הפרק היומי

python 4

New member
yeah, right...

ומתי בדיוק הן מפסיקות להשתרלל על המדרגות ומתחילות לשאת תפילה לג'יזס, אבינו ומושיענו? כאילו - לא נראה לי בככככלל.

LauraLF

New member
פלומה היא

LIKE MOTHER LIKE DAUGHTER נראה לך שהיא הפסיקה להשתרלל? היא הבת של פילאר להזכירך. בכל מקרה בזמן שהבנות מתמזמזות על מדרגות הקריין מאנשין ..ג'וליאן נכנס, הוא מפיל את כוס הוויסקי שלו מההתרגשות שהוא רואה שתי בחורות מתמזמזות על מדרגות ביתו..הבנות כל כך מתרגשות שהן לא מפסיקות אפילו למשמע הזכוכית המתנפצת פלומה מרימה את החולצה ונותנת לקריינית הצעירה ללטף את דרכה אל תוך.. טוב זה כבר לפורום פנטזיות מיניות.

python 4

New member
לא לא תמשיכי

זה פורום תשוקות, לא? בואו נצדיק את השם של הפורום פור גאד סייק!

LauraLF

New member
אוקיי המשך

הקריינית הצעירה מנווטת את דרכה אל הרוכסן של מכנסיה של ומפשילה אותם במהירות... פלומה לבושה תחתונים בלבד והקריינית לושת שמלת רשת ותחתונים בלבד מתחת. ג'וליאן שנפעם מן המראה המלבב אפילו לא שם לב שבתו היא אחת הבחורות בינתיים הבנות ממשיכות.. פילאר יורדת במדרגות ומדלגת מעליהן בקלילות אינה יודעת כי פלומה בתה היא שם.. בעצם אינה יודעת מי זו פלומה בתה... פלומה וקריינית מוצאות את עצמן ערומות זו בזרועות זו לא יכולות להפסיק להתנשק ולהעביר ידיים אחת על השניה.. המשך יבוא

python 4

New member
גרררררררר

בבקשה - לואיס מצטרף?
פלומה זו אחותו. אז מיגל!

LauraLF

New member
אני יכולה לצרף את ריס אם בא לך

או האנק (החדש) .. מה דעתך?

LauraLF

New member
המשך

בינתיים האנק בנט שעבר במקום בגלל שהוא רצה להציץ על אייבי מתלבשת שמע את קולות ההתנשפויות הכבדות של הבנות והציץ לעברן , כאשר הבנות הבחינו בו פלומה סימנה לו עם האצבע שיתקרב , האנק התקרב ושתי הבנות החלו ללטף אותו..בתחילה את פניו אחר כך הנמיכו אותו אל עבר המדרגות ושתיהן מנשקות ומלטפות את כל גופו..לאט לאט גם ירדו בגדיו... המשך יבוא

Bow Wow2004

New member
משהו אומר לי

שהמשך הסיפור לא יכלול את 'דובוני אכפת לי' גולשים דרך הקשת בענן. אל תכניסי גברים, איכסה, תמשיכי רק עם הבחורות... יאם...

python 4

New member
לא, באו לך לישון!

עד עכשיו הסיפור הוא בעל עלילה מצויינת, רק חסר בו עוד בחור. המממ... בילי?

Bow Wow2004

New member
אבל אני לא עייף...

טוב נו, מי אני שייפר את פקודותיו של מנהל הפורום שלי...

python 4

New member
אז לך תשוטט בבלוגTV או משהו...

אתה מפריע באמצע דבר חשוב! הנה האנק2 ואח של האנק2 (ריס לא לבד..)

python 4

New member
נו טוב, laura הלכה לישון...

אז אני סתם ישרשר תמונות של האנק2!

מה הקשר אליה בכלל?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי קרעת אותי עכשיו מצחוק חבל על הזמן! נשבעת לך... אחח אין כמו שולמית אלוני לפוצץ מישהו מצחוק
ואין על קלאסיקות!

למעלה