הפרק היומי

python 4

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gif

סה"כ היה פרק די נחמד היום. ניקי משחקת אותה הפנתר הוורוד (או ג'יימס בונד?) ופורצת לביתה של דיאן לגנוב את המשופמים הקטנים. בראד שוב מנסה להשתרלל עם ידידתו הקרובה אשלי. איך זה שהיא נשארה ידידה של כל הבעלים שלה לשעבר? נורא מוזר. וג'ק? שוב משחק אותה הרכלנית, הפעם עם בילי. באמת צריכים למצוא לו תעסוקה שם בז'בו. אולי שיהיה אחראי קצת על התמרוקיה בזמן שאשלי עסוקה עם בראד? וקתרין הזו - דוחפת את האף שלה לכל חור. די! תתענייני בחיי אהבה שלך! אה, אין לה כאלה. ולמעשה, תפקיד הרכלנית הראשית של ג'נואה מתאים לה יותר מלג'ק. בעצם ג'ק יכול להיות סגן הרכלנית הראשית של ג'נואה. ומק הזו.. don't get me started. מגעילה!!! בילי הרי לא עשה לה כלום! תודי שאת מאוהבת בו, וזהו! סה"כ פרק נחמד.

python 4

New member
וזו התיזה החדשה שלי../images/Emo22.gif

אני מנסה לענות על השאלה, למה בעצם אנחנו מסכמים את הפרק רק אחרי הפרק עצמו? זו אובססיביות מיותרת, לדעתי. אז הנה קונספט חדש - סיכום לפני, תוך כדי ואחרי הפרק. אנא, להשלמת התיזה שלי, כיתבו מה עדיף לדעתכם. בעצם, who am I kidding - עידית, אנא כיתבי מה עדיף לדעתך.

Dawn12

New member
לדעתי הקונספט צריך להיות

סיכום לאחר שהפתיח מסתיים. בנקודה הזאת כבר קיבלנו הצצה לסצינות החשובות שיהיו בפרק וראינו את הפתיח שזה בעצם מה שחשוב באמת. בקיצור, מתחילים מחר.
והנה כמה דברים חדשים שלמדנו היום בפרק:
אין אדם אחד בג'נואה סיטי שאין לו מפתח לפנטהאוז של דיאן
בריטני היא הבחורה ה"חמה" ביותר בתיכון וולנאט גרוב
ניתן להזמין אוכל ממסעדה שייראה כאילו את/ה הכנת אותו
ויקטור חושב שניקי היא "סחורה פגומה"
מלקולם לא יודע מתי לשתוק

junny

New member
שחר

אני הולכת ליישם את סיכום השיעור שלך בהחלט סדרה חינוכית שניתן ללמוד ממנה רבות ולהכין שיעורי בית

dviridit

New member
זה רעיון טוב לשם הבידור וזה מרעכן

אבל לעתים עד שמגיעים לסוף הפרק מבינים את הפואנטה של הפרק. חוץ מזה לא לכולם וזה כולל אותי מחשב וטלויזיה באותו החדר. אבל שוב אפשר לעשות את זה לעתים בשביל להעביר את הזמן בבידוריות.

פייתון יקירי, אני ממש דואגת לך...

כנראה שהפרידה מצהובון היתה קשה משחשבתי. איך שנכנסתי לפורום אמרתי בטח צהובון עדיין לא סיים את הסיכום שלו.. ופתאום עיני חשכו, ראיתי הרבה הודעות על הפרק היומי ולא הבנתי כמה אנשים כבר הספיקו לדסקס על מה שהיה... בכל זאת פייתון, זה רעיון מקורי ועוד שנייה ואני גם יקרא את הכל...

junny

New member
הרמוני יקירה

לדעתי מצבו מחייב טיפול כדורי או זריקות במידה והוא יסרב.. תוכלי לעזור לי לקשור אותו ולקחת אותו לרופא?

python 4

New member
אני מבין שאת בקטע של קשירות?

אולי אצל צ'רמי, יקירתי!

הפרק היומי (האמיתי)

בהתחלה אמרתי לעצמי ' קיי, את כזאת זקנה חצופה!' איך את מעזה להפריע לויקטור לעבד את נתוני ה-
(B&S) תחזרי להתעלל באסתר! אבל אז היא התחילה להפגיז, היא פשוט היתה כוכבת הפרק, אם לא כוכבת השבוע. היא אמרה לויקטור דברים קשים, אבל כ"כ נכונים. המלצה שלי לרונני- העלה זאת בסרטון. קטע שווה חבל"ז!! אם זו לא היתה קתרין, ויקטור כבר מזמן היה עולה בטונים ואף היה עלול לפרוץ בתגרה. ושוב ויקטור חולם חלום, ושוב אני תוהה לעצמי ואומר ' או, הנה מראים שהוא רגיש, חושש' אבל אז הוא מופיע ובראדלי פוף - נעלם! איזה שחצן, ניקי ישר רואה אותו ואז בראד לא קיים? אפילו בחלומות שלו אין לו פחדים מדחייה, כזה חצוף!! וניק, מה הוא החליט לעשות 'דווקא' לאבא'לה? מה הוא בגנון? איך עבדו על ויקי, איזה קטעים, רק היה חסר למלקולם הסיגר ויש לנו יגאל שילון אמריקאי
ג'ק הוא בדיחת השבוע. לאחר השיחה עם מאק, כשראו את הפרצוף שלו בוהה בבילי (כשהסתבר לנו שצוטט לשיחה) זה היה כזה פתטי, לא היה צריך לחבר אחד ועוד אחד כדי לדעת שעכשיו הוא יוציא לבילי את המיץ. לפחות היה לו גם קטע עם בראד, למען האמת יש כימיה מעולה בין ג'ק לבראד, הרבה יותר מג'ק ורמונה, למשל. אני חושב שצעד נועז - רומן בין ג'קו לבראדסקי היתה יכולה להזניק את הרייטינג מעלה מעלה. אהבתי את השיחה של בילי ומאק - בייחוד ההתחלה
וניקי הולכת לכסח את דיאן בקרוב - דיינו

אור2221

New member
אוי...

לויקטור היה את החלום על הריקוד??? איך שכחתי מזה?? זה דווקא היה פרק שווה צפייה, נו טוב, יום שישי. רואים עד כמה הוא עדיין אוהב אותה. החלום מייצג את התקווה שלו, אם הוא לא היה דואג לגבי בראד הוא לא היה חולם אותו

קראתי. מקסים.

ולא שמתי לב, מקנזי ראתה את בילי מגיע ונישקה את ראול בכוונה?
מקנזי!!! תחמנית קטנה וחמודה שלנו!!!

לא

היא לא ראתה את בילי. גם ראול לא. הוא במקרה עבר וראה אותם, אבל הם לא יודעים שהוא ראה אותם.

הבנתי! תודה!

בילי כ"כ מעצבן אותי, כ"כ קשה לו להודות שהוא דלוק על מאק. היחסים בין שתי אלה (אם בכלל) הם המסטיק הכי לעוס שיש.

הפרק היה משעמם *פיהוק*

הקטע של בילי ומאק דפוק אבל בילי צודק ברור שהייתי מעדיפה לעשות את ברטיני מאשר ללכת למסיבה של מאק. הקטע עם ג'ק היו חמודים אבל הקטעים של קתרין וניקי היו דפוקים וספרתי הסיכום היה 15 מילים אחרי המשפט שהיא הוסיפה שהוא ידע שהייתה בונציה עם בראד.

למעלה