הפרק היומי (האמיתי)
בהתחלה אמרתי לעצמי ' קיי, את כזאת זקנה חצופה!' איך את מעזה להפריע לויקטור לעבד את נתוני ה-
(B&S) תחזרי להתעלל באסתר! אבל אז היא התחילה להפגיז, היא פשוט היתה כוכבת הפרק, אם לא כוכבת השבוע. היא אמרה לויקטור דברים קשים, אבל כ"כ נכונים. המלצה שלי לרונני- העלה זאת בסרטון. קטע שווה חבל"ז!! אם זו לא היתה קתרין, ויקטור כבר מזמן היה עולה בטונים ואף היה עלול לפרוץ בתגרה. ושוב ויקטור חולם חלום, ושוב אני תוהה לעצמי ואומר ' או, הנה מראים שהוא רגיש, חושש' אבל אז הוא מופיע ובראדלי פוף - נעלם! איזה שחצן, ניקי ישר רואה אותו ואז בראד לא קיים? אפילו בחלומות שלו אין לו פחדים מדחייה, כזה חצוף!! וניק, מה הוא החליט לעשות 'דווקא' לאבא'לה? מה הוא בגנון? איך עבדו על ויקי, איזה קטעים, רק היה חסר למלקולם הסיגר ויש לנו יגאל שילון אמריקאי
ג'ק הוא בדיחת השבוע. לאחר השיחה עם מאק, כשראו את הפרצוף שלו בוהה בבילי (כשהסתבר לנו שצוטט לשיחה) זה היה כזה פתטי, לא היה צריך לחבר אחד ועוד אחד כדי לדעת שעכשיו הוא יוציא לבילי את המיץ. לפחות היה לו גם קטע עם בראד, למען האמת יש כימיה מעולה בין ג'ק לבראד, הרבה יותר מג'ק ורמונה, למשל. אני חושב שצעד נועז - רומן בין ג'קו לבראדסקי היתה יכולה להזניק את הרייטינג מעלה מעלה. אהבתי את השיחה של בילי ומאק - בייחוד ההתחלה
וניקי הולכת לכסח את דיאן בקרוב - דיינו