הפרק היומי!

הפרק היומי!

אז מה עם זה בעוד שעה? אז מה?! תהרגו אותי?!
אמורים להיות היום כמה אינו+*רעשן רעשן* (בעעעעע
) אבל חוץ מזה אני חושבת שיהיה פרק טוב.....

Fay Wood

New member
תאמת, אני חושבת שזה יהיה פרק טוב...

כי זה יגרום לי להתעצבן, לצעוק ולזרוק דברים על הטלויזיה... זה יהיה מגניב.... סתם סתם... אבל בלי שום קשר השאירו אותי בשיא המתח!!!!!!! >< ו... שעה לפני?!?!?!??! שמעתי על חצי שעה אבל- שעה לפני?!?!?!!? חחחח סתם עזבו.... לא נורא..... ככה יש לי מה לעשות... חיחי.... קיקיו הזונה הזאתי היום תנשק את אינו...... אם זה יהיה בסביבת קגומה אני נשבעת שאני נוסעת ליפן ומשספת את הגרון לממציא של העלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo46.gifהזונה שוב מנשקת אותו?!../images/Emo46.gif

יואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קאגומה לכ כך מסכנה אני כל כך מרחמת עליה שהיא גלגול של *רעשן*רעשן*
עם היום היא רק מניחה עליו יד(*רעשן*רעשן*) אני זורקת על הטלויזיה דברים עד שאחותי תצווח עלי שאני מפריעה לה לראות!

Fay Wood

New member
ו.. היא תיגע בו... הראו ב"בפרק הבא"

וגם אני אזרוק דברים!!!! עד שתיפול הטלויזיה!!!!! ואז יהיה לא טוב..... חיחי.... עדיף לוותר..... הלכתי להתארגן (?!) ולחרטט סתם שמות של אתרים שאף פעם לא השתמשתי בהם בעבודת חקר בהיסטוריה כדי שהמורה המסרוחה לא תוריד לי נקודות... (השתמשתי רק בשני ספרים... חיחי מוכשרת שכמוני..) בייי

ליסאן

New member
יו כמה חיכיתי לפרק הזה...../images/Emo41.gif

אחז המשפטים הכי יפים (לדעתי) נמצע בו. ואני לא יכולה לספר כי זה עדיין ספויילר....

היום קיקיו ואינויאשה יתנשקו!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אינויאשה צריך להיות עם קאגומה!!!!!! בעעעעע קאגומה לנצח קיקיו לרצח.... :)

Buyo H

New member
קיקיו כל כך מאגניבה!^____^

אכסה!~ לרכוב על מישהו שהוא לא חבר שלי! איכס!!@oO מה הבעיה שלה?!>< ווה.. הפרק הזה הגיע כל כך מהררר! איזה חמוד שיפו!^^ ההזיה של סאנגו עצובה;; כל האשליות האלו הזכירו לי את פרק 100
פעם נורא אהבתי את הפרק הזה.. הוו! קיקיו כל כך מאגניבה!!!!!!^__^D: סוגויי! הוא אמר שהוא יגן על קיקיו
אזה זוג חמוד!!!!^_^!! אהבתי את הקטע שהראו אינויאשה+קיקיו
היהי^_^ נאראקו האניוD: איזה סוף טוב!!!~ *מתפגרתתתתתת* מחר טטוסאי! מחר טוטוסאי! מחר טוטוסאי! מחר טוטוסאי
*הולכת להתכונן למבחן בערבית*

למה? למה צריך לראות אותה כל כך ....

הרבה, בללעעעעעע, שונאת אותה, קיקיו, לא רוצה לראות אותך מתקרבת לאינויאשה שלי !!!! שונאת שונאת שונאת שונאת אותך . איך אנויאשה הגן על קאגומה... והגרגור שלו, מכעס... אוף קיקיו ה**** (מה שעולה לכם באש) אוי הזוועה... אוי האימה... לראות את השניים מתנשקים בלעעעעע..... איזה חמוד אינויאשה, מסכנה קאגומה: אינויאשה: ''מה היא עשתה לך?'' קאגומה: ''היא לקחה את רסיס האבן, אני מצטערת.'' אינויאשה: *בדאגה* ''לא אכפת לי!!!'' אינויאשה: *בדאגה* ''שאלתי האם קיקיו...'' קאגומה: *בצעקה* ''אל תשאל אותי'' איזה חולרע היא, שונאת שונאת שונאת שונאת אותה, הביאה את הרסיס לנארקו ....

The Snow fox

New member
פשו פרק אדיראדיראדיר!!../images/Emo63.gif

הטוב ביותר עד עכשיו, לדעתי. זה היה פשוט... וואו...

PakoLina

New member
נאראקו?! חצי שד?!

פשש.. פרק יפה! היה לי קשה להתרכז כי אח שלי היה חייב לראות איתי את זה וכל הזמן לצחוק על היפנית.. אבל בכל מקרה.. מחר פרק יפה

inulove

New member
יאוו!!!!

קיקיו ממש עיצבנה אותי!!! כימעט חנקתי את הטלוויזיה! אבל היא הייתה כזאת יפה ומגניבהההההההההההה! קיקיו חמודה ומסכנה...איך היא התביישה כשהיא חשבה שהיא רוכבת כל הזמן על הגב של אינויאשה:)..

ליסאן

New member
"יוקאי נראקו לא, הניו נראקו"../images/Emo41.gif

איזה משפט!!! אבל מי שראה כבר את כל הסידרה ויודע מה קורה בהמשך יכול להסביר לי על מה לעזעזל קיקיו חשבה לעצמה ??? כי אני באמת ניסיתי להבין וגם אחרי שראיתי הכל נכשלתי. קיצר פרק יפה המון קיקיו והיא כזאת רעה בפרק ... מתה עליה!

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifזה המשפט שהתכוונת?

לדעתי המשפט שקיקיו אמרה, "אחכה ליום שבו נעמוד מול גורלנו" (משו כזה) הרבה יותר יפה

ליסאן

New member
לא המשפט הזה הרבה יותר חזק../images/Emo41.gif

בהקשר לכל הסיפור. חוץ מזה אני מלודרמטית וזה היה קטע ממש טוב

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifפ..פר...

פרק מדהים כל כך
מלא חכמה כזאת... ההזיות שלהם היו עצובות בטירוף... ומירוקו היה כזה מסכן;-; קיקיו כזאת פוצה שזה לא יאומן. לא כ"כ הבנתי את הסצינה האחרונה (אחרי שהתחילה הגיטרה של השיר סיום)... אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח מאוד. דרך אגב, לא הבנתי למה נארקו בכלל יצר את הכישוף הזהs: איך קגומה עצבנה אותי בפריביו>< צורחת וצווחת כמו איזה לויודעת מה... מה פתאום אכפת לה מביצפר כ"כ?!

למעלה