראד, נכון? חשבתי שהם כמעט יתחילו ללכת מכות. מזל שג'ינה היתה שם לשפוך על ויקטור מים קרים. אני במקומו הייתי תובע אותה על כל מה שיש לה! אני לא יודע, אבל הרומן המחודש בין ג'ון לג'יל נראה לי לגמרי לא אמין. אז נכון - הגעתם להסכמה בנוגע לבילי, שניכם הורים נפלאים - זו סיבה לקפוץ למיטה? שכחתם שהתגרשתם לא פעם אלא פעמיים? נו באמת. וכמובן שהיתה גם את הנשיקה של כריס ומייקל במשרד שלה - יא מטומטמת, מה את מתנשקת איתו ועוד במשרד שלך? ועוד בדיוק כשפול מגיע.. מעניין מה יקרה. וכמה עצוב שקאלי מתה? ממש חבל. אני חושד בטרישה - הקטע עם הסכין מגואלת בדם מסגיר אותה, לא? וקתרין - איזה מתח היה בסוף כשחייזרים נחתו וחטפו אותה לספינה שלהם? יו, מעניין מה יהיה פרק הבא. ולגבי הפתיח: תסבירו לי בבקשה, מה הקשר בין ויקי, אשלי, מק, מיימי, ג'ינה ומלקולם? פתיח נורא מוזר. וזהו, חוץ מעוד כל מני קטעים מוזרים (ג'ק ומריסה? מי היה מאמין) היה סה"כ פרק טוב!

python 4

New member
../images/Emo3.gifאוףף, הפתיח של משפחת ווינטרס

אני אוותר על הפרק הזה. תספרו לי אחרי זה מה היה!

python 4

New member
יו איזה קטע!

מה ג'ק עושה בקרימסון לייטס? זה לא מקום של צעירים? אני אשאר לראות בכל זאת.

python 4

New member
או! שרון באה לעשות ביקור פתע במשרד

של ניק! אני בהחלט נשאר לראות את הפרק הזה!

python 4

New member
או ואוו! מלקולם ורוס הולכים לעבוד

על משהו בסביבה אינטימית! זה מבשר טובות! די, אני בטוח רואה את הפרק הזה.

python 4

New member
יו!

איך קתרין הגיעה מהחווה לניומן אנטרפרייז תוך 3 דקות? סופר וומן!

python 4

New member
ג'ק הזה ממש רכלן

שלשום הוא מציק לבראד, אתמול לאשלי, והיום הוא חוקר את חיי האהבה של בילי? באמת מחור משועמם, אני אומר לכם. מחר הוא בטח ילך לשתות קפה עם אסתר, לשאול אותה מה חדש בחיי האהבה שלה.

python 4

New member
אפרופו רכלנים

מה קתרין דוחפת את האף שלה בכל חור? תירגעי! יו, אי אפשר לדבר, ניקי פרצה לדירה של דיאן!

python 4

New member
אמאלה! דיאן הגיעה!

תברחי, ניקי, תברחי כל עוד נפשך בך!

python 4

New member
לא, זה גארי!../images/Emo132.gif

התבלבלתי בין שניהם. איזה קטע!

python 4

New member
קשה לי להודות בזה

אבל יש משהו בדבריה של קיי. ויקטור וניקי נועדו זה לזו! למה הוא לא מצליח להבין את זה? השפם כנראה חוסם לו את זרימת הדם למח. הוא נראה מאוד זקן היום.

python 4

New member
מי הזמין את מלקולם

לצוות סיעור המוחות של בראש אנד סאססי? ממתי הוא איש שיווק?

python 4

New member
ואוו, איזה מרגש../images/Emo7.gif

ויקטור חולם על ניקי ובראד משתרללים. ואוו איזה מתח!

python 4

New member
אוףףף, ../images/Emo10.gif ניק ושרון לא משתרללים על

הדסק שלו. יש להם עוד הרבה מה ללמוד מכריס ופול!

python 4

New member
ואוו, זה היה ממש זול!

להתנשק עם ראול רק כדי לגרום לבילי לקנא? לא יפה! (אבל לפחות בדבר אחד מהתחזית שלי צדקתי).

למעלה