הפרק היומי

LauraLF

New member
הפרק היומי

שוב עבר יום והגענו ליום חדש.. הפרום..ורוב הדמויות לא היו ובכן.. אני גם רוצה לעשות סיכום בחרוזים. על קיי וסימון נשפכו מעיי דגים אית'ן ותרזה לנשף יחד הולכים שרידן את לואיס ראתה במקלחת וטאביתה לבשה שמלה מפדחת גרייס צ'ריטי וג'סיקה מתכוננות והיום בפרק ראו כמעט רק בנות מהחלון נפלו נעליים על טימי וטאביתה ומיגל הקשיב לתרזה מתוודת על אהבתה. פרק נחמד.

soapsfan

New member
היה פרק נחמד

הקטע בבית עם גריס והבנות הזכיר לי כבר קטע דומה שהיה בתוכנית,אני רק לא זוכר מתי הוא היה בדיוק,שכולם רצו מחדר לחדר וניסו להתארגן.אני מחכה כבר לקטעי הנשף,נראה לו הוא יהיה ממש טוב.קטעי אית'ן/גוון/תרזה היו טובים גם כן,נהניתי מקטעי טימי וטבית'ה שכרגיל גונבים את ההצגה וקטעי שרידן ולואיס היו טובים גם כן

backstreet girl

New member
אוי שואיס..........................

היה פשוט מ-ו-ש-ל-ם........................ p-e-r-f-e-c-t................... קיי מגעילה..... תרזה נחמדה אבל מאוסה.... כנ"ל צ'ריטי..... גוון חמודה אבל יש גבול עד כמה שאפשר לסמוך על בנאדם...... אית'ן....,סדר.... גרייס,סימון ג'סיקה.....מתוקות.... טאביתה.....מרשעת.. טימי....בונבון.....

פרק ממש יפה!

סופסוף הגיע יום הנשף... גוון באמת מטומטמת.... איך היא נותנת לחבר שלה ללכת לנשף עם מישהי אחרת??? גוון אומנם סומכת על תרזה וחושבת שהיא חברה שלה, אבל היא צריכה לפתוח את העיניים...

backstreet girl

New member
אל דאגה......

עוד מעט אמא של גוון תפתח לה את העיניים ותזהיר אותה מפניי תרזה....

passion girl

New member
שכחת להגיד ש

קיי ברוך השם החליפה בגדים והיום לא הראו את ויטני וצאד מדברים

moran14h

New member
שרידן חיבקה את לואיס בעודו ערום

כאילו וואו!! טוב שלא אנסת אותו בדרך.. קיי -אני אוהבת אותה מפרק לפרק ג'סיקה-הראשונה היתה זונה ואבל הנוכחית חמודה סימון-אין לי מה לומר צ'ריטי וגרייס-פיכסס גועל נפש!!!איזה טקע דביק תקעו להם!יאק! נושאת אותם! תרזה-אם פילר לא תתינן לה עוד כפה ,אני אתן לה!! לואיס-איזה חיוך כובש יש לבן אדם! שרידן-ראו כותרת טאביתה-מלכה!!! טימי-אוף,אני מתחילה לא לחבב אותו בגלל אהבתו לצ'ריטי אבל הפרק הוא היה כ"כ מקסים עם הקטע של פרחים.. מיגל-פיכס..לופז פיצ'גרלד(חוץ מלואיס)נמאסים אליי.. אית'ן-אממ לא יודעת גוון-מלאכית קטנה! גאד איזה נשמה היא! ראיתם איזה חברה טובה ומתוקה היא??

backstreet girl

New member
איך הפסדת........

שוב שרידן ראתה את לואיס והפעם ממש ממש ממש ממש ממש עירום... היא חלמה חלום רע על מה שצ'ריטי אמרה לה ורצה לחבק את לואיס כשהוא היה ב-מ-ק-ל-ח-ת........

הכי אהבתי את... ../images/Emo26.gif

צ'ריטי כרגיל... היא ממש מתוקה וגם מיגל..
שרידן מעצבנת כמו תמיד
וקיי בכלל מעלה לי עצבים
סימון מתוקה גוון טיפשה לאללה!!! פתחי את ענייך היפות ותראי שתרזה
מזילה ריר אחרי הארוס שלך!! בעעעעעעעעעעעעעע שונאת את תרזה!!!

איזה מספר פרק היה?

אני עשיתי רשימת פרקי שואיס שחובה עליי להקליט מתוך תקצירים, ונראה לי שזה היה אחד מהם ואני רוצה לדעת אם לכוון את הוידאו להקליט אותו מחר או לא!(כי לא הייתי היום בבית להקליט, אבל ראיתי) לואיס ערום!OMFG רק אני הרטבתי במכנסיים?(ולא משתינה?) כאילו - גאד! והוא כזה חמוד - הוא בכלל לא אכפת לו, כאילו, יש בנים שהיו קופצים ומעיפים אותה מהם וישר מתלבשים, והוא כולו בנונשלנטיות עומד ומחבק אותה, ולא ממש מתבייש - לא שיש לו במה! אבל...גרררר...אלוהים! 10 דקות מלאות לואיס בלי חולצה! כולי התעלפתי על הספה! וספסוף שרידן תתחיל להתעמת עם טראומת הילדות הקשה שלה... בעזרת השם כשהקטע באמריקה עם אנטוניו ייגמר אז לואיס יגלה מה קרה לאבא שלו, שזה בטח הדבר הבא שיפריד בינו לשרידן שם, ואז אני לא רואה סיבה שהם לא יהיו לנצח ביחד באושר ועושר! עד שאולי אחותה התאומה האבודה של שרידן תגיע ותחליט שלואיס בחור כלבבה (BACK OFF SISTER) ואז אני אגיע ואפרק לה את הצורה
היה פרק שואיסי בסולם מ-1 עד 10 הייתי נותנת לו 7, כי הם לא ממש עשו שומדבר אבל זה היה בהחלט מדליק לחבק את לואיס הערום
כבר הזכרתי שגררררר?

python 4

New member
אבל אחרי אנטוניו תגיעה פלומה

ויסתבר שהיא לסבית והיא תתאהב בשרי, ואז שרי כמובן תאלץ לדחות אותה בעדינות ולואיס יתעצבן מזה, מה זה ככה מתייחסים לאחותו? נו באמת.

LauraLF

New member
הסיפור האמיתי! חחחח

פלומה לסבית אומנם אבל היא מתאהבת באחותם הקטנה של אית'ן ופוקס שגם תגיע מתישהו ואז בין השתיים פורץ רומן סוער על רצפת מדרגות הקריין מאנשין.

למעלה