הפרק היומי!! :)

Manga136

New member
(זה בן../images/Emo3.gif)../images/Emo142.gif

ואני מסכים איתך ב-100%

Manga136

New member
אולי תפסיק?! ../images/Emo142.gif

כבר פעם שלישית שאתה עושה את זה, והעירו לך כבר מיליון פעמים ואתה עדיין לא מקשיב!!! צריך לחסום אותך...

גוד אופיניון! :)

דניאל מלכה מסכים במיליון אחוז היא הכי יפה שמה.. התמונה של ג'ייד ממש מדהימה דניאל- תמונה מדהימה לדעתי ממש לקוחה מספורט אילוסטרייטד ואם נייג'ל לא היה חופר וטיירה לא היתה מציקה אתם לא הייתם חושבים שזה ממגזין גברים פשוט זה ספציפית לא מה שהוא חיפש בתמונה אבל זה ממש לא מעניין . גו'אני- תמונה סתמית ופשוטה מסכים מאוד תמונה של נערה בלונדינית ממוצעת מאמריקה שהצטלמה בבגד ים לא ביג דיל פשוט זה מה שהם חיפשו הפרק אז זה תפס ס"הכ לא משהו. בס"כ מסכים איתך ממש :)@!

NP16

New member
וואו וואו אני מיד הולך לאמריקה עם כל נערה

ממוצעת שכזאת

NP16

New member
משהו שאף פעם לא הבנתי(הפגנת טמטום)

אתם מה זה תחשבו שאני דביל אולי אבל לא נורא! אני פשוט לא קלטתי מתי הבנות מדברות על מה שקרה בפרק. הן כל יום יושבות בחדר ומספרות ולפני זה לובשות את הבגד שהן תמיד לובשות והכל? או סתם מושיבים אותם בסוף הסדרה?זה גם קורה כמובן בעוד ריאליטים,גם בארץ,וזה מעניין אותי הרבה זמן סתם ככה. לפי לקט שהראו פעם של העונה הרביעית,קיילן נכנסה לאיזה חדר בבית ודיברה על מאורעות הפרק,ואז אתם יודעים מישהי נישקה אותה וכל זה:) ( כריסטינה?) אז זה לא האפשרות של סוף הסדרה,שגם די הזויה בכל מקרה.

mikmikonet

New member
גם אני אף פעם לא הבנתי את זה באמת ../images/Emo6.gif

תמיד הן עם אותו בגד
שרה עם השמלה השחורה...
מן הסתם לא בסוף הסדרה לדעתי, בכ"ז צריכה להיות אותנטיות כלשהי. לדעתי פשוט בגלל שפרק אחד שאצלנו הוא שעה, נמשך אצלהן בעצם שבוע (נכון? או פחות?) מן הסתם הן מוצאות קצת זמן לשבת ולדבר.

NP16

New member
ואז כל שבוע שמות את הבגד הזה...בטח מעצבן אותן

Black Jane

New member
נרדמתי בשמירה

בחיי, כנראה שהייתי כ"כ עייפה, אבל פשוט נרדמתי 5 דקות לפני שהפרק התחיל
בהתאם לזה קמתי היום ב4 לפנות בוקר
מזל שיש את יום שבת

mikmikonet

New member
בלי שום סיבה מיוחדת...