הפרק היומי!! :)

Manga136

New member
דעתי על הפרק. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

אני מרוצה ששרה עפה. זה באמ היה השיא בשבילה, וגם הוא לא היה מספיק. בנוגע לדניאל, התמונה באמת הייתה מגזין גברים, אבל אני לא רואה שום בעיה במבטא, אם לומר את האמת... ג'ייד שיחקה אותה בתמונה, אבל לא באודישן. ג'ואני הייתה הפייבוריטית שלי. פשוט מושלמת.

גם לדעתי.ץ לגדעתי טיירה נטפלת אליה

כי זה משהו שהיא אולי שונאת בעצמה בגלל זה זה נושא כל כך רגיש אצלה כי תכלס זה הדבר האחרון שיעצור אחת עם פנים וגוף כמו שלה.. !

NP16

New member
זה לא רק המבטא,זה כל הצורת דיבור.ככה הבנתי.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifטיירה מעצבנת אותי בקשר לדניאל

אפשר לחשוב! לג'יזל אין מבטא ברזילאי? להיידי אין מבטא גרמני? אז מה אם יש לה מבטא דרומי? אז מה? זה חלק מהיופי שלה!

אני חושב שזה בגלל התסביך של טיירה

עם עצמה וזה לא קשור לדניאל באמת זה ממש שקוף כי זה הכי לא מציק והכי לא משהו ששמים בגללו את היצור הכי יפה שהיה בתוכנית דניאל כמעט לפני הדחה עאלק.

NP16

New member
בגלל הפרסומת לקאבר גירל!!!

חוץ מזה אני חושב שהיא יותר עמדה להדחה בגלל התמונה,שממש לא היה המיטב שלה.(לא שהיה רע כן?היה מעולה,אבל גם שרה הייתה מעולה בתמונה בצורה די מפתיעה)

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif באופן מפתיע,התמונות של כולן

היו טובות. אבל אם כבר,הכי לא טובות לדעתי,היו של ג'ייד ושל דניאל.

חכי שבוע הבא...../images/Emo99.gif

העיניים שלך יסתנוורו מרוב כמות היופי של דניאל לא ראיתי דבר כזה עדיין...

אז ככה ! (חפירונת..)

טיירה- המראה הכי מכוער שלה שראיתי בשיפוט אי פעם חח חוץ משבוע הבא שזה אפילו שיא השפל חח! מה היא חשבה?? בכל מקרה היא היתה ממש מקסימה כשהיא סיפרה על הצונאמי והכל. דניאל- מה אפשר להגיד? הפנים הכי יפות שנראו בטופ מודל. כשהיא מדברת בקטעים שהיא יושבת על הכל היא הכי פשוטה ואלוהים היא כל כך מדהימה.. השפתיים האלה, העור הזה העצמות המושלמות. כובשת אותי. התמונה שלה היתה באמת לקוחה מספורט אילוסטרייטד שזה מחמאה אדירה. ג'ייד- גוף מדהים@@@@@. פשוט מושלם. והתמונה שלה היתה הכי חזקה הפרק ..אבל כשהיא מדברת בקטעים היא נראת פשוט זוועה ולדעתי המייקאובר שלה הוא הגרוע ביותר אי פעם. עם שיער אחר היא היתה מצליחה ועם פחות גבות חח... והכי קרע איך שטוייגי פוחדת ממנה ג'ואני- הייתה ממש חמודה הפרק! במיוחד כשהסיעו אותה במונית והיא שאלה נגיע בזמן?? לעומת זה הגוף שלה באמת דוחה אין לה ממש פרופורציות וכמו ש'גייד אמרה ממשלא מתאים לבגדי ים וכאלה. הפולורואיד שלה היה חזק בגלל העיניים! שרה- ברוך שפטרנו אפחד לא הבין מה היא עושה שם כולל היא וסופסוף העיפואותה. נראה לי לא היה פרק שהיא לא חפרה על זה שגילו אותה בקניון. חפרההההההההההה!@!!! .פרק נחמד אבל הוא מהפרקים האלה שיש הרגשה שמתעסקים יותר במריחות ובזיוני שכל מאשר בתלכס התמונות והכל...

NP16

New member
סופסוף!!!!!!!וואו כמה חיכיתי לזה!!!

ודווקא היה לה תמונה מדהימה בפעם הראשונה,אבל שיהיה,לכולן היה.. ג'ואני תהרוג אותי יום אחד.
,מה זה?! מיותר להגיד שהתמונה הכי טובה בטופ מודל נכון?

חחח לדעתי התמונה שלה הייתה מצד אחד

מלאת אנרגיה וצעירות ואור מצד שני הפנים שלה יוצאות ארוכות מדי זה פשוט מציק לי בעין! ארוכות כמו נצח וצרות ממש..!

NP16

New member
אני לא יודע איפה אתה רואה את זה.

כבר סיכמנו אבל שאתה לא הכי מסכים איתי ועם כמה אנשים. אפילו מה שאמרת טוב,הצעירות והאור צדקת.(ואני מפרש את אור גם לזה שהיא נראית כמו מלאך) אבל מלאת אנרגיה?לא כלכך.

אהה והגו סי'ס!!

הפגישות האלה פשוט קלעו בול על כל אחת: דניאל (המנצחת באתגר)- הבחורה עם הנתונים הכי טובים הכי מתאימה להיות דוגמנית. ג'ייד- יש פוטנציאל במיוחד בגוף שלה.. אבל היא כמובן רעה ולא חייכנית.. שרה- פשוט מציקה חח סתם נוקשה עצורה מאופקת לא משוחררת איך שלא תקראו לזה קיצר לא מתאימה .. גו'אני- פשוט לא בולטת. חמודה תמימה מלאכית בלה בלה בלה אבל אין לה את זה ממש.. במיוחד לא הגוף. חח ואני חייב להגיד שג'ייד היא הדבר הכי קורע והזוי שראיתי אי פעם בטופ מודל. מעניין אם בהמשך יהיו עוד יצורים כמוה חחח כי היא הייתה נדירה! וזאת רישמית העונה הכי אהובה עליי. עונה א==ד==י==ר=ההה הדירוג: עונה 6 עונה 2+5 כל השאר... בסוף- עונה 4.

efif1212

New member
מיי אופיניון ../images/Emo9.gif

איזה פרק חמוד! הצילומים היו מאוד פשוטים היום לדעתי. חוץ מהמקום עצמו, לא הייתה השקעה בכלל באיפור, בבגדי ים. אלו נראו כמו בגדי ים שיש לכל אחת מאיתנו בארון! את זה לא כ"כ אהבתי. ג'ייד הייתה היום טובה, תמונה מדהימה. ג'ואני..אמממ לא מתה על התמונה שלה היום, תמונה די רגילה האמת, לא וואו בכלל. דניאל
- הפייבוריטית שלי, התמונה היום הייתה מאוד מאוד יפה (כרגיל
)- אבל באמת קצת יותר מתאימה למגזיני גברים. שרה- ברוף שפטרנו. סוף פסוק. מעניין מי יהיו הפיינל טו.

NP16

New member
פשוטים פשוטים אבל כל אחת יצאה מדהים מדהים.

את באמת לא יודעת מי הפיינל טו?כלכך כיף לך כולם פה יודעים והרוב בלי כוונה לכך:)

efif1212

New member
אין לי מושג!

אני אוהבת לקרוא ספוילרים בכל סדרה אחרת, חוץ מהטופ- מודל, כי זה הורס לי הכל.

NP16

New member
כן אבל יש תמתפרצים בלי ספוילר...או בטעות..

לא יודע אני כל עונה מנסה לא לדעת ומגלה בסוף..

למעלה